12 Temmuz 2012, Perşembe 09:16:56

THY 17 BİN KİŞİYLE ROMA'DA!

Türk Hava Yolları'nın (THY), dış cephesini 17 bin çalışanının fotoğrafını koyduğu, “Ünye” adlı uçak için, tarifeli seferle geldiği Roma'da, mini bir “Hoşgeldin” partisi düzenlendi.
  • insanlar atılmaktan o kadar korkuyorlar ki..emekliliği gelen başına bir şey gelmeden emekli oluyor.yeni arkadaşlar başka iş kollarında kendilerine iş arıyorlar ve en kötüsü kimse kimseye güvenmiyor.EVET ÇOK MUTLU BİR AİLE THY.
  • Dusseldorf/Dortmund - Zonguldak da artik dahil edelim!!!
  • yöneticiler parti yapsın :) alt tabaka da ne zaman işten atılırsın korkusuyla yasasın dursun
  • karnimiz tok bu showlara. fotograf koymak icin zorla imza topladilar, cogunluk zorla verdi o imzayi. yine korkutarak, baski yaparak yani. personel boyle deger gormek istemiyor. evet personele cikan yemek kotu, servisler rezalet, cok calis az elemanla,az paraya calis.
  • Evet bu şirkette hiç bir zaman çalışanın değeri olmadı dünde olmadı bu günde olmaz yarın da olmayacaktır nedendir bilinmez ama durum bu ne yazık ki bu şirket te 305 ne ki 716 lar 649 lar 70 ler 80 ler atıldı sizlere zahmet THY İnsan Kaynaklarına bir karşilaştırma yapsın Türkiyede çalışan sayısana göre en az emeklisi olan kurum neresi kesinlikle THY dir. Bu şirket hiç bir zaman iyi yönetilmedi. bunlarda şu an eskiler ne yaptı ise aynını yapmaya çalışıyorlar.
  • çalışanına 3.sınıf yemek veren hergün b kapısında servis rezaletini yaşatan şirket mi itibarlı?? güldürmeyin beni bir yerimle....
  • Şu "ekmek yemek" tabirini de hiç anlamıyorum ha; kim kimin ekmeğini yiyor, THY'nin 17 bin işçisine kara gözleri kara kaşları için mi maaş ödeniyor, ekmek veriliyor. Alnının teriyle kazanıyor herkes. Ekmek vermek-ekmek yemek de neymiş. Kedi mi besliyorsun? Zarara uğratmakmış... Bosna'da Suriye'de batan paralar, zarar değil mi?
  • HAKKINI ALAMAYAN,HAKKI YENİLEN ÇALIŞANLAR MI YOKSA İŞBİLMEZ,HAKTAN,HUKUKTAN Bİ HABER, AKP,CEMAAT VEYA FETO TORPİLİ İLE MAKAM SAHİBİ OLMUŞ TORPİLLİLER Mİ TAKUNYA VE TORPİL HAVAYOLLARININ OLMAYAN İTİBARINI SARSMIŞLAR? 3 YILDIR TİS İ İMZALAMAYAN OLMAYAN BAHANELERLE,MAHKEMELERE SIĞINARAK TİS İ SIRF ÇALIŞANA EZİYET OLSUN DİYE ÇALIŞANLAR MI UZATIYOR? İŞVEREN ADAM OLSUN ÇALIŞANLARA HAKLARINI HUKUKLARINI VERSİN İSTEMEDİĞİ SENDİKAYA ZATEN İHTİYACI DA KALMAZ !!!!!
  • sen ekmek yedigin sirketi zarara ugratcaksin itibarini sarsacaksin sonra takim ruhu.. isi bilmezlerin aklina uyup is yaparsalrsa olacak budur..isveren uyarisini yapmistir buna rahmen eylemini gerceklestirmek isteyen gerceklestirmistir.
  • binlerce çalışanını yıllardır düzmece sudan nedenlerle keyfi yere işten atıp,yandaşları,tanıdıkları,rizelileri,cemaatçileri işe al.arkası sağlam olanları tepeden inme müdür,başkan yap,olmayanı da süründür.gariban işçine,memuruna 2 yıldan beri 1 kuruş bile zam yapma. torpilli müdürüne,başkanına gelince para bol onlara devamlı zam ve sınırısız pas hakkı.ondan sonra da uçaklara utanmadan,sıkılmadan dalga geçer gibi mutsuz ve aidiyet duygusu kalmamış personelinin resimlerini uçakların üzerine koyarak kendi aklınca göz boyamaya,reklam yapmaya çalış çalış.bırakın bu boş işleri.kimi kandırmaya çalışıyorsunuz siz ?THY'de torpilli mutlu bir azınlık dışında kimse halinden memnun değil.THY'nin yeni sloganı BRUTALLY YOURS'dur.

