05 Aralık 2008, Cuma 14:21:33

SunExpress'ten rekor hedef!

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2008 yılının 11 aylık operasyonel sonuçlarını, Frankfurt’ta düzenlediği basın toplantısında açıkladı.
  • Türkiye de yabancı ortağı olmayan büyük şirket kim? Sabancı,Koç,Vestel, birçok banka... Saymakla biter mi? Yani siz hepsine karşısınız öyle mi? SunExpress sayesinde sektöre kalite geldiğini kim inkar edebilir? Çalışanlar her kış ne olacak şirketimize diye fal mı baksın, Arap çöllerinde sürünsünmü? Yoksa bu iç hatları Worldfocus,Fly zihniyetinde şirketler ve patronlar mı yapsın? Amacınız ne?
  • YABANCI ORTAKLA YERLI YATIRIMCI VURULUYOR.BEN BU GUN ÖBÜR DÜNYAYA UÇSAM YARIN SUNda ORAYADA AYNI SAATE UCAR...
  • Lufthansa cok uyanik . CGN - saw/adb/esb ye germanwings. SAW ve ADB den ic dis hat cikis.Yakinda code chare leri de arttiracak , kendi pazarimiza THY sayesinde iyice girdiler. Bagzi kisiler de simdi kina yaksin. Ilerliyen yillarda THY yi de almazsa bu Lufthansa .....

Şirket, Ocak-Kasım 2008 döneminde taşıdığı yolcu sayısını, geçen yılın aynı dönemine oranla %39.9 artırarak 3.877.156’ya çıkardı. 2008’de büyümesini sürdüren SunExpress, gelirlerini %33.4 artışla 380 milyon Avro’ya, toplam uçuş saatini de %32.6 artışla 71.608’e yükseltmeyi başardı. 2008’in 11 aylık döneminde, geçen yıla göre 1/3’ün üzerinde büyüme sağlayan SunExpress, hedeflerini tutturma yolunda ilerlediğini gösterdi.

SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, “SunExpress olarak çok başarılı bir yaz sezonu geçirdik. Kış sezonunun başlangıcı da oldukça ümit verici. 11 aylık dönemde elde ettiğimiz rakamlar, yıl sonu itibarıyla şirket tarihimizde yeni rekorlara imza atacağımızı gösteriyor.” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise “2008’in SunExpress için stratejik bir büyüme yılı olacağını öngörmüştük. Sektörde yıl boyunca yaşanan tüm çalkantılara rağmen, 11 aylık sonuçlar hedeflerimize ulaştığımızı kanıtlıyor. 2008’in tamamlanmasına henüz 1 ay var ve yıl sonu itibarıyla aynı başarılı performansı sergileyeceğimize eminiz. Türkiye’nin sahip olduğu güçlü potansiyele ve başarılı iş modelimize olan inancımız, sürdürülebilir büyümemizde önemli rol oynuyor. Bu amaçla, Haziran 2009’a kadar filomuza 3 uçak daha ekleyeceğiz. 20 uçaklık büyüklüğe ulaşacak filomuzla, yolcularımıza daha fazla ve yeni uçuş seçeneği sunabileceğiz.” dedi.


istatistik

SunExpress'ten rekor hedef!

Yorumlar

Coeval ~ 15 yıl önce
Türkiye de yabancı ortağı olmayan büyük şirket kim? Sabancı,Koç,Vestel, birçok banka... Saymakla biter mi? Yani siz hepsine karşısınız öyle mi? SunExpress sayesinde sektöre kalite geldiğini kim inkar edebilir? Çalışanlar her kış ne olacak şirketimize diye fal mı baksın, Arap çöllerinde sürünsünmü? Yoksa bu iç hatları Worldfocus,Fly zihniyetinde şirketler ve patronlar mı yapsın? Amacınız ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
YABANCI ORTAKLA YERLI YATIRIMCI VURULUYOR.BEN BU GUN ÖBÜR DÜNYAYA UÇSAM YARIN SUNda ORAYADA AYNI SAATE UCAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mamyun ~ 15 yıl önce
Lufthansa cok uyanik . CGN - saw/adb/esb ye germanwings. SAW ve ADB den ic dis hat cikis.Yakinda code chare leri de arttiracak , kendi pazarimiza THY sayesinde iyice girdiler. Bagzi kisiler de simdi kina yaksin. Ilerliyen yillarda THY yi de almazsa bu Lufthansa .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000