09 Aralık 2010, Perşembe 14:16:56

THY ‘ER’ MEYDANINDA

Geniş gövdeli uzun menzilli uçak sayısını artıran Türk Hava Yolları, gözünü uzun hatlara dikti. Özellikle Uzakdoğu’da yeni rotalar belirleyen ve mevcut uçuşlarında frekans artışı yapan THY, filoya katılacak yeni uçaklarla seferlerini gerçekleştirecek.
  • Rabbim Pensilvenya demişti güzide bir yengemize. Artık kurban olduğum Allah ne emir buyurursa. Filadelfiya mı, Ditroyit mi, Kılivlınt mı, olur ya Temelimin canı mısır çeker Nebraska mı? hükümet değişecek olursa bunlar bu arka rüzgarı kesilince ne halt edecekler acaba ? Hatların alayı bir anda durdurulmak zorunda kalınınca sonları ne olacak ? Star Alliance mı bunları iteliyor acaba Lufthansa'nın uçmak istemediği hatlara mı itiliyorlar ? Olur a, LH oraya da bacak ister ama kendine fizibil bulmaz. Bizimkiler de varsa bir F tipi okul filan balıklama dalar. LH akıllı firma, bunlara sürüyle sıfır saat ER uçağı aldırıp dükkan patlayınca ucuza kapatacak, bunlar da bizim prestijimiz bak, hepsini LH' ya sattık diyecekler. Temel mantığı işte.
  • büyümeyi ,böyük ucak almayi birakin.ucuslar ne zaman saatinde yapilacak,lufthansa yaz tarifesi ile birlikte her gün düsseldorf istanbul seferlerine basliyor,turkish bakalim kac yolcu ile ucacak.delta atlantadan düsseldorfa hergün 10,15 dk önce geliyor,bizim ucaklar 2 saatlik yoldan saatinde inemiyorlar.
  • ben de non stop honolulu isterim. hatta hilo filan... aaa orange county de ihmal edilmess....
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • THY bu sozumu yaban atmasin, Irlandanin batisinda Ireland West Knock diye bir havaalani var oranin bir pazar arastirmasini yapsin kisin haftada 1-2 frekans ucar ama ozellikle yaz donemi donemi 7 gun full ceker, demedi demeyin.
  • THY'yi Vancouver'a bekliyoruz. Seattle ve Vancouver'daki Turkler + Vancouverdaki buyuk Iranli nufusuyla bu ucak her gun full gider, full gelir.
  • Sayin THY yetkilileri. Istanbul ( IST ) San Francisco ( SFO ) NON STOP ucuslarin baslamasini istiyoruz. Tesekkurler.
  • İrlandalılar içimizdekiler hiç de hoşuna gitmeyecek bir durum ama yapacakları ve engeleleyecekleri hiçbir şey yoktur da olmamaz. THY şu an inanılmaz büyüyor filodaki uçak sayısı 15o civarı ve artıyor..Avrupa ve Ortadaoğu da uçmadığı ülke ve şehir yok şimdi sıra uzakdoğu, ve kuzey america kıtasında yeni şehirlere uçmaya başladı ve başlayacak.. Bakın çok basit ilkokul mezunu bile olmaya gerek yok THY 10 sene önce ne durumdaydı, 5 sene önce ne durumdaydı buradan ne demek istediğim anlaşılır.. Yapılacak iş çok nedir avrupa da 1 numaram olmak dünya da ilk 5. sıraya girmek o kadar..
  • ne derseniz deyin gunes balcikla sivanmaz ister badem ister deve ister findik THY size ragmen buyuyor buyuyecek, siz de ancak buralarda yazar kin ve kiskancliginizi kusarsiniz kendi kendinize durmayin devam edin cok ......
  • Uçak alıyor mu? Yoksa kiralıyor mu? Kaç uçağı var? Kaç tanesi Lease? Bilgilendirir misiniz?
Sipariş ettiği Boeing 777-300ER ve Airbus 330-300 tipi uçaklarla geniş gövdeli uçak sayısını hızla artıran Türk Hava Yolları, bu uçakları uzun menzilli uçuşlarda daha etkin kullanmak için yeni hatlar açtı, birçok noktada sefer artışına gitti.

Özellikle Uzakdoğu hattında yeni uçuş noktaları belirleyen ve mevcut noktalara yeni frekanslar ekleyen Türk Hava Yolları, böylelikle ER olarak bilinen uzun menzilli uçuşlardaki uluslararası payını da artırmayı hedefliyor. THY’nin yeni uçuş noktaları ve sefer artışı yapılan mevcut rotaları ile, ‘Bu kadar uçak nerede uçacak?’ sorusu da yanıt bulacak gibi görünüyor.

İşte THY’nin son dönemde yeniden yapılandırdığı uçuş noktaları:
Haftada 5 frekans uçulan İstanbul – Pekin(PEK) -İstanbul hattının uçuş programı,
22 Aralık 2010 tarihinden itibaren yeniden düzenlenerek haftalık 7 frekansa yükseltilecek.

Haftada 5 frekans uçulan İstanbul - Seul(ICN) -İstanbul hattının uçuş programı, 5 Ocak 2011 tarihinden itibaren yeniden düzenlenerek haftalık 6 frekansa ,27 Mart 2011 tarihinden itibaren haftalık 7 frekansa yükseltilecek.

Haftada 4 frekans uçulan İstanbul – Osaka(KIX) -İstanbul hattının uçuş programı,
27 Mart 2011 tarihinden itibaren haftalık 5 frekansa yükseltilecek.

