27 Aralık 2010, Pazartesi 10:54:08

TGS İSTANBUL OLAYA EL KOYDU

Dün Moskova’da yaşadıklarını anlatan bir maille AirportHaber’e ulaşan Türk Hava Yolları yolcusunun şikayeti, Türkiye’yi harekete geçirdi. Turkish Ground Service İstanbul yetkilileri yolcunun yaşadıkları hakkında bilgi edinmek amacıyla İstasyon Şefi'ne yaşananları sordu.
  • tgs personelinin moskovada ne işi var? birisi açıklayabilir mi? her gün kaç kişi takip ediyor bu siteyi haeriniz var mı? biraz özen....
  • tk neyse tgs de o, bi farki yok birkac sey disinda.Sen problem cozmek icin bilet satistaki arkadasini arardin tgs nin bilet satista arkadasi yok!Sen kosmazdin parttime kosardi tgs nin parttime i yok!Sen sefinle arkadastin tgs de arkadas olan sef yok!Senin maasin dolgundu keyfin tikirdi tgs nin senin kadar maasi yok!Rotarli ucakta 100 yolcunun karsisina tgs yi iterdin tgs nin yetkisi yok!ahl de bir tane yetkili gormedim gercekten yetkisi olup da yolcu karsisina cikan ama tk derler artist
  • seni alip thy yolcu hizmetleri sefi yapmak lazim bakalim sen napicaksin!? yok oyle bir dunya senin dedigin gibi! thy sefi 3 gundur ordaysa yine iyi, baskasi olsa onu da yapmazdi! sen simdi ne diyorsun bu yolcular icin daha ne yapilabilir otele yerlestirmisler iste.yani bu yolcular dunyayi mi temsil ediyor insan irkinin son yolculari mi daha ne yapsinlar??bazi konularda haklisin ama bu gun degil!
  • olayın tgs ile ne alakası var, tgs burada çok eleştirildi diye şimdi olmadık yere yağ bal mı yapılıyor.yazıyı okuyup tgs ile bir bağ kurabilen var mı?
  • Oradaki tum personele sabir diliyorum.Kolay degil biliyorum ama kolay gelsin diyorum.
  • ya ben anlamadim bizene aeroflottan.bizim milli havayolu sirketimiz THY oda moscow lions mudur kimdir onu ilgilendirmez.keza adam galiba turk ama rus hayrani ama nicki ingilizce ben anlamsim nedir ki bu
  • Moscow lions Leningradsky prospect diyorsun ama yolar buzlu olduğu için o gün araçlar harekte dahi edememiş(Alanda olan yolcumun yorumudur trenla gidecekti) Bu arada Aeroflot yolcuları hala alanda mahsur kalmış istanbul uçuşları başlamadı bilgi dahi vermiyorlar.Aeroflot istanbul ofisi hiç bir şeyden haberi yok uçak geldi sizin yanlışınız var diyorlar.Yolcular alanda diyorum nasıl yanlış olsun bir birlerinden haberi yok
  • Benimde dikkatimi çekti. Nedense sadece TGS personeli orada sigara içiyor. Sanırım disiplin konusunda bayağı bir zaafiyetleri var.
  • Bir altta yorum yazan arkadaş buradaki elektriklerden bahsetmiş. Dur bir ben son 3 günün Aeroflot,diğer Rus charter şirketleri ve Thy+Anadolu Jet'in kalkış-varış istatistiklerini çıkarıyorum. Emin olabilirsin ki,Thy sonuncu sırada şimdiden. Ayrıca Thy Moskova istasyon şefi 4-5 saatte Domodedovo'ya yolcuları ulaştıramazdık demiş.Ne kadar komik. Leningradskoe shosse'den,MKAD(Vostok) yaptin mi,2 saatte en geç Domodedovo'dasın.Türk insanı malumdur,artık tartışmıyorum.Hataları ya vatan,millet,sakarya diye örter üzerini ya da bilmişlik taslayarak..Demez ki aslında bizim hatamız var haksızız..Ne diyim Allah sizi bildiği gibi eylesin.
  • Airport Haber'in bugün 08:29:48 saatli haberine göre Moskova'nın önemli bir kısmı (buna Domodedovo da dahil) elektriksizmiş. Moscow lions da bu yüzden yazamıyor sanırım. Elektrikler gelince Rusya'yı ve Aeroflot'u övmeye devam eder.
THY Rusya İstasyon Şefi Günay Hayıt yaptığı açıklamada; TK 415 IST-SVO seferinin yapılacağı havaalanı olan Sheremetyevo Havaalanı’na yaklaştığı sırada frenleme değerlerinin şirket minimalarının altında olması nedeniyle uçağın Domodedovo Havaalanı’na divert ettiğini, iki alan arasındaki yolcu taşımanın dahi kötü hava koşulları nedeniyle 4-5 saati bulabileceği düşünülerek, alanlardaki durum iyileşene ve uçağı kötü hava koşulları nedeniyle havaalanında mahsur bırakmamak amacıyla bu taşımanın gerçekleşmediğini ve uçağın İstanbul’a boş döndüğünü ifade etti.

