01 Haziran 2012, Cuma 16:12:01

TGS YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Turkish Ground Service (TGS) yenilenmeye devam ediyor.
  • ben senelerce tgs araçlarını motor yenilemesini yapanatölyeninsahibinin eşiyim eşim vefat ettikten sonra atölyeyi kapamadık .yine aynı titizlikle işlerimizi yapıyoruz . 32 senelik firmayız. gecen sene o bölümün başına getirilen bey kendi tanıdıkllarına işleri vermek için yapılanişlere hep bahaneler buldu.atölyelere aldığı kişiler motor toplamayı bilmiyorlar.ensonunda kazandı bizle çalışmaya son verildi.öksüzümün nafakasını kesen rahat lokma yiyebilecekmi acaba allaha havale ettim .aldığım her kuruşta alınteri vardı . aldığım bir kuruş bile benim için çok değerli .
  • s.a arkadaşlar tgsye baslıcam allah nasip ederse bavulcu olarak çalışma saati maaşla ilgili bilgi verebilecel arkadaş varmıydı?
  • hayırlı olsun birini daha zenngin ettiniz.
  • Tgs filosuna eni araçlar katılmış hayırlı ugurlu olsun Allah kazalardan belalardan korusun.Bu yogun operasyon bu hava alanının gerçeği belli,emin olunki uçak altı personelleri ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar üzerinde taşıdıkları tgs armalı tişörtleri emin olunki bırakın giymeyi elinize alıcagınızı sanmam derlerya alın teri bizimkisini tarif edemem.aynı anda bi posta başı kaçtane uçak alır personelleri o ucak sende bu uçak bende barkodcu bu ucak sende inanılmaz bi koşturmaca merkez zaten ucagı kapatmanı dört gözle bekler. kumanyayıda uçaktan ucaga geçerken yemeye çalışırsın.bunları herkez biliyor anlatmaya hiç gerek yok.Yanlız operasyona bu kadar hakkını veren emegini veren arkadaslara birazda yönetim olarak sizlerin ellinizi vicdanınıza koyarak zam vermeni dileğiyle...
  • TGS DE 5000 TL MAAŞ ALAN VE İŞE GELMEYEN ARKADAŞLAR konteynırların arasına hacet gideren İŞÇİLERİ yani aprona!!!!!! yemeğini apronda yemek zorunda kalan işçileri,uçakta temizlik yapan işçileri,uçakTan uçağa koşan yolcu hizmetlerini,yanyana 3 tane uçak operasyonu yapan harekatçıları!!!!BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ ??BİLİYORSANIZ NEDEN ZAM İÇİN BİR KİŞİ BİLE HAREKET ETMİYOR??? Ondan sonra mescite girip namaz kılıyorsunuz bizimle oynuyorsunuz allahın karşısına kul hakkıyla çıkmayın.Gerekli kişilerin bu duruma el atmasıı temenni ediyorum.
  • tgs de genel müdürlükte çalışan bazı şefi 80 kilometre mesai saatinde evine bırakan araçlar var. bırakmasının sebebinin de adamın özel işleri için uçuşu olduğunu biliyor herkes.lojistik müdürü göreve geldin bi araştır usta.yetmedi uçuşa giderken 80 km, yolda da evine uğruyor dur bir çantamı alayım diye, lojistik arabası gidiyor apron plakalı araç geliyor, senin evinin önünde 1 saat bekliyor.sen de oradan huzurla uçuşuna gidiyorsun.millet yemek yiyemiyor sendeki lükse bak.sonra da niye böyle oldum diyorsun..3. ve son durağındasın.fitne dedikodu arkadan konuşma, bunları artık yapma
  • TENCERE DİBİNKARA ,SENİNKİ BENDEN KARA...SİYASETİN GÖLGESİ VURUYORSA BİRYERE OYERDE NE OLMAZ NE OOLMAZ ...?NE OLUR,NE ÇIKARSA BAHTINA,MEVLAM ÇALIŞANI GÖZETİR İNŞALLAH,BİRBİRİNİZİ YEMEYİN ...!
  • "900 TL MAAŞI BEĞENMEYEN GİDER "diyen arkadaş. Genel Müdürün yeğeni olduğunu ve İK da çalıştığını (OTURDUĞUNU) ve bir keresinde bunu dediğine şahit olduğumu biliyorum , herkes de bilsin. Ayıp yahuu...
  • apronda var 2000 işçi.yemeğini yiyemiyor tuvalete gidemiyor servise binemiyor.ama 40 kişilik kafeterya yapılıyor, hangi 40 kişi oturur belli.bu nasıl iş, sayın özel kalem müdürü mehmet şişman , sayın gm bayram özçelik, sayın ykb hamdi topçu, sayın thy gm temel kotil sizlere soruyorum nsıl olacak böyle?
  • havacilikta kapanmasi gereken ilk ve tek kurulus sivil havaciliga verdigi zarar yeter artik

Türk Hava Yolları ve Havaş ortaklığında kurulan TGS, her geçen gün yenilenmeye devam ediyor.

Atatürk Havalimanı merkezli yer hizmet kuruluşu Turkish Ground Service, filosunda bulunan araçları ve işçi dinlenme kafelerini yeniledi.

Şirketin, Atatürk Havalimanı B Kapısı olarak adlandırılan Teknik hangarların bulunduğu bölgede bulunan ofislerinin alt katındaki dinlenme salonu yepyeni bir görünüme kavuştu.

Ayrıca filosunda bulunan araçlarda da yeniliğe giden TGS artık önceliği bulunan bagajları Ford marka araçlarla taşıyacak.