Haftada 5 frekans uçulan İstanbul – Singapur(SIN)-Jakarta(CGK)-Singapur -İstanbul hattının uçuş programı, yeniden düzenlenerek 8 Ocak 2011 tarihinden itibaren haftalık 6 frekansa ,27 Mart 2011 tarihinden itibaren de 7 frekansa yükseltilecek.

Haftada 5 frekans uçulan İstanbul – Şanghay(PVG) -İstanbul hattının uçuş programı,
20 Aralık 2010 tarihinden itibaren yeniden düzenlenerek seferler haftalık 7 frekansa yükseltilecek.

30 Ocak 2011 tarihi itibarıyla İstanbul – Guangzhou(CAN)- İstanbul seferleri haftada 3 frekans olarak planlandı.

Haftada 7 frekans uçulan İstanbul - New York(JFK) -İstanbul hattının uçuş programı,
28 Mart 2011 tarihinden itibaren yeniden düzenlenerek haftalık 10 frekansa,25 Nisan 2011 tarihindenitibaren 14 frekansa yükseltilecek.

Haftada 3 frekans uçulan İstanbul - Sao Paulo(GRU) -İstanbul hattının uçuş programı, 25 Ocak 2011 tarihinden itibaren yeniden düzenlenerek haftalık 4 frekansa yükseltilecek.

Haftada 4 frekans uçulan İstanbul – Hong Kong (HKG) -İstanbul hattının uçuş programı,
29 Kasım 2010 tarihinden itibaren yeniden düzenlenerek haftalık 5 frekansa yükseltildi.

29 Aralık 2010 tarihi itibarıyle Bangkok(BKK) aktarmalı İstanbul –Ho Chi Minh City (Saygon)(SGN) - İstanbul seferleri haftada 4 frekansa çıkarıldı.

Haftada 18 frekans uçulan İstanbul – Şam(DAM) -İstanbul hattının uçuş programı,
27 Aralık 2010 tarihinden itibaren yeniden düzenlenerek haftalık 21 frekansa yükseltildi.

©AirportHaber.com ÖZEL
THY ‘ER’ MEYDANINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
Rabbim Pensilvenya demişti güzide bir yengemize. Artık kurban olduğum Allah ne emir buyurursa. Filadelfiya mı, Ditroyit mi, Kılivlınt mı, olur ya Temelimin canı mısır çeker Nebraska mı? hükümet değişecek olursa bunlar bu arka rüzgarı kesilince ne halt edecekler acaba ? Hatların alayı bir anda durdurulmak zorunda kalınınca sonları ne olacak ? Star Alliance mı bunları iteliyor acaba Lufthansa'nın uçmak istemediği hatlara mı itiliyorlar ? Olur a, LH oraya da bacak ister ama kendine fizibil bulmaz. Bizimkiler de varsa bir F tipi okul filan balıklama dalar. LH akıllı firma, bunlara sürüyle sıfır saat ER uçağı aldırıp dükkan patlayınca ucuza kapatacak, bunlar da bizim prestijimiz bak, hepsini LH' ya sattık diyecekler. Temel mantığı işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
büyümeyi ,böyük ucak almayi birakin.ucuslar ne zaman saatinde yapilacak,lufthansa yaz tarifesi ile birlikte her gün düsseldorf istanbul seferlerine basliyor,turkish bakalim kac yolcu ile ucacak.delta atlantadan düsseldorfa hergün 10,15 dk önce geliyor,bizim ucaklar 2 saatlik yoldan saatinde inemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben de non stop honolulu isterim. hatta hilo filan... aaa orange county de ihmal edilmess....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY bu sozumu yaban atmasin, Irlandanin batisinda Ireland West Knock diye bir havaalani var oranin bir pazar arastirmasini yapsin kisin haftada 1-2 frekans ucar ama ozellikle yaz donemi donemi 7 gun full ceker, demedi demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'yi Vancouver'a bekliyoruz. Seattle ve Vancouver'daki Turkler + Vancouverdaki buyuk Iranli nufusuyla bu ucak her gun full gider, full gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin THY yetkilileri. Istanbul ( IST ) San Francisco ( SFO ) NON STOP ucuslarin baslamasini istiyoruz. Tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İrlandalılar içimizdekiler hiç de hoşuna gitmeyecek bir durum ama yapacakları ve engeleleyecekleri hiçbir şey yoktur da olmamaz. THY şu an inanılmaz büyüyor filodaki uçak sayısı 15o civarı ve artıyor..Avrupa ve Ortadaoğu da uçmadığı ülke ve şehir yok şimdi sıra uzakdoğu, ve kuzey america kıtasında yeni şehirlere uçmaya başladı ve başlayacak.. Bakın çok basit ilkokul mezunu bile olmaya gerek yok THY 10 sene önce ne durumdaydı, 5 sene önce ne durumdaydı buradan ne demek istediğim anlaşılır.. Yapılacak iş çok nedir avrupa da 1 numaram olmak dünya da ilk 5. sıraya girmek o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne derseniz deyin gunes balcikla sivanmaz ister badem ister deve ister findik THY size ragmen buyuyor buyuyecek, siz de ancak buralarda yazar kin ve kiskancliginizi kusarsiniz kendi kendinize durmayin devam edin cok ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak alıyor mu? Yoksa kiralıyor mu? Kaç uçağı var? Kaç tanesi Lease? Bilgilendirir misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000