27 Aralık 2013, Cuma 10:22:26

SUNEXPRESS'TEN İKİ İL ARASI ÖZEL FİYAT

SunExpress, İzmir’den uçtuğu 42. destinasyon olan Konya’ya özel bir kampanya düzenleyerek, bütün Konya uçuşlarında 35 koltuğu 42 TL’den satışa açtı.
  • k.maras-Izmir ne zaman yaa
  • Adana 01 Lira'

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir’den 42. destinasyonu Konya’ya özel bir kampanya düzenliyor. Her iki ilin plakalarından esinlenilen kampanya çerçevesinde, İzmir-Konya uçuşlarında ilk 35 koltuk 42 TL’den satışa açıldı.

İstanbul dışında başka hiçbir yerle havayolu bağlantısı olmayan Konya, SunExpress ile İzmir’e bağlanıyor. İlk uçuşu 31 Mart’ta gerçekleşecek olan İzmir-Konya uçuşu için düzenlenen kampanya çerçevesinde 31 Mart ile 2 Mayıs arasındaki bütün uçuşlarda 35 koltuk 42 TL’den satılacak. 

Geçtiğimiz yıl İzmir’i aktarma merkezi yapan SunExpress, İzmir’den uçuş ağını her geçen gün arttırıyor. Bu yaz sezonu itibariyle yurtdışında Kopenhag, Helsinki Paris (CDG), Lyon ve Nantes, iç hatlarda ise Konya’yı uçuş ağına dahil ediyor.  Konya’yı haftada üç uçuş ile (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) İzmir’e direkt bağlamakla da kalmayan SunExpress,  İzmir üzerinden Avrupa’da 8 kente Basel, Berlin, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Frankfurt-Hahn, Köln, Münih ve Stuttgart'a bağlıyor.

SUNEXPRESS'TEN İKİ İL ARASI ÖZEL FİYAT

Yorumlar

K.marasli ~ 10 yıl önce
k.maras-Izmir ne zaman yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nokia ~ 10 yıl önce
Adana 01 Lira'

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000