15 Ekim 2008, Çarşamba 15:33:34

TEMEL KOTİL OLAYI ANLATTI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, kaçırılma girişiminde bulunulan uçakla ilgili THY Genel Müdürlük Binası'nda basın mensuplarına açıklamada bulundu.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Sayın Temel Kotil birde çağrı merkezi hakkındaki görüşlerinizi alabilsek bizler çağrı merkezi çalışanı olarak gece uyuyamıyorum siz acaba uyuyabiliyormusnuz vicdanen rahatmısınız

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, kaçırılma girişiminde bulunulan uçakla ilgili THY Genel Müdürlük Binası'nda basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Bu sabah Antalya-St.Petersburg seferini yapmak üzere havalanan ve Kiev Hava Sahası üzerinde kaçırılma girişiminde bulunulan uçakla ilgili THY Genel Müdürü Temel Kotil açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Antalya-St.Petersburg uçağını kaçırma girişiminde bulunan şahsın aşırı derecede alkollü olduğunu belirterek, "Uçağımız indi, yolcular emniyetli bir şekilde uçaktan ayrıldı" dedi.

Söz konusu yolcunun, uçak havalandıktan bir süre sonra bomba olduğunu söylediğini belirten Kotil, "Alkollü içecek talep ediyor, ikram ediliyor. Uçağımız indi. Yolcular emniyetli bir şekilde uçaktan ayrıldı. Rus makamları şahsı götürdü. Uçakta 164 yolcu vardı. Tekrar geçmiş olsun. Havacılık kuralı gereği biz gereken bütün tedbirleri aldık. Bir sorun olmadan bitmiş oldu" dedi.

Temel Kotil, uçağın başka bir meydana inmesi yönündeki talebin henüz netleştirilemediğini belirterek, "Önemli olan uçağın herhangi bir sıkıntı olmadan inişi gerçekleştirmiş olması. Fiziksel bir müdahale olmadı. Aşırı miktarda içecek talep etmiş. Havacılıkta hiç risk almadan, gereken bütün tedbirler alınıyor. Uçağın Rotası kısaltılarak daha hızlı inmesi sağlandı. Rus makamlarına teşekkür ediyoruz. Uçağın girebileceği en uygun meydan S.T. Petersburg olduğu için yoluna devam etti. Polislerin de uçağa herhangi bir müdahalesi olmadı. Şahsın agresif bir tutumu yokmuş. Şu anda uçakta bir sıkıntı gözükmüyor" diye konuştu.

Kotil ayrıca, uçuş ekibinin ifade vermesi gerektiği için dönüşte gecikme yaşanabileceğini de sözlerine ekledi.

TEMEL KOTİL OLAYI ANLATTI

Yorumlar

çirkin ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hsynipk ~ 16 yıl önce
Sayın Temel Kotil birde çağrı merkezi hakkındaki görüşlerinizi alabilsek bizler çağrı merkezi çalışanı olarak gece uyuyamıyorum siz acaba uyuyabiliyormusnuz vicdanen rahatmısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000