16 Aralık 2008, Salı 08:01:58

Temel Kotil'den terlik açıklaması!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, dün yayınlanan VIP’te çekilen fotoğrafıyla ilgili yaptığı açıklamada, geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı açık ayakkabı ile yolculuk yaptığını ve uçaktan indiğini söyledi.
  • Hac, hastalik hepsi degerli cevaplar ancak kendisi THY genel muduru. Bu kargasa doneminde her ne olursa olsun, gazetelerde manset olmak istemiyorsa, daha iyi dusunmesi gerekirdi. Gazeteci ne yapsin, tabiki kullanir bu fotografi... Zamaninda da deve kesilmisti apronda, ne cabuk unutuldu hersey. Eski Genel mudur'lerin zamaninda pek karsilasmadik bu tur meselelerle. Bunlar cok hassas noktalar ve hata kaldirmaz. Cok sık seyahat ediyorum, ve THY gun gectikce daha da kotu servis veriyor. Hatta bence en kotu zamanini yasiyor, belki de daha fazla ucaklarda seyahat etmesi gerek Sn. genel mudurun yada gizli musteri uygulamalarini daha fazla yapmali. Ozellike anadolu jet bir felaket. Sn. genel mudur bundan haberlimi? Yonetim hic bu kadar kotu olmamisti THY'de... En basarili genel mudur demek hissedilir sekilde farkli kalitede emek vermis eski 2 genel mudure ayip olur dusuncesindeyim, kaldiki kendilerini hic tanimiyorum. Ben tamamen tarafsiz, politik gorus disinda, herhangibir THY musterisi olarak sizlere cevap veriyorum. Ardinda birsey aranmasin.
  • zamanın ekonomi bakanı,şortuyla çıkmadımı ekranlara.sizin gibi düşündüü için helal olsun dediniz.ama sizin gibi düşünmeyen biri,terlik giyince yok araplara benzices,yok bunlar türkiyeyi geri götürüyorlar.ya bi aynaya baksanız,ve sorsanız.herkes istedii gibi yaşasa ve herkes mutlu olsa.senin zararın ne.ama olmaz siz düşünce faşisti insanlar kabullenemessiniz.asıl yobaz sizsiniz be....!
  • AKP'ye hic oy vermeyen ve yasaminin büyük cogunlugu ucaklarda gecen biri olarak terlikde giyse, makosende giyse thy ye tarihinin en basarili genel müdürüne tesekkürler.
  • Ne garip şu insanlar...Hepsi aynı,olgun olanlar haricinde...Eleştiren ve Eleştirilenler...Neden insanlar kendilerinin ve pozitif-negatif eleştirdikleri diğerlerinin sahip olduklarının farkında ve saygılı değil... Not : Bu her iki kesim içinde geçerli,Eğer olgun olmayan bir bakış altında iki kesim diye bir varlık var ise :)
  • Toplu sözleşmede %3 zam alınca göreceğiz kârlılığı...
  • Bilindiği THY Genel Müdürlük binasında cuma günleri 'Freeday' olarak ilan edildiğinden personel serbest giyim kullanabilmektedir. Bundan sonra mübarek cuma günleri işe naylon terlikle gelinebilir.
  • Bunlar yakında çorapsız açık terlik de giyip parmak aralarını elleri ile kurcalarlar.Örnek aldıkları Araplar gibi.
  • Terlik giyilmesi belki kınanabilir.Ama Kotil öncesi Thy ile Kotil yönetimindeki Thy 'yi incelemek lazım.Karlılık ne kadar arttı.Krizin tüm dünyadaki havayolu şirketlerini yok ettiği bir dönemde Thy havayolu şirketi satın alabiliyor.İş başka özel yaşam başka.Tabiki giymese iyi olurdu. Ama adam rahatsızım diyor.Neden her dediğine yalan gözüyle bakılıyor.
  • Problem bilet parası ödemediği halde ödedim demesi, hemde hacı ve genel müdür kimliğine ragmen.
  • size ne arkadasim milletin parasindan terliginden ulkede sadece sorun bu mu kaldi koskocaman sirketin genel muduru ister oder ister odemez size mi kaldi

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, dün yayınlanan VIP’te çekilen fotoğrafıyla ilgili yaptığı açıklamada, geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı açık ayakkabı ile yolculuk yaptığını ve uçaktan indiğini söyledi. Kotil, fotoğrafın çekilmesi sırasında, yaşadığı rahatsızlıktan dolayı bu durumun doğal karşılanacağını düşünerek bir tepki vermediğini belirtti. 

