30 Mayıs 2010, Pazar 09:32:03

"Teşekkürler THY"

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir uçuştaki anısını okuyucusuyla paylaşmış İşte o yazı...
  • Tsk Hakan Bey, Türk Hava Yolarinin böyle basarinin devamini diliyorum...
  • 2010 Nisan ayinda sao paolo kentine ucmustum ve bavulum kayboldu maalesef ve icinde is ile ilgili onemli belgelerim vardi..nerdeyse aglayarak otele gittim mecburen kayip bagaj formu doldurdum ve havalimanindaki THY gorevlisi ile konustum ve cantamin cok onemli oldugunu yarinki is gorusmem icin dokumanlar oldugunu soyledim..sabaha karsi otel odami tekmeliyordu biri ....otel gorevlisi cantami getirmisti..meger brezilyali bir kadin yanlislikla benim cantami almis ve evine gitmis ve hatayi farketmis ve THY brezilya ofd Thy hemen arac gonderip ofisini benim cantami kadindan teslim alip otellime gondermis.. ggofisini aramis ve onlarda hemen arac gonderip casnt
  • Berlinde yaşayan biri olarak dolaysiyla THY sık kulanan biri olarak THY nin birçok güzel olaylarina tanik oldum.. Şimdi haberin içeriğine bakildiği zaman yerel personelin göstermiş olduğu alaka önpilana çikmakta.. Burda görevli kişiyi göstermiş olduğu alakdan ötürü kutlamak yerine geneleme yaparak THY e yüklendiğini kinamamak içten bile değil.. Ben şahsim adina Berlin THY ille çok alakadar olan biri olarak Hizmetlerinden ve alakalrindan dolayi TEŞEKÜRÜ bir borç bilirim.. TEŞEKÜRLER SAYIN HAKAN DIKICI.. TEŞEKÜRLER BERLIN THY (*DO*)
  • THY ne yapsa yaranamaz sizin gibilere, o yüzde standart davranmaya devam ediyor. sizin saçma sapan isteklerinize gülüp geçiyor. İster kabul edin ister etmeyin THY Avrupa nın en iyi ,dünyanın ise en iyi 11. havayolu şirketi. emin olun personeli sayesinde bu böyle. Aşırı milliyetçi biri değilim ama yine de ülkemin havayolu şirketiyle gurur duyuyorum. siz de gurur duymayı deneyin, iyi bir duygu...
  • Her zaman THY eleştirenlerdenim. Ama bu güzel bir hareketi de alkışlamamız gerektiğini düşünüyorum. Evet ender de olsa THY de yapılan güzel şeyler hoşumuza gidiyor. Zaten amacımız yermek değil ki. en iyiyi bulmak. Sonuçta milli havayolumuz. Buna rağmen halen Barcelona sponsorluğuna karşıyım.
  • Sn.Yalcın Bayer dusunmuyor mu bem gazetecı Yalcın Bayer olsaydım aynı ılgı olur mu dıye? Bız ysadıklarımızı bılırız ucuslarda.
  • Umarım en kısa zamanda özelleşirsin THY. ve Umarım yarı hissesi profesyonel olan yabancı bir yatırımcı tarafından satın alınır.
  • aman ister gul ister gulme ama bana dedikleri cevap ucagin kapilari acildi insanlar bavullarini aldi ve polise de gitsen durduramazlar kimseyi ....hadi bakalim ne yapacan ??/amacimiz burda thy ini kotulemek degil devamli thyile ucarim ama lutfen dikkat musteri ilskilerine ..
  • hep negatif yorumlar yazmak yerine biraz da yapıcı eleştiriler yazsak ne kaybederiz ? sonuçta güzel bir davranış biçimi profesyonelce gösterilmiş.. bize de bu gibi davranışların uçakta unutulan her kişisel eşya için yapılmasına devam edilmesini beklemek düşüyor.. THY çalışanlarını kutluyorum.
  • Ne kadar büyük bir olay.Görüyürmusunuz ne kadar uğraşmışlar bir kitap için.O enerjilerini birazda şu uçakları zamanında kaldırmak misafirlerini güleryüzlü karşılamak için harcasalar hiç fena olmaz...
THY ile 21 Mayıs’ta Berlin’e uçtum. Uçaktan inerken kitabımı yanıma almayı unutmuşum.

Açıkçası, kitabımı unuttuğumu ben de fark etmemiştim. Ama uçağın Tegel Havalimanı’na inmesinden yaklaşık iki saat sonra THY yetkilileri, adeta bir dedektif gibi çalışarak bana ulaştılar. Koltuk numaramdan biletin satın alındığı acenteyi, oradan da çalıştığım kurumu bulmuşlar.

