17 Temmuz 2014, Perşembe 10:19:23

TALİBAN VURDU, THY HAVADAN DÖNDÜ

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Kabil seferini yapan uçağı Kabil’deki çatışmalardan dolayı kalktıktan iki saat sonra Atatürk Havalimanı’na geri döndü.
  • arakadas,ne sasiriyorsun dua et ucagi gecirmemis kafasına.oralarda gorev yapan insanlar normal adamslar arasından secilmiyor.mogadisudA kaldım 3 sene ordakilerde normal degildi.buyuk ihtimalle attığı afganın elindeki silahı 30 sanıyede soker toplar tıpte bir adamdır.thyde boyloe cok var.
  • canlı sahidiyim, 2 sene once vuracaklardı.oradaki air india uçağını teğet geçmiş füze, meydandaki thy görevlisi turk arkadaş ucagi kaldırmamak için askere de polise de kaptana da direndi.sonra kalkışta bize helikopterlerin eşlik edeceği soylendi.helikopter gelmeden bu uçak hareket edemez diyen uzun boylu turk görevliyi dun gibi hatırlıyorum.afgan uniformali bir komutanı merdivenden asagi atmisti.kime neye emanet uçmuşuz :) Allah razı olsun.
  • Somali,Afganistan,Bangladeş,Surinam,BurkinaFaso ne kadar tırt yer var orada thy a.. bi bademin aklına uyup millette gidiyor ya oralara pes sonra hepsi sinir hastası neden acaba a.. 250 destinasyona uçuyoruz diye övünüyorlar bide hee a... siz zeka küpüsünüz 100 noktaya uçan emirates zeka gerisi dimi boş boş 250 yere uçan 250 uçağının 240 kiralık olan bol beleş bir havayolu thy halada her gün bin tane küfürle işe giden ise ahmak daha çok lagos yatı yaparsın.
  • a380 35r ye iner arkadaşım bunu bilemeyecek kadar uzaksan havacılığa yorum yazma bu zihniyetten kendi arabamız bile yok anca bi eğitim uçağı yaptık oda hakgetire
  • A-380'i LTBA 35R veya 05 pistine aslanlar gibi indirecegim, sen de seyredeceksin!
  • Tehlikeyi ne çok seven bir milletiz, nedir bu sevgi politik kargaşaların oldugu ülkelere karşı uçmayı.. Bu arada a380 lazım artık zamanı geldi... Geçiyor.. Globally yours mu foss mu yoksa...
  • Umarim bir gun ucak kalkarken ya da inerken vurmazlar!!
  • Yazılan başlığa bak, haberin içeriğine bak
  • kimsenin uçmadığı yerlere THY uçar ,sanki bunu kendilerine misyon edinmişler...bin nasihattan bir nusubet iyidir derler ama yazık bu defada olan başkalarına olur..sadece Kabil değil buna benzer ülkelerde THY nin alarak uçtuğu bir çok yer mevcut..

Türk Hava Yolları’na ait TC-JNE kuyruk tescilli Airbus 330 tipi uçak bu sabaha karşı saat 03.05’te Kabil’e gitmek üzere havalandı. TK706 sefer sayılı uçak kalkıştan yaklaşık iki saat sonra İstanbul’a geri dönme kararı aldı.

Kabil’de havaalanına yönelik Taliban saldırısı nedeniyle havaalanı kapatılınca THY uçağı da haberi alır almaz İstanbul’a geri döndü. Uçak sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’na inerken yolcuların bugün yapılacak iki seferle Kabil’e gönderileceği öğrenildi.

THY’nin TK707 sefer sayılı Kabil-İstanbul uçuşu da yine aynı gerekçeyle yapılamadı.

©Airporthaber.com ÖZEL
 

TALİBAN VURDU, THY HAVADAN DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

android uygulaması ~ 10 yıl önce
arakadas,ne sasiriyorsun dua et ucagi gecirmemis kafasına.oralarda gorev yapan insanlar normal adamslar arasından secilmiyor.mogadisudA kaldım 3 sene ordakilerde normal degildi.buyuk ihtimalle attığı afganın elindeki silahı 30 sanıyede soker toplar tıpte bir adamdır.thyde boyloe cok var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vururlar ~ 10 yıl önce
canlı sahidiyim, 2 sene once vuracaklardı.oradaki air india uçağını teğet geçmiş füze, meydandaki thy görevlisi turk arkadaş ucagi kaldırmamak için askere de polise de kaptana da direndi.sonra kalkışta bize helikopterlerin eşlik edeceği soylendi.helikopter gelmeden bu uçak hareket edemez diyen uzun boylu turk görevliyi dun gibi hatırlıyorum.afgan uniformali bir komutanı merdivenden asagi atmisti.kime neye emanet uçmuşuz :) Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AQ ~ 10 yıl önce
Somali,Afganistan,Bangladeş,Surinam,BurkinaFaso ne kadar tırt yer var orada thy a.. bi bademin aklına uyup millette gidiyor ya oralara pes sonra hepsi sinir hastası neden acaba a.. 250 destinasyona uçuyoruz diye övünüyorlar bide hee a... siz zeka küpüsünüz 100 noktaya uçan emirates zeka gerisi dimi boş boş 250 yere uçan 250 uçağının 240 kiralık olan bol beleş bir havayolu thy halada her gün bin tane küfürle işe giden ise ahmak daha çok lagos yatı yaparsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismegerekyok ~ 10 yıl önce
a380 35r ye iner arkadaşım bunu bilemeyecek kadar uzaksan havacılığa yorum yazma bu zihniyetten kendi arabamız bile yok anca bi eğitim uçağı yaptık oda hakgetire

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismegerekyok ~ 10 yıl önce
ayrıca antalya 36c çok rahat inerde kalakarda 05 a da katılırım
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
A-380'i LTBA 35R veya 05 pistine aslanlar gibi indirecegim, sen de seyredeceksin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tehlikeyi ne çok seven bir milletiz, nedir bu sevgi politik kargaşaların oldugu ülkelere karşı uçmayı.. Bu arada a380 lazım artık zamanı geldi... Geçiyor.. Globally yours mu foss mu yoksa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enver ~ 10 yıl önce
Saçmalamışsın.. Kaç yaşındaysın sen, 15 mi?
?? ~ 10 yıl önce
a380i hangi piste indireceksin?
kabil ~ 10 yıl önce
Umarim bir gun ucak kalkarken ya da inerken vurmazlar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hornet ~ 10 yıl önce
Yazılan başlığa bak, haberin içeriğine bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruslan ~ 10 yıl önce
kimsenin uçmadığı yerlere THY uçar ,sanki bunu kendilerine misyon edinmişler...bin nasihattan bir nusubet iyidir derler ama yazık bu defada olan başkalarına olur..sadece Kabil değil buna benzer ülkelerde THY nin alarak uçtuğu bir çok yer mevcut..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000