Kotil’in açıklaması şöyle: "3 Aralık 2008’de eşim ile beraber senelik iznimi kullanmak üzere Cidde’ye ücretli bilet satın alarak gittik. Hac vazifesinin gereklerini yerine getirmek için gittiğim kutsal topraklarda, ayağımdan bazı sağlık problemleri yaşadım. Geçirmiş olduğum rahatsızlığın ciddiyetinden ve tekrar yaşanmaması için Cidde-İstanbul dönüş yolculuğum esnasında ayağıma açık ayakkabı giymek mecburiyetinde kaldım. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar VIP Salonu’nda mecburen açık ayakkabı ile görüntülenmemin sebebi tamemen yaşamış olduğum rahatsızlıktır."

Temel Kotil'den terlik açıklaması!

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

derin ~ 15 yıl önce
Hac, hastalik hepsi degerli cevaplar ancak kendisi THY genel muduru. Bu kargasa doneminde her ne olursa olsun, gazetelerde manset olmak istemiyorsa, daha iyi dusunmesi gerekirdi. Gazeteci ne yapsin, tabiki kullanir bu fotografi... Zamaninda da deve kesilmisti apronda, ne cabuk unutuldu hersey. Eski Genel mudur'lerin zamaninda pek karsilasmadik bu tur meselelerle. Bunlar cok hassas noktalar ve hata kaldirmaz. Cok sık seyahat ediyorum, ve THY gun gectikce daha da kotu servis veriyor. Hatta bence en kotu zamanini yasiyor, belki de daha fazla ucaklarda seyahat etmesi gerek Sn. genel mudurun yada gizli musteri uygulamalarini daha fazla yapmali. Ozellike anadolu jet bir felaket. Sn. genel mudur bundan haberlimi? Yonetim hic bu kadar kotu olmamisti THY'de... En basarili genel mudur demek hissedilir sekilde farkli kalitede emek vermis eski 2 genel mudure ayip olur dusuncesindeyim, kaldiki kendilerini hic tanimiyorum. Ben tamamen tarafsiz, politik gorus disinda, herhangibir THY musterisi olarak sizlere cevap veriyorum. Ardinda birsey aranmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nastaraniyna ~ 15 yıl önce
zamanın ekonomi bakanı,şortuyla çıkmadımı ekranlara.sizin gibi düşündüü için helal olsun dediniz.ama sizin gibi düşünmeyen biri,terlik giyince yok araplara benzices,yok bunlar türkiyeyi geri götürüyorlar.ya bi aynaya baksanız,ve sorsanız.herkes istedii gibi yaşasa ve herkes mutlu olsa.senin zararın ne.ama olmaz siz düşünce faşisti insanlar kabullenemessiniz.asıl yobaz sizsiniz be....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taraf ~ 15 yıl önce
AKP'ye hic oy vermeyen ve yasaminin büyük cogunlugu ucaklarda gecen biri olarak terlikde giyse, makosende giyse thy ye tarihinin en basarili genel müdürüne tesekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek_Bakış ~ 15 yıl önce
Ne garip şu insanlar...Hepsi aynı,olgun olanlar haricinde...Eleştiren ve Eleştirilenler...Neden insanlar kendilerinin ve pozitif-negatif eleştirdikleri diğerlerinin sahip olduklarının farkında ve saygılı değil... Not : Bu her iki kesim içinde geçerli,Eğer olgun olmayan bir bakış altında iki kesim diye bir varlık var ise :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı Hoca ~ 15 yıl önce
Toplu sözleşmede %3 zam alınca göreceğiz kârlılığı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUYURU ~ 15 yıl önce
Bilindiği THY Genel Müdürlük binasında cuma günleri 'Freeday' olarak ilan edildiğinden personel serbest giyim kullanabilmektedir. Bundan sonra mübarek cuma günleri işe naylon terlikle gelinebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Bunlar yakında çorapsız açık terlik de giyip parmak aralarını elleri ile kurcalarlar.Örnek aldıkları Araplar gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal Hoca ~ 15 yıl önce
Terlik giyilmesi belki kınanabilir.Ama Kotil öncesi Thy ile Kotil yönetimindeki Thy 'yi incelemek lazım.Karlılık ne kadar arttı.Krizin tüm dünyadaki havayolu şirketlerini yok ettiği bir dönemde Thy havayolu şirketi satın alabiliyor.İş başka özel yaşam başka.Tabiki giymese iyi olurdu. Ama adam rahatsızım diyor.Neden her dediğine yalan gözüyle bakılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 15 yıl önce
Problem bilet parası ödemediği halde ödedim demesi, hemde hacı ve genel müdür kimliğine ragmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
size ne arkadasim milletin parasindan terliginden ulkede sadece sorun bu mu kaldi koskocaman sirketin genel muduru ister oder ister odemez size mi kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000