17 Aralık 2010, Cuma 11:03:59

THY ACENTELERİ MEST ETTİ

Business Class ile Ekonomi sınıfı arasında ‘comfort class’ uygulamasını başlatan Türk Hava Yolları, bu sınıfta acentelerden tam not aldı.
  • doğudaki acenteler !! mademki çok rahatsızsınız haklı olarak..neden yine seçimde oy verirsiniz ulusoya hee ? ..iş akışı tempo derken günlük satışın peşinden koşup işinizin istikbalini ufkunu unutuyorsunuz..ulusoy un umrunda değil..bi eli müzede bi eli istirahatta otelde..ne kaçak acentelerle uğraşıyor nede aldığı aidatın hakkını veriyor...senede bi jest yapıp 600 lira reklam desteği veriyor oda yangın çıkmasın sesler yükselmesin diye ..
  • Geç kalınmış bile olsa acentecilerin akıllarının başlarına gelerek uyandıklarını görmek çok güzel.
  • ulusoy başlıklı yorum yapan arkadaş haklı,bende doğuda acente işletmecisiyim.Bizim sesimizi çıkarmaya hakkımız yok.Çünkü biz seçimlerde 2 uçak bileti1 konaklamaya oyumuzu satan insanız.Müzeci trabzonlu başkan'a bundan sonra yağmurlu havada su yok
  • Doğu doğu demeyin kardeşim... Buradakilerin sorunları duyuluyormu sanıyorsun. Başaran Ulusoy diye başkanın var, müze - restaurant işlerine bakıyor. Gidin her sene verin oyları, ondan sonra hayıflanın... Hayretsiniz ya!!
  • Doğudakiler Acenta statüsüne girmiyor sanırım bu kadar sponsor oluyorsunuz birde acentalara sponsor olun ... birde bu QUİCK cıkardınız acaba kımı zengın ettınız yıllardır TROYA kullanılıyor yıne troyada kalın birde doğudaki acentalara kulak verin sayın yetkikiler sesimizi duyuramıyorzkı

Türk Hava Yolları, İstanbul’da bulunan 50’nin üzerindeki acenteye comfort class sınıfını tanıttı. Dün Türk Hava Yolları’nın Boeing 777-300ER tipi uçağını gezen acenteler, comfort class ‘ı test etti.

Turkish Do&Co tesislerinde başlayan tanıtıma THY Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, Pazarlama Satış Başkanı Akif Konar ve Yurtiçi Başkan Yardımcııs İbrahim Polat da katıldı.

Do&Co’nun ardından Turkish Technic’i gezen acenteler, daha sonra THY’nin fabrika çıkışlı Boeing 777-300ER tipi uçağına geçti. THY’nin yeni kuşlarına hayran kalan acenteler, uçaklarda Comfort Class sınıfını deneme ve tanıma şansı da buldu. Acenteler, tıpkı yolcu gibi uçaklarda yerini aldı, kabin görevlileri tarafından ikram servisi yapıldı.

Acenteler, THY’nin yeni sınıfının özellikle sık uçan ekonomi yolcuları için çok beğenileceğini kaydederek, comfort class’a tam not verdi.







GALERİ İÇİN TIKLAYIN

THY ACENTELERİ MEST ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
doğudaki acenteler !! mademki çok rahatsızsınız haklı olarak..neden yine seçimde oy verirsiniz ulusoya hee ? ..iş akışı tempo derken günlük satışın peşinden koşup işinizin istikbalini ufkunu unutuyorsunuz..ulusoy un umrunda değil..bi eli müzede bi eli istirahatta otelde..ne kaçak acentelerle uğraşıyor nede aldığı aidatın hakkını veriyor...senede bi jest yapıp 600 lira reklam desteği veriyor oda yangın çıkmasın sesler yükselmesin diye ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geç kalınmış bile olsa acentecilerin akıllarının başlarına gelerek uyandıklarını görmek çok güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ulusoy başlıklı yorum yapan arkadaş haklı,bende doğuda acente işletmecisiyim.Bizim sesimizi çıkarmaya hakkımız yok.Çünkü biz seçimlerde 2 uçak bileti1 konaklamaya oyumuzu satan insanız.Müzeci trabzonlu başkan'a bundan sonra yağmurlu havada su yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Doğu doğu demeyin kardeşim... Buradakilerin sorunları duyuluyormu sanıyorsun. Başaran Ulusoy diye başkanın var, müze - restaurant işlerine bakıyor. Gidin her sene verin oyları, ondan sonra hayıflanın... Hayretsiniz ya!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Doğudakiler Acenta statüsüne girmiyor sanırım bu kadar sponsor oluyorsunuz birde acentalara sponsor olun ... birde bu QUİCK cıkardınız acaba kımı zengın ettınız yıllardır TROYA kullanılıyor yıne troyada kalın birde doğudaki acentalara kulak verin sayın yetkikiler sesimizi duyuramıyorzkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000