Aynı gün içinde satış trafik memuru Hakan Dikici’den aldığım e-postada, kitabımın bulunduğu, dönüş uçuşumdan önce havalimanında teslim alabileceğim bildirildi. Ertesi gün havalimanındaki THY satış bürosundan kitabımı aldım.

THY sayesinde keyifle kitabımı okuyarak İstanbul’a döndüm. Teşekkürler THY.

Bülent MUMAY-Hürriyet Gazetesi Yurtdışı
Yayınlar Müdürü

"Teşekkürler THY"

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Tsk Hakan Bey, Türk Hava Yolarinin böyle basarinin devamini diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2010 Nisan ayinda sao paolo kentine ucmustum ve bavulum kayboldu maalesef ve icinde is ile ilgili onemli belgelerim vardi..nerdeyse aglayarak otele gittim mecburen kayip bagaj formu doldurdum ve havalimanindaki THY gorevlisi ile konustum ve cantamin cok onemli oldugunu yarinki is gorusmem icin dokumanlar oldugunu soyledim..sabaha karsi otel odami tekmeliyordu biri ....otel gorevlisi cantami getirmisti..meger brezilyali bir kadin yanlislikla benim cantami almis ve evine gitmis ve hatayi farketmis ve THY brezilya ofd Thy hemen arac gonderip ofisini benim cantami kadindan teslim alip otellime gondermis.. ggofisini aramis ve onlarda hemen arac gonderip casnt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Berlinde yaşayan biri olarak dolaysiyla THY sık kulanan biri olarak THY nin birçok güzel olaylarina tanik oldum.. Şimdi haberin içeriğine bakildiği zaman yerel personelin göstermiş olduğu alaka önpilana çikmakta.. Burda görevli kişiyi göstermiş olduğu alakdan ötürü kutlamak yerine geneleme yaparak THY e yüklendiğini kinamamak içten bile değil.. Ben şahsim adina Berlin THY ille çok alakadar olan biri olarak Hizmetlerinden ve alakalrindan dolayi TEŞEKÜRÜ bir borç bilirim.. TEŞEKÜRLER SAYIN HAKAN DIKICI.. TEŞEKÜRLER BERLIN THY (*DO*)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY ne yapsa yaranamaz sizin gibilere, o yüzde standart davranmaya devam ediyor. sizin saçma sapan isteklerinize gülüp geçiyor. İster kabul edin ister etmeyin THY Avrupa nın en iyi ,dünyanın ise en iyi 11. havayolu şirketi. emin olun personeli sayesinde bu böyle. Aşırı milliyetçi biri değilim ama yine de ülkemin havayolu şirketiyle gurur duyuyorum. siz de gurur duymayı deneyin, iyi bir duygu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her zaman THY eleştirenlerdenim. Ama bu güzel bir hareketi de alkışlamamız gerektiğini düşünüyorum. Evet ender de olsa THY de yapılan güzel şeyler hoşumuza gidiyor. Zaten amacımız yermek değil ki. en iyiyi bulmak. Sonuçta milli havayolumuz. Buna rağmen halen Barcelona sponsorluğuna karşıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn.Yalcın Bayer dusunmuyor mu bem gazetecı Yalcın Bayer olsaydım aynı ılgı olur mu dıye? Bız ysadıklarımızı bılırız ucuslarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarım en kısa zamanda özelleşirsin THY. ve Umarım yarı hissesi profesyonel olan yabancı bir yatırımcı tarafından satın alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aman ister gul ister gulme ama bana dedikleri cevap ucagin kapilari acildi insanlar bavullarini aldi ve polise de gitsen durduramazlar kimseyi ....hadi bakalim ne yapacan ??/amacimiz burda thy ini kotulemek degil devamli thyile ucarim ama lutfen dikkat musteri ilskilerine ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hep negatif yorumlar yazmak yerine biraz da yapıcı eleştiriler yazsak ne kaybederiz ? sonuçta güzel bir davranış biçimi profesyonelce gösterilmiş.. bize de bu gibi davranışların uçakta unutulan her kişisel eşya için yapılmasına devam edilmesini beklemek düşüyor.. THY çalışanlarını kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne kadar büyük bir olay.Görüyürmusunuz ne kadar uğraşmışlar bir kitap için.O enerjilerini birazda şu uçakları zamanında kaldırmak misafirlerini güleryüzlü karşılamak için harcasalar hiç fena olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000