18 Temmuz 2014, Cuma 13:39:42

SUNEXPRESS İZMİR'DE ŞAHA KALKACAK

SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Serdar Alyamaç, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Schwaiger, İzmir için müjdeli haberler verdi.
  • sunexpress izmiri ucurmadan önce ,check-in yapan personeli ve yer personelini egitsin sonra izmir ucusa gecer...!
  • İzmir-Kahramanmaraş hattı kesinlikle açılmalı
  • İLGİLİ HAVAYOLU KENDİSİ UÇSUN İZMİR ZATEN DİGER HAVAYOLLARI İLE UÇUYOR SUN EXPREES TAŞIMIŞ 150BİN YOLCU DİGER HAVAYOLLARI TAŞIMIŞ MİLYON YOLCU BU NASIL UÇURMAK
  • Gönül isterdi ki bu atılımları İzair yapabilsin. Ama olsun bu iyi bir haber.
  • İzmirlilerin bu yurt dışı hatlarını full dolduracaklarını sanmıyorum..bununla beraber izmir ticaret odası ve İzmirli işadamları iz air havayolu şirketini kurdular ve pegasusun sahibinin kucağına düştüler ve iz air yok edildi..
  • Yahu kim ne atmis acaba? Acentalara bagliymis. Londraya easy jet thomas cook thomson falan neden ucuyorlar ? Hadi hepsi acentalara bagli diyelim easyjette mi acentalar yuzunden duzenliyor surekli? Bruksel amsterdam paris bunlar surekli dolu olan hatlar illa ki rekabet olacak. Ercanla karsilastiran arkadas biraz kibrisi arastirsin. Pegasus ercana yerlesmis kendisini kabule ettirmis durumda. Herhangi bir sirket arkasinda acenta destegi olmadan kibrisa ucup yolcu cekemez kolay kolay. Ogrencisi tatilcisi direk pegasustan bilet bakiyor. Neyse sunexpress actigi hatlarda dolulugu saglayacaktir illa ki buna inaniyorum bende. Uzun mesafeli ucarsada korfez ulkelerine yaptigi gibi avrupadan turkiyeden baglantilarla ucagi doldurur illa ki. Yeterki fiyatlari low cost duzeyini cok asmasin.
  • yorumlara bakıyorum yok full gider gelir, 330-340 tipi uçaklar lazım.hayal görmeyin arkadaşlar burası izmir.şu an sun ve pgs nin uçtuğu hatlar haricinde bu hatlar hikaye.havayollarının buralara uçması yalnızca acentelere yarar havayolunu kurtarmaz.bakın fotoğraflara izmir in 2 acentesi.yarın pgs gelir onlarla da giderler tic. odasına. acente yalnızca bilet satar geçer havayolu kar etmiş etmemiş umrunda mı? o yüzden gerçekçi olalım.yıl 2007 tic odası başkanı ekrem bey atina yı kardeş il yapmıştı; sun ve pgs atina başlıyordu ne oldu sonuç: sunex hemen çekildi thy de başlayacaktı o da vazgeçti, pgs hala devam ediyor. sunex ercan-batman-erzincan talebi sonrası hat açtı sonuç :3-4 ay dayandı o da iptal.herkes pgs sattı sunex hatları kapattı,zarar etti acente umrunda mı. boş hikaye bu işler.inş bu hatlara girip zarar etmezler çünkü burası istanbul değil beylerr..
  • Bu arada sunexpress eskisi gibi sahiplenmiş gözükmüyor izmiri nedense. Eskiden Karşıyaka basketbol takımına sponsor olup ücretsiz taşıyordu avrupa ve türkiye deplasmanlarına nerede kaldı bu destek duygusu acaba ? Basketbol ve Voleybolda hem en üst ligde hemde avrupada temsil ediliyoruz. Arkas ve Karşıyaka basketbol takımına ulaşım sponsoru olup hem reklam hemde yardım yapmış olurlar. Antalyaspora sponsor olan sunexpressi base yaptığı izmirdede aynı sorumluluk projesine bekliyoruz.
  • en basarili hat Toulouse olacaktir!!
  • Katılıyorum . Moskova ve londra hatları kesinlikle en karlı hatlar olur boş koltuk bulunmaz.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'ten 2015 için İzmir'e büyük müjde geldi. SunExpress'in Genel Müdürü Paul Schwaiger, gelecek yaz İzmir'den Londra, Brüksel, Milano, Moskova, Marsilya, Toulouse ve Bakü şehirlerine doğrudan sefer düzenleyeceklerini açıkladı.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Kalkınma Ajansı olarak doğrudan uçuşların arttırılması için, sefer yapılan ülke ve şehirlerde reklam kampanyası yaparak Sunexpres’e destek verebileceklerini söyleyerek, SunExpress'in İzmir'den yeni şehirlere doğrudan uçmasını istedi.

