02 Mart 2009, Pazartesi 17:05:05

TEMEL KOTİL İSTANBUL'A DÖNDÜ

Cumartesi gecesi Amsterdam’a giden Temel Kotil, İstanbul’a döndü…
  • Keske bindigin ucak düsseydi kotil?
  • Çok erken gitmiş hasta ziyaretine Temel Kotil. Ne demiş hasta yakınlarına? Yoksa First Class Hizmetlerinden mi bahsetmiş. First Class hizmeti vereceklerine insanları güvenli uçarma hizmetini öğrensinler. THY şu an herhalde güvenilirliği yerli bir. Buna çok sevindim. Neden mi? THY bir devlet kuruluşu değil mi? Bir devlet hizmet verirken en ucuz bir şekilde vatandaşına hizmet vermesi sosyal devlet olmanın bir ilkesi değil mi?Ama Türkiye'de en pahalı hava yolu THY. Yani "Devlet Kendi Vatandaşını Yüksek FiyataUçuruyor" Dünyanın hiç bir yerinde yoktur böyle bir şey. Kaldıki bu hava yolu vatandaşının vergileriyle kurulmuş. Yani Devlete hem vergi vereceğim hemde kazıklanacağım.
  • DÜKKAN SENİN AMA ELİMİZDEKİ MALZEME BU.
  • şu adamın bitane normal resmini göremeyeceğiz.sürekli kaymış bi tip halinde.gözler kapandı kapanacak.Aç şu gözlerini Temel KOTİL aç.kaç gün geçti kazadan ve nihayet lütfedebildin.gittin geldin ama yine birşey görememişsin anlaşılan.
  • Arkadaslar begenelim ya da begenmeyelim Genel Mudur hepimizin genel muduru ve THY yi temsil ediyor. O nu asagilamak ekmegini yedigimiz kurumu asagilamak anlamina geliyor. Sendika agasi agziyla konusmayin. Genel Muduru begenmeyen icine sindirmeyen ceker gider. Bu aralar dusundugum bir diger konu, bu elestirileri yapanlar gercekten THY personeli mi? belki de degildir. Belki de yarasi olanlardir.
  • bu istemiyoruz diyenler, alti senedir ayni teraneyi surduruyorlar. Giden oldu mu? oldu, istemezukculer. Sirketin basarisi icin ayriliklari birakip calisan herkesin basimizin ustunde yeri var. ama ayrilikci ve fitneci herkese sesleniyorum; arkadaslar begenmeyenler icin kapi orada. Sizin begenip begenmeme hakkiniz yok. Ya calisirsiniz ya da ceker gidersiniz.
  • CEM KOZLU YU NASIL OZAL ATADIYSA, SIMDIKI YONETICILERI DE TAYYIP ATADI. EVET CEM KOZLU MUKEMMELDI AMA THY DEVLETINDI VE UC AYRI KURUM DENETLERDI. SIMDI DENETLENMIYOR VE ISTEDIKLERI GIBI KARAR ALABILIYORLAR. FARK BURADA. FAKAT KISILIKLERINE, RESIMLERINE BAKIP SOKAK AGZIYLA YORUM YAZMAK THY PERSONELINE HIC YAKISMIYOR. YAS TUTMAYI BILE BECEREMIYORUZ. NE OLACAKSA OLACAK TGS YA DA HERNEYSE. ADAMLARIN BIYIGINA YORUM YAZIP BUNU ENGELLEYEBILIRMIYIZ?
  • Şunu anlamakta zorluk çekiyorum.Şirketimizin bu zor günlerinde( ki zorda deiliz çok şükür) yanında olmak varken olayları fırsat bilip genel müdürümüze ve yönetimimize laf söyleyen kendini bilmez insancıkları şiddetle kınıyorum.Bu şirket herkesin hakkını fazlasıyla verdiği halde kimseye yaranamıyor.Burada isyan eden kişiler acaba dısarda baska bi şirkette bukadar olanak bulabileceklermi.Ama şu bi gerçek burada "genellikle" msj yazan kişiler belliki şirkette işe yaramaz,sıradan,söz hakkı dahi verilmeyen kişilerdir.
  • istemiyosan gideceksin başka çaren yok...sen onun alt hatta dahada alt hatta daha dahada alt devresisin gidecek biri varsa sensin..yada sen gitme yakında gönderirler..
  • CEM KOZLU havaci kokenli degildi ama ADAM GIBI ADAMDI hic bir zaman bunlar gibi ne oldum delisi olmadi sirketi hava yolu yapti aralarinda karsilastirma yapmak Sn.KOZLU ya hakaret olur

Amsterdam’da yaşanan elim uçak kazasında yaralanan yolcuları ziyaret etmek amacıyla Amsterdam’a giden THY Genel Müdürü Temel Kotil, bugün 16.25’de İstanbul’a döndü.

