30 Ekim 2009, Cuma 15:37:48

THY 1 MİLYON MASKE ALACAK!

Türk Hava Yolları, önümüzdeki aylarda domuz gribi vakalarında artış olacağı söylentilerine önlem olarak maske alımı yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...
  • oldu mu?
  • Domuz Gribi gerçekten tehlikeli ve son haberlerle birlikte psikolojik olarak da insanı yoruyor, TK aklı başında bir işyapmış ki bence bu karar çok daha önce alınmalıydı. Malesef yorumcular olayı başka şekillderde değerlendiriyorlar, pes doğrusu. TK'daki yöneticiler doğru bir karar alamazlar mı yani?
  • evet hakli .. ciktim.. .. neymis.. biri yine zengin olacakmis.. Millete iyilik yapsan da yaranamiyorsun..yapmasan zaten elestiri var...Yok kardesim.. Tebrik edeceksin.. hatta .. yardimci olacaksin.. örnek bir davranis.. varmi baska Havayolu.. böyle bir uygulama yapan??
  • THY KENDİNE YAKIŞANI YİNE YAPTI,TEBRİKLER
  • THY haric hic bir sirket bu tür bir girisim yapmadi ! Tebrik ediyorum...
  • birilerinin gene zengin olası var, normal grip vakası sadece...
  • Pes yani .. bunda kulp taktiniz ya.. bakalim ihaleyi alan kisi kimin akrabasi.. ya.. CHP ..AKP MHP olsa ne olur .. bu kadar önyargi olmazki ..kim olursa olsun.. hak eden .. alsin! buradan .. karli cikacak olan THY yolcusu ve personelidir.. kasap et derdinde .. keci can derdinde.. buyur burdan yak
  • Garanti Bankasi :)
  • Hangi bakanın hangi yeğeni bu maske işinde acaba?? çok merak ettim ;)

Türk Hava Yolları Sağlık Müdürlüğü'nün isteği üzerini domuz gribine karşı önlem amaçlı maske alımı yapılacak. İhale usulü alım yapacağını duyuran şirketin alacağı maske sayısı ise tam 1 milyon adet...

İşte THY tarafından yayınlanan ihale ilanı:

"-Ortaklığımızın ihtiyacı olan, “1.000.000 Adet Maske” kapalı zarfla teklif alma usulü ile satın alınacaktır.

-Geçici Teminat teklif edilen KDV Hariç toplam tutarının %3’ü oranındadır.

-Kapalı zarfla verilecek teklif mektupları en geç 13.11.2009 günü saat 10.00’a kadar İstanbul Atatürk Havalimanı THY A.O. Genel Yönetim Binası B Blok Asma Kat adresindeki Genel Satınalma ve İkram Başkanlığında bulundurulacaktır. Anılan gün ve saatten sonra elden verilen veya posta ile gönderilen teklif mektupları kabul edilmeyecektir. İhale aynı yer ve zamanda yapılacaktır.

-Şartnamede istenilen tüm belgelerin aslı veya noterden tasdikli suretlerin ibrazı gereklidir.

-Şartnameler yukarıda belirtilen adresten 60.-TL karşılığında temin edilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dökümanını satın almaları zorunludur.

-Ortaklığımız 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, söz konusu malı dilediğinden kısmen veya tamamen alıp almamakta serbesttir. "

THY'nin maskerleri yolcu ve personellere dağıtacağı belirtiliyor.

©AirportHaber.com

THY 1 MİLYON MASKE ALACAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
oldu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Domuz Gribi gerçekten tehlikeli ve son haberlerle birlikte psikolojik olarak da insanı yoruyor, TK aklı başında bir işyapmış ki bence bu karar çok daha önce alınmalıydı. Malesef yorumcular olayı başka şekillderde değerlendiriyorlar, pes doğrusu. TK'daki yöneticiler doğru bir karar alamazlar mı yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet hakli .. ciktim.. .. neymis.. biri yine zengin olacakmis.. Millete iyilik yapsan da yaranamiyorsun..yapmasan zaten elestiri var...Yok kardesim.. Tebrik edeceksin.. hatta .. yardimci olacaksin.. örnek bir davranis.. varmi baska Havayolu.. böyle bir uygulama yapan??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY KENDİNE YAKIŞANI YİNE YAPTI,TEBRİKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY haric hic bir sirket bu tür bir girisim yapmadi ! Tebrik ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birilerinin gene zengin olası var, normal grip vakası sadece...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pes yani .. bunda kulp taktiniz ya.. bakalim ihaleyi alan kisi kimin akrabasi.. ya.. CHP ..AKP MHP olsa ne olur .. bu kadar önyargi olmazki ..kim olursa olsun.. hak eden .. alsin! buradan .. karli cikacak olan THY yolcusu ve personelidir.. kasap et derdinde .. keci can derdinde.. buyur burdan yak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Garanti Bankasi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hangi bakanın hangi yeğeni bu maske işinde acaba?? çok merak ettim ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000