“TC-JHL” kuyruk kodlu Boeing 737-800 tipi uçak, Uluslararası Leonardo Da Vinci Havaalanı yetkilileri ve THY Roma Şubesi çalışanları tarafından karşılandı.

THY Roma Müdürü Yurdagül Altınöz, seferi gerçekleştiren kaptan pilot Attila Uğurlu ve havaalanı çalışanları tarafından üzerinde THY'nin “Globally Yours” sloganının bulunduğu bir pasta kesildi. Uçak, daha sonra İtalyan ve Türk basın mensuplarına gezdirildi.

Mini karşılama töreninin ardından Ünye uçağı, seferini yapmak üzere havaalanından ayrıldı.

THY Roma Müdürü Yurdagül Altınöz, Türk gazetecilere yaptığı açıklamada, uçağın, Boeing'den teslim alındıktan sonra İstanbul'daki THY teknik hangarlarında yaklaşık 130 günlük bir çalışmanın ardından hazırlandığını söyledi.

Uçağın, dış yüzey tasarımıyla 6 aydır uçtuğunu hatırlatan Altınöz, “Ünye” uçağının bu şekilde 1 yıl sefer yapacağını belirtti.

THY'nin bu uygulamasının dünyada bir ilk olduğunu vurgulayan Altınöz, “Takım olmak çok önemli. Takımın üyelerine şirketimizin değer verdiğini gösteriyor. 17 bin personelimiz bu şekilde onurlandırıldı. Bence çok güzel, çok onur verici bir davranış” dedi.

Altınöz, THY'nin İtalya'daki seferlerine ilişkin ise şunları kaydetti:

“THY, İtalya'da 7 destinasyona uçuyor. 2011'de 3 yeni hat ekledik; Napoli, Torino, Cenova. Roma-Milano-Venedik-Bologna zaten vardı. Roma, Bologna, Venedik ve Milano'da frekans artışına gittik. Şu an Roma'da günlük 3 seferimiz var. Milano'da günlük 4, Bologna'ya günlük 2 sefer mevcut. Venedik, kış tarifesinde günlük 3 sefer oluyor. Torino günlük oldu. Napoli ve Cenova'yı da en kısa zamanda günlük yapacağız. Uçakların teslimatına bağlı. Elimizde seferlerimizi artırmak için yeterli sayıda uçak yok. Uçakları teslim aldıkça eksik kalan destinasyonları da tamamlıyoruz.”