VIP salonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kotil şunları kaydetti: “Yaralı olan yolcularımızı ve teknik ekimizi ziyaret ettik. Yolcuların durumları iyi, bir problem yok ve ciddi bir durum söz konusu değil. Oradaki arkadaşlarımız, buradaki ve Amsterdam’daki makamlarımız gerekli çalışmaları ellerinden geldiğince yapıyor. Rapor konusunda bir gelişme yok, o nedenle raporla ilgili şimdilik konuşmak doğru olmaz” dedi.

Temel Kotil, açıklamalarının ardından makam aracıyla VIP salonundan ayrıldı.

Kotil'in açıklaması sırasında söylediği '...elhamdulillah hepsi iyi durumda...' cümlesinin devamı saat 20:00'de Airport TV Ana Haber'de...


Temel Kotil

TEMEL KOTİL İSTANBUL'A DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Misafir ~ 15 yıl önce
Keske bindigin ucak düsseydi kotil?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok erken gitmiş hasta ziyaretine Temel Kotil. Ne demiş hasta yakınlarına? Yoksa First Class Hizmetlerinden mi bahsetmiş. First Class hizmeti vereceklerine insanları güvenli uçarma hizmetini öğrensinler. THY şu an herhalde güvenilirliği yerli bir. Buna çok sevindim. Neden mi? THY bir devlet kuruluşu değil mi? Bir devlet hizmet verirken en ucuz bir şekilde vatandaşına hizmet vermesi sosyal devlet olmanın bir ilkesi değil mi?Ama Türkiye'de en pahalı hava yolu THY. Yani "Devlet Kendi Vatandaşını Yüksek FiyataUçuruyor" Dünyanın hiç bir yerinde yoktur böyle bir şey. Kaldıki bu hava yolu vatandaşının vergileriyle kurulmuş. Yani Devlete hem vergi vereceğim hemde kazıklanacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DÜKKAN SENİN AMA ELİMİZDEKİ MALZEME BU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şu adamın bitane normal resmini göremeyeceğiz.sürekli kaymış bi tip halinde.gözler kapandı kapanacak.Aç şu gözlerini Temel KOTİL aç.kaç gün geçti kazadan ve nihayet lütfedebildin.gittin geldin ama yine birşey görememişsin anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar begenelim ya da begenmeyelim Genel Mudur hepimizin genel muduru ve THY yi temsil ediyor. O nu asagilamak ekmegini yedigimiz kurumu asagilamak anlamina geliyor. Sendika agasi agziyla konusmayin. Genel Muduru begenmeyen icine sindirmeyen ceker gider. Bu aralar dusundugum bir diger konu, bu elestirileri yapanlar gercekten THY personeli mi? belki de degildir. Belki de yarasi olanlardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu istemiyoruz diyenler, alti senedir ayni teraneyi surduruyorlar. Giden oldu mu? oldu, istemezukculer. Sirketin basarisi icin ayriliklari birakip calisan herkesin basimizin ustunde yeri var. ama ayrilikci ve fitneci herkese sesleniyorum; arkadaslar begenmeyenler icin kapi orada. Sizin begenip begenmeme hakkiniz yok. Ya calisirsiniz ya da ceker gidersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
CEM KOZLU YU NASIL OZAL ATADIYSA, SIMDIKI YONETICILERI DE TAYYIP ATADI. EVET CEM KOZLU MUKEMMELDI AMA THY DEVLETINDI VE UC AYRI KURUM DENETLERDI. SIMDI DENETLENMIYOR VE ISTEDIKLERI GIBI KARAR ALABILIYORLAR. FARK BURADA. FAKAT KISILIKLERINE, RESIMLERINE BAKIP SOKAK AGZIYLA YORUM YAZMAK THY PERSONELINE HIC YAKISMIYOR. YAS TUTMAYI BILE BECEREMIYORUZ. NE OLACAKSA OLACAK TGS YA DA HERNEYSE. ADAMLARIN BIYIGINA YORUM YAZIP BUNU ENGELLEYEBILIRMIYIZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şunu anlamakta zorluk çekiyorum.Şirketimizin bu zor günlerinde( ki zorda deiliz çok şükür) yanında olmak varken olayları fırsat bilip genel müdürümüze ve yönetimimize laf söyleyen kendini bilmez insancıkları şiddetle kınıyorum.Bu şirket herkesin hakkını fazlasıyla verdiği halde kimseye yaranamıyor.Burada isyan eden kişiler acaba dısarda baska bi şirkette bukadar olanak bulabileceklermi.Ama şu bi gerçek burada "genellikle" msj yazan kişiler belliki şirkette işe yaramaz,sıradan,söz hakkı dahi verilmeyen kişilerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
istemiyosan gideceksin başka çaren yok...sen onun alt hatta dahada alt hatta daha dahada alt devresisin gidecek biri varsa sensin..yada sen gitme yakında gönderirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
CEM KOZLU havaci kokenli degildi ama ADAM GIBI ADAMDI hic bir zaman bunlar gibi ne oldum delisi olmadi sirketi hava yolu yapti aralarinda karsilastirma yapmak Sn.KOZLU ya hakaret olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000