Ford marka 27 minibüs alan TGS’nin bu araçlar haricinde, 4 adet Cobus 3000 model otobüs, 5 adet traktör aldığı öğrenilirken, 2 adet Cobus 3000 tipi otobüsün daha önümüzdeki günlerde filoya katılacağı belirtildi.

İŞTE TGS’NİN YENİLENEN DİNLENME SALONU VE YENİ ALINAN ARAÇLARI

TGS YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
ben senelerce tgs araçlarını motor yenilemesini yapanatölyeninsahibinin eşiyim eşim vefat ettikten sonra atölyeyi kapamadık .yine aynı titizlikle işlerimizi yapıyoruz . 32 senelik firmayız. gecen sene o bölümün başına getirilen bey kendi tanıdıkllarına işleri vermek için yapılanişlere hep bahaneler buldu.atölyelere aldığı kişiler motor toplamayı bilmiyorlar.ensonunda kazandı bizle çalışmaya son verildi.öksüzümün nafakasını kesen rahat lokma yiyebilecekmi acaba allaha havale ettim .aldığım her kuruşta alınteri vardı . aldığım bir kuruş bile benim için çok değerli .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rizeli ~ 10 yıl önce
s.a arkadaşlar tgsye baslıcam allah nasip ederse bavulcu olarak çalışma saati maaşla ilgili bilgi verebilecel arkadaş varmıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron hayaleti ~ 12 yıl önce
hayırlı olsun birini daha zenngin ettiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pesimist ~ 12 yıl önce
Tgs filosuna eni araçlar katılmış hayırlı ugurlu olsun Allah kazalardan belalardan korusun.Bu yogun operasyon bu hava alanının gerçeği belli,emin olunki uçak altı personelleri ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar üzerinde taşıdıkları tgs armalı tişörtleri emin olunki bırakın giymeyi elinize alıcagınızı sanmam derlerya alın teri bizimkisini tarif edemem.aynı anda bi posta başı kaçtane uçak alır personelleri o ucak sende bu uçak bende barkodcu bu ucak sende inanılmaz bi koşturmaca merkez zaten ucagı kapatmanı dört gözle bekler. kumanyayıda uçaktan ucaga geçerken yemeye çalışırsın.bunları herkez biliyor anlatmaya hiç gerek yok.Yanlız operasyona bu kadar hakkını veren emegini veren arkadaslara birazda yönetim olarak sizlerin ellinizi vicdanınıza koyarak zam vermeni dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SORU?? ~ 12 yıl önce
TGS DE 5000 TL MAAŞ ALAN VE İŞE GELMEYEN ARKADAŞLAR konteynırların arasına hacet gideren İŞÇİLERİ yani aprona!!!!!! yemeğini apronda yemek zorunda kalan işçileri,uçakta temizlik yapan işçileri,uçakTan uçağa koşan yolcu hizmetlerini,yanyana 3 tane uçak operasyonu yapan harekatçıları!!!!BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ ??BİLİYORSANIZ NEDEN ZAM İÇİN BİR KİŞİ BİLE HAREKET ETMİYOR??? Ondan sonra mescite girip namaz kılıyorsunuz bizimle oynuyorsunuz allahın karşısına kul hakkıyla çıkmayın.Gerekli kişilerin bu duruma el atmasıı temenni ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lükse bak ~ 12 yıl önce
tgs de genel müdürlükte çalışan bazı şefi 80 kilometre mesai saatinde evine bırakan araçlar var. bırakmasının sebebinin de adamın özel işleri için uçuşu olduğunu biliyor herkes.lojistik müdürü göreve geldin bi araştır usta.yetmedi uçuşa giderken 80 km, yolda da evine uğruyor dur bir çantamı alayım diye, lojistik arabası gidiyor apron plakalı araç geliyor, senin evinin önünde 1 saat bekliyor.sen de oradan huzurla uçuşuna gidiyorsun.millet yemek yiyemiyor sendeki lükse bak.sonra da niye böyle oldum diyorsun..3. ve son durağındasın.fitne dedikodu arkadan konuşma, bunları artık yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAHTAKAFA ~ 12 yıl önce
TENCERE DİBİNKARA ,SENİNKİ BENDEN KARA...SİYASETİN GÖLGESİ VURUYORSA BİRYERE OYERDE NE OLMAZ NE OOLMAZ ...?NE OLUR,NE ÇIKARSA BAHTINA,MEVLAM ÇALIŞANI GÖZETİR İNŞALLAH,BİRBİRİNİZİ YEMEYİN ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beğenmeyen gideri kim diyor ~ 12 yıl önce
"900 TL MAAŞI BEĞENMEYEN GİDER "diyen arkadaş. Genel Müdürün yeğeni olduğunu ve İK da çalıştığını (OTURDUĞUNU) ve bir keresinde bunu dediğine şahit olduğumu biliyorum , herkes de bilsin. Ayıp yahuu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 12 yıl önce
apronda var 2000 işçi.yemeğini yiyemiyor tuvalete gidemiyor servise binemiyor.ama 40 kişilik kafeterya yapılıyor, hangi 40 kişi oturur belli.bu nasıl iş, sayın özel kalem müdürü mehmet şişman , sayın gm bayram özçelik, sayın ykb hamdi topçu, sayın thy gm temel kotil sizlere soruyorum nsıl olacak böyle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 12 yıl önce
havacilikta kapanmasi gereken ilk ve tek kurulus sivil havaciliga verdigi zarar yeter artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000