THY 17 BİN KİŞİYLE ROMA'DA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

;)) ~ 12 yıl önce
insanlar atılmaktan o kadar korkuyorlar ki..emekliliği gelen başına bir şey gelmeden emekli oluyor.yeni arkadaşlar başka iş kollarında kendilerine iş arıyorlar ve en kötüsü kimse kimseye güvenmiyor.EVET ÇOK MUTLU BİR AİLE THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zonguldak ~ 12 yıl önce
Dusseldorf/Dortmund - Zonguldak da artik dahil edelim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
partii ~ 12 yıl önce
yöneticiler parti yapsın :) alt tabaka da ne zaman işten atılırsın korkusuyla yasasın dursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tok ~ 12 yıl önce
karnimiz tok bu showlara. fotograf koymak icin zorla imza topladilar, cogunluk zorla verdi o imzayi. yine korkutarak, baski yaparak yani. personel boyle deger gormek istemiyor. evet personele cikan yemek kotu, servisler rezalet, cok calis az elemanla,az paraya calis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değersiz çalışan topluluk ~ 12 yıl önce
Evet bu şirkette hiç bir zaman çalışanın değeri olmadı dünde olmadı bu günde olmaz yarın da olmayacaktır nedendir bilinmez ama durum bu ne yazık ki bu şirket te 305 ne ki 716 lar 649 lar 70 ler 80 ler atıldı sizlere zahmet THY İnsan Kaynaklarına bir karşilaştırma yapsın Türkiyede çalışan sayısana göre en az emeklisi olan kurum neresi kesinlikle THY dir. Bu şirket hiç bir zaman iyi yönetilmedi. bunlarda şu an eskiler ne yaptı ise aynını yapmaya çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldürmeyin.. ~ 12 yıl önce
çalışanına 3.sınıf yemek veren hergün b kapısında servis rezaletini yaşatan şirket mi itibarlı?? güldürmeyin beni bir yerimle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BB ~ 12 yıl önce
Şu "ekmek yemek" tabirini de hiç anlamıyorum ha; kim kimin ekmeğini yiyor, THY'nin 17 bin işçisine kara gözleri kara kaşları için mi maaş ödeniyor, ekmek veriliyor. Alnının teriyle kazanıyor herkes. Ekmek vermek-ekmek yemek de neymiş. Kedi mi besliyorsun? Zarara uğratmakmış... Bosna'da Suriye'de batan paralar, zarar değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLMAYAN İTİBARI KİM SARSMIŞ? ~ 12 yıl önce
HAKKINI ALAMAYAN,HAKKI YENİLEN ÇALIŞANLAR MI YOKSA İŞBİLMEZ,HAKTAN,HUKUKTAN Bİ HABER, AKP,CEMAAT VEYA FETO TORPİLİ İLE MAKAM SAHİBİ OLMUŞ TORPİLLİLER Mİ TAKUNYA VE TORPİL HAVAYOLLARININ OLMAYAN İTİBARINI SARSMIŞLAR? 3 YILDIR TİS İ İMZALAMAYAN OLMAYAN BAHANELERLE,MAHKEMELERE SIĞINARAK TİS İ SIRF ÇALIŞANA EZİYET OLSUN DİYE ÇALIŞANLAR MI UZATIYOR? İŞVEREN ADAM OLSUN ÇALIŞANLARA HAKLARINI HUKUKLARINI VERSİN İSTEMEDİĞİ SENDİKAYA ZATEN İHTİYACI DA KALMAZ !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksiniz ~ 12 yıl önce
sen ekmek yedigin sirketi zarara ugratcaksin itibarini sarsacaksin sonra takim ruhu.. isi bilmezlerin aklina uyup is yaparsalrsa olacak budur..isveren uyarisini yapmistir buna rahmen eylemini gerceklestirmek isteyen gerceklestirmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REKLAM ~ 12 yıl önce
binlerce çalışanını yıllardır düzmece sudan nedenlerle keyfi yere işten atıp,yandaşları,tanıdıkları,rizelileri,cemaatçileri işe al.arkası sağlam olanları tepeden inme müdür,başkan yap,olmayanı da süründür.gariban işçine,memuruna 2 yıldan beri 1 kuruş bile zam yapma. torpilli müdürüne,başkanına gelince para bol onlara devamlı zam ve sınırısız pas hakkı.ondan sonra da uçaklara utanmadan,sıkılmadan dalga geçer gibi mutsuz ve aidiyet duygusu kalmamış personelinin resimlerini uçakların üzerine koyarak kendi aklınca göz boyamaya,reklam yapmaya çalış çalış.bırakın bu boş işleri.kimi kandırmaya çalışıyorsunuz siz ?THY'de torpilli mutlu bir azınlık dışında kimse halinden memnun değil.THY'nin yeni sloganı BRUTALLY YOURS'dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000