SunExpress'in Genel Müdürü Paul Schwaiger, 2006 yılında İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile yaptığı görüşmeden esinlenerek Sunexpress’in bugüne geldiğini belirterek, bundan sonraki süreçte de Demirtaş’ın deneyimlerinden faydalanmak istediklerini, yurt içinde ve yurt dışındaki uçuş noktaları ile ilgili önerilerini beklediklerini ifade etti.

'İZMİR'İ UÇURUN'

SunExpress'in İzmir'e gelmesinde İzmir Ticaret Odası'nın çok büyük katkıları olduğunu dile getiren İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Uzun zaman İzmir Hava Yolları'nı kurma düşüncemiz olduğunu ifade etmiştik. Aynı dönemde SunExpress de İzmir'e uçuşlara başladı. Hala bu uçuşlar devam ediyor. Şu an İzmir geçmişe göre çok iyi durumda. 25 milyon yolcu kapasiteli modern bir havaalanına sahibiz. Anadolu'nun 20 ili ile bağlantımız var. Buraya sizi davet etmemizin sebebi yeni illere ve ülkelere uçuş koymanız ve İzmir'i gerçekten uçurmanız. Şu an Lufthansa'nın Türk Hava Yolları ile program oluşturma çalışmalarının olduğunu biliyoruz. Burada İzmir'in doğrudan ticari bağlantıları olan şehirlere doğrudan ticaret sefer koymanızı istiyoruz" dedi.

DEMİRTAŞ'TAN SEFER TALEBİ

SunExpress'in 17-18 Avrupa şehrine uçtuğunu vurgulayan Demirtaş, "Sunexpress şu anda Türk işçi potansiyeli olan yerlere sefer düzenliyor. Ama biz iş bağlantılarının yoğun olduğu merkezlere de uçuşların hemen konulmasını istiyoruz. Balkanlar'a, Kuzey ve Doğu Avrupa ile Akdeniz’in Akdeniz'in batısına uçulmadığını görüyoruz. Oysa Paris, Milano, Telaviv, Bakü, Moskova, Bükreş gibi potansiyel yerlere uçuş olması gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu.

İzmir olarak belirli hedeflerinin olduğunu belirten Demirtaş, şöyle devam etti: "Kruvaziyer turizmini geliştirmek ve İzmir'i homeport yapmak istiyoruz. Şu an kruvaziyerle gelen yolcu sayısı 500 bini geçti. İzmir'i kongre turizminde büyütmek istiyoruz. Sağlık turizminde mesafe almak için çalışmalar yapıyoruz. 12 ay turizm vizyonumuz var. Şehir turizmini geliştirmek istiyoruz. Ama İstanbul üzerinden aktarmalı olarak şehir turizmini geliştiremeyiz. Uçuş koyduğunuz şehirlerde İzmir ve Ege Bölgesi’ni tanıtan kampanyalar düzenleyebiliriz. Oda olarak destek verdiğimiz gibi Kalkınma Ajansı da bunu destekleyebilir ve Turizm Bakanlığı tanıtım fonundan da kaynak alarak bu kampanyayı etkili hale getirebiliriz” dedi.

SunExpress Genel Müdürü Schwaiger, "SunExpress'in durumu biraz komik. Biz en büyüğüz ve en büyük iki şirketle çalışıyoruz. Ama yurtdışında ne yazık ki çok büyük rol oynayamıyoruz. İstanbul ve Ankara'daki Türkiye'nin en büyük iki havalimanını kullanamıyoruz. Aslında biliyorum, durmamamız gerekiyor. Her zaman yenilikler yapmamız şart. Geçen seneden bu yana çok daha fazla yere uçuyoruz" diye konuştu. 2015 yazından itibaren İzmir'den Londra, Brüksel, Milano, Moskova, Marsilya, Toulouse ve Bakü’ye doğrudan sefer düzenleyeceklerini, Telaviv’i de listeye yazabileceklerini açıklayan Schwaiger, Boeing'den 50 uçak sipariş edildiğini, İzmir'e 9 uçağa ilave olarak biri yeni olmak üzere 2 uçak ayıracaklarını söyledi.

Genel Müdür Yardımcısı Çizmecioğlu ise İzmir'i turizmde nasıl büyütebilecekleri konusunda beyin fırtınası yaptıklarını söyledi. Kentin turizminde önemli bir yerde olduğunu belirten Çizmecioğlu, planlanandan daha hızlı büyüyebileceklerini ifade etti. Çizmecioğlu, İzmir'den Ankara'ya uçuş düzenlemek için çalıştıklarını söyledi.

İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Rebii Akdurak ise, SunExpress Genel Müdürü Schwaiger’e, İzmir spor yaşamına verdiği destek nedeniyle teşekkür ederek, İzmir Ticaret Odası Meclis Toplantısı’na davet etti.

SUNEXPRESS İZMİR'DE ŞAHA KALKACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

sinan akerman ~ 10 yıl önce
sunexpress izmiri ucurmadan önce ,check-in yapan personeli ve yer personelini egitsin sonra izmir ucusa gecer...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 10 yıl önce
İzmir-Kahramanmaraş hattı kesinlikle açılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KENDİ UÇSUN ~ 10 yıl önce
İLGİLİ HAVAYOLU KENDİSİ UÇSUN İZMİR ZATEN DİGER HAVAYOLLARI İLE UÇUYOR SUN EXPREES TAŞIMIŞ 150BİN YOLCU DİGER HAVAYOLLARI TAŞIMIŞ MİLYON YOLCU BU NASIL UÇURMAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşgörü Elçisi ~ 10 yıl önce
Gönül isterdi ki bu atılımları İzair yapabilsin. Ama olsun bu iyi bir haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
İzmirlilerin bu yurt dışı hatlarını full dolduracaklarını sanmıyorum..bununla beraber izmir ticaret odası ve İzmirli işadamları iz air havayolu şirketini kurdular ve pegasusun sahibinin kucağına düştüler ve iz air yok edildi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yahu kim ne atmis acaba? Acentalara bagliymis. Londraya easy jet thomas cook thomson falan neden ucuyorlar ? Hadi hepsi acentalara bagli diyelim easyjette mi acentalar yuzunden duzenliyor surekli? Bruksel amsterdam paris bunlar surekli dolu olan hatlar illa ki rekabet olacak. Ercanla karsilastiran arkadas biraz kibrisi arastirsin. Pegasus ercana yerlesmis kendisini kabule ettirmis durumda. Herhangi bir sirket arkasinda acenta destegi olmadan kibrisa ucup yolcu cekemez kolay kolay. Ogrencisi tatilcisi direk pegasustan bilet bakiyor. Neyse sunexpress actigi hatlarda dolulugu saglayacaktir illa ki buna inaniyorum bende. Uzun mesafeli ucarsada korfez ulkelerine yaptigi gibi avrupadan turkiyeden baglantilarla ucagi doldurur illa ki. Yeterki fiyatlari low cost duzeyini cok asmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atmayın ~ 10 yıl önce
yorumlara bakıyorum yok full gider gelir, 330-340 tipi uçaklar lazım.hayal görmeyin arkadaşlar burası izmir.şu an sun ve pgs nin uçtuğu hatlar haricinde bu hatlar hikaye.havayollarının buralara uçması yalnızca acentelere yarar havayolunu kurtarmaz.bakın fotoğraflara izmir in 2 acentesi.yarın pgs gelir onlarla da giderler tic. odasına. acente yalnızca bilet satar geçer havayolu kar etmiş etmemiş umrunda mı? o yüzden gerçekçi olalım.yıl 2007 tic odası başkanı ekrem bey atina yı kardeş il yapmıştı; sun ve pgs atina başlıyordu ne oldu sonuç: sunex hemen çekildi thy de başlayacaktı o da vazgeçti, pgs hala devam ediyor. sunex ercan-batman-erzincan talebi sonrası hat açtı sonuç :3-4 ay dayandı o da iptal.herkes pgs sattı sunex hatları kapattı,zarar etti acente umrunda mı. boş hikaye bu işler.inş bu hatlara girip zarar etmezler çünkü burası istanbul değil beylerr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 10 yıl önce
Bu arada sunexpress eskisi gibi sahiplenmiş gözükmüyor izmiri nedense. Eskiden Karşıyaka basketbol takımına sponsor olup ücretsiz taşıyordu avrupa ve türkiye deplasmanlarına nerede kaldı bu destek duygusu acaba ? Basketbol ve Voleybolda hem en üst ligde hemde avrupada temsil ediliyoruz. Arkas ve Karşıyaka basketbol takımına ulaşım sponsoru olup hem reklam hemde yardım yapmış olurlar. Antalyaspora sponsor olan sunexpressi base yaptığı izmirdede aynı sorumluluk projesine bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toulouse ~ 10 yıl önce
en basarili hat Toulouse olacaktir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gezgin ~ 10 yıl önce
Katılıyorum . Moskova ve londra hatları kesinlikle en karlı hatlar olur boş koltuk bulunmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000