09 Ekim 2009, Cuma 08:01:33

SunExpress gaz kesmiyor...

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExspress dış hat uçuşlarını yüzde 52'i artırıyor...
  • Yorumum çok kısa olacak maalesef... Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir...
  • Bide şu DLRa bukadar kasmasalar....:)
  • sunexpress için tek söylenecek kelime var MÜKEMMEL Başarılarınızın devamını dilerim
  • sunex işini bilir onlar 3-4 sene ilerisini planlayarak yola devam ediyolar e nede olsa işin içinde almanlar var onlar işini bilir
  • çalişmalari ve buyume hedefleir çok guzel cidden keske tamamı turk olan bir şirket olsaydi da almanlara yedirmeseydik kendi potansiyelimizi. neyse yinede hayirli olsun yeni ucaklari. sanirim pegasusta gelecek sene 10 civari ucak getirecek kiralik ve satin alma yoluyla, iç piyasada sanirim sade pegasus ve thy ile turevleri kaldi.pegasusun umarim airberlin ile code share anlaşmasi baslar artik ve yurtdısındada bir çok alternatif ucuz ucma yollari açılır..
  • hiçbir şirket kar ettiği bir hatti kapatmaz. bursa ne kadar 2 milyonluk bir sehirde osla demekki 100-150 bin nufuslu kars kadar kar getirmiyorki kapatildi. zaten getirmesidem umkun değil. her yere yakin..izmir 4-5 saat arabyla istanbul 2-3 saat .bir tek antalya var o da işlemeyince demekki kapandi. normal bir sonuc yani.. yapilabilecek bir şey yok
  • Sun express önce Bursadan iptal ettigi seferleri geriye koysun ve Bursadan Yurt dışına uçsun. Bursa 2 milyonluk bir ihracat ve tarih doga şehri.
  • SUNEXPRESS İ TEBRİK EDİYORUM BÖYLE KRİTİK BİR ZAMANDA BÜYÜMEYE DEVAM ETMESİ TAKTİR EDİLECEKEK BİR DURUM
  • Desenize ozellikle SAW senlenecek bu sefer artislariyla.

SunExspress 2008 yılında 102 olan haftalık dış hat uçuş sayısını 2009 yılının sonuna kadar 155'e çıkaracak. 2010 sonuna kadar SunExspress'in filosuna 5 yeni uçak daha alınacağı öğrenildi. SunExspress, kış tarifesiyle birlikte, İstanbul Sabiha Gökçen merkezli dış hat uçuş ağına 5 yeni nokta eklerken, mevcut birçok uçuşunun frekansını da artıracak. Böylece SunExspress'in haftalık toplam dış hat uçuş sayısı, geçen kış sezonuna göre yüzde 52'i artarak 102'den 155'e ulaşacak. Buna göre SunExpress'in İzmir-Frankfurt uçuşları haftada 10'a Münih ve Berlin-Schoenefeld uçuşları 7'ye, Stuttgart uçuşları ise haftada 57e yükselecek. Yeni kış tarifesiyle birlikte İstanbul'dan Avrupa'ya uçtuğu şehir sayısı da 7'den 11'e çıkacak.

5 YENİ UÇAK DAHA GELİYOR
SunExpress Kurumsal İletişim Müdürü Ozan Ortaç ciddi bir büyüme adımına girdiklerini belirterek; 'Sabiha Gökçen yeni terminaliyle birlikte bağlantılı uçuşlara başlayacağız. Şu an filomuzda 20 uçak bulunmakta. Bu sayıyı 2010 yılı sonuna kadar 25'e çıkarıyoruz. 5 yeni uçağımız daha yolda. Dış hatlar uçuş sayımızda yüzde 52 büyüme sağlayacağz. 2008 yılında 102 uçumuz vardı. Bu sayı 2009 yılı kış tarifesinde 155 uçuşa çıkacaktır. SunExpress olarak 49 euroya Avrupa'ya uçuşlarımız başlamıştır. Büyümemiz hızla devam edecektir' dedi.

SunExpress gaz kesmiyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumum çok kısa olacak maalesef... Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bide şu DLRa bukadar kasmasalar....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sunexpress için tek söylenecek kelime var MÜKEMMEL Başarılarınızın devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sunex işini bilir onlar 3-4 sene ilerisini planlayarak yola devam ediyolar e nede olsa işin içinde almanlar var onlar işini bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çalişmalari ve buyume hedefleir çok guzel cidden keske tamamı turk olan bir şirket olsaydi da almanlara yedirmeseydik kendi potansiyelimizi. neyse yinede hayirli olsun yeni ucaklari. sanirim pegasusta gelecek sene 10 civari ucak getirecek kiralik ve satin alma yoluyla, iç piyasada sanirim sade pegasus ve thy ile turevleri kaldi.pegasusun umarim airberlin ile code share anlaşmasi baslar artik ve yurtdısındada bir çok alternatif ucuz ucma yollari açılır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hiçbir şirket kar ettiği bir hatti kapatmaz. bursa ne kadar 2 milyonluk bir sehirde osla demekki 100-150 bin nufuslu kars kadar kar getirmiyorki kapatildi. zaten getirmesidem umkun değil. her yere yakin..izmir 4-5 saat arabyla istanbul 2-3 saat .bir tek antalya var o da işlemeyince demekki kapandi. normal bir sonuc yani.. yapilabilecek bir şey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sun express önce Bursadan iptal ettigi seferleri geriye koysun ve Bursadan Yurt dışına uçsun. Bursa 2 milyonluk bir ihracat ve tarih doga şehri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SUNEXPRESS İ TEBRİK EDİYORUM BÖYLE KRİTİK BİR ZAMANDA BÜYÜMEYE DEVAM ETMESİ TAKTİR EDİLECEKEK BİR DURUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Desenize ozellikle SAW senlenecek bu sefer artislariyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000