Bu olay esnasında izinli gününe rağmen havaalanına gelmesi 3 saat sürdüğünü belirten İstasyon şefi tarafından yapılan açıklamada, 124 yolcudan 74’ünü otellere gönderildiğini ve alanda 1 şef, 2 Satış Trafik Memuru ve 1 Bilet Satış Memuru’nun çalıştığı, yolculara en üst düzeyde bilgi verildiği ifade edildi.

Genel anons ve bilgilendirmeler konusunda açıklamalarda bulunan  Hayıt, anonsların Rusça ve İngilizce şekilde yapıldığını Türkçe yapılamayacağını, bu tarz hava koşullarına bağlı iptallerde yaşanan yoğunluktan çok daha az bir yoğunluğun oluştuğu ve yolcu şikayetin mailinde bulunan “Sao Paulo” grubunun, yolcunun belirttiği gibi 30 40 kişi olmadığını sadece 7 kişi olduğunu ifade etti.

Rusya Devleti’nde bürokratik işlemlerin uzunluğu nedeniyle otellere yolcuların geç gönderilebildiğini, taşıma işlemini yapan aracın ise THY personellerinide taşıyan yeni ve modern bir araç olduğunu ifade etti.

36 saatten fazla süredir mesai yaptıklarını bildiren Hayıt, yaşanan iptaller nedeniyle 500’den fazla yolcuyu mağdur etmemeye çalıştıklarını, yolcuların +74959564608 VE +79166817833 numaralı telefonlardan 7/24 kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.
TGS İSTANBUL OLAYA EL KOYDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
tgs personelinin moskovada ne işi var? birisi açıklayabilir mi? her gün kaç kişi takip ediyor bu siteyi haeriniz var mı? biraz özen....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tk neyse tgs de o, bi farki yok birkac sey disinda.Sen problem cozmek icin bilet satistaki arkadasini arardin tgs nin bilet satista arkadasi yok!Sen kosmazdin parttime kosardi tgs nin parttime i yok!Sen sefinle arkadastin tgs de arkadas olan sef yok!Senin maasin dolgundu keyfin tikirdi tgs nin senin kadar maasi yok!Rotarli ucakta 100 yolcunun karsisina tgs yi iterdin tgs nin yetkisi yok!ahl de bir tane yetkili gormedim gercekten yetkisi olup da yolcu karsisina cikan ama tk derler artist

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
seni alip thy yolcu hizmetleri sefi yapmak lazim bakalim sen napicaksin!? yok oyle bir dunya senin dedigin gibi! thy sefi 3 gundur ordaysa yine iyi, baskasi olsa onu da yapmazdi! sen simdi ne diyorsun bu yolcular icin daha ne yapilabilir otele yerlestirmisler iste.yani bu yolcular dunyayi mi temsil ediyor insan irkinin son yolculari mi daha ne yapsinlar??bazi konularda haklisin ama bu gun degil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olayın tgs ile ne alakası var, tgs burada çok eleştirildi diye şimdi olmadık yere yağ bal mı yapılıyor.yazıyı okuyup tgs ile bir bağ kurabilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Oradaki tum personele sabir diliyorum.Kolay degil biliyorum ama kolay gelsin diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya ben anlamadim bizene aeroflottan.bizim milli havayolu sirketimiz THY oda moscow lions mudur kimdir onu ilgilendirmez.keza adam galiba turk ama rus hayrani ama nicki ingilizce ben anlamsim nedir ki bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Moscow lions Leningradsky prospect diyorsun ama yolar buzlu olduğu için o gün araçlar harekte dahi edememiş(Alanda olan yolcumun yorumudur trenla gidecekti) Bu arada Aeroflot yolcuları hala alanda mahsur kalmış istanbul uçuşları başlamadı bilgi dahi vermiyorlar.Aeroflot istanbul ofisi hiç bir şeyden haberi yok uçak geldi sizin yanlışınız var diyorlar.Yolcular alanda diyorum nasıl yanlış olsun bir birlerinden haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benimde dikkatimi çekti. Nedense sadece TGS personeli orada sigara içiyor. Sanırım disiplin konusunda bayağı bir zaafiyetleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir altta yorum yazan arkadaş buradaki elektriklerden bahsetmiş. Dur bir ben son 3 günün Aeroflot,diğer Rus charter şirketleri ve Thy+Anadolu Jet'in kalkış-varış istatistiklerini çıkarıyorum. Emin olabilirsin ki,Thy sonuncu sırada şimdiden. Ayrıca Thy Moskova istasyon şefi 4-5 saatte Domodedovo'ya yolcuları ulaştıramazdık demiş.Ne kadar komik. Leningradskoe shosse'den,MKAD(Vostok) yaptin mi,2 saatte en geç Domodedovo'dasın.Türk insanı malumdur,artık tartışmıyorum.Hataları ya vatan,millet,sakarya diye örter üzerini ya da bilmişlik taslayarak..Demez ki aslında bizim hatamız var haksızız..Ne diyim Allah sizi bildiği gibi eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Airport Haber'in bugün 08:29:48 saatli haberine göre Moskova'nın önemli bir kısmı (buna Domodedovo da dahil) elektriksizmiş. Moscow lions da bu yüzden yazamıyor sanırım. Elektrikler gelince Rusya'yı ve Aeroflot'u övmeye devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000