03 Haziran 2012, Pazar 19:02:20

SONUÇ ALANA KADAR BURADAYIZ

Havacılık iş kolunda grev yasağı kanun teklifini protesto etmeye devam eden Hava İş Sendikası bugün de Atatürk Havalimanı'ndaydı...
  • "O tipler" kazanacak ve éO tipler " in kazancından sende nemalanacaksın, her daim olduğu gibi. Yine yüzün kızarmayacak ve yine yüzündeki kahkaha kırışıkları çoğalacak. Arsızsın arkadaşım arsız! O POLO t.den veya muadilinden sende de olmadığını iddia et, sendika başkanın Lux içinde yaşıyor diyelim,seni takdir edelim! Ama alışmışsın sen arkadaş; emek çekmeden kaznımlara. Allah sonunu hayr etsin!
  • acaba aylarca yıllarca orda dursalar ellerine ne gecer. zihniyete bakkk:) yazık bunların ardından giden o genc beyinlere. yıllarca orda dursanız sonuç almazsınız ama hayat hakayeniz için film çekilir. :))
  • polo tshırtlu sendıka başkanı...jaguarlısınıda göröüştük ama kimseyi işin etmemişti,oğlu trilyon batıranıda bodrumda arazi krallarını sılıvrıde yatan mılyon dolarlık sendıka baskanlarını,ama bugun kü MOR polo tshırtlüsünü ilk kez,çok yakışmış başkan yorumsuz fotoğraf:)))
  • baskan istifa etmis mi? ruyama girdi de. hani belki gercek olur diye soruyorum:)
  • tiplere bakın kararınızı verin
  • laçin istifa et de kurtulalım artık hakkımızı gaspetme
  • iyi bir baskan degilsin, bu cok onemli gunlerin esiginde yanlis yonlendirdin personeli. simdi bu hatani ISTIFA ederek telafi et. yerine daha iyi yonetecek biri gelsin. Senin derdin personel felan degil bunu anladik. ISTIFA ET
  • Yorumculara bakıyorum da tümü aynı şeyi söylüyor, sendika başkanı istifa, yok yönetimi istifa, yok biz sendikadan istifa edelim ya arkadaşlar sizlerin haklarını gaspedenler, yaklaşık iki senedir her türlü ayak oyunları ile toplu sözleşme masasından kaçanlar, ilk görüşmede kazanılmış haklarınızı bile elinizden almaya çalışanlar sözleşmeyi uzatmak için her türlü ayak oyununu yapanlar yetkisiz mahkemelere konuyu taşıyıp zaman kazananlar, sizlerin asıl hakaret etmesi, tepki göstermesi gereken kişiler olmalı diye düşünüyorum acaba yanılıyormuyum? ama siz işin kolayını bulmuşsunuz en kolayı basın küfrü,kafiri hakareti geçin klavyenin başına saydırın sendikanızın yönetimine ayıptır beyler,ayıptır günahtır, yazıktır, korkunun ecele faydası yok sizler sizin haklarınızı vermeyenlerle mücadele yerine sendikanızla mücadele yöntemini seçerek aslında cesaretinizi gösteriyorsunuz.
  • Memlekette esek bol olunca semer vuran cok oluyor.
  • Uyeler gerekli imzalari toplayarak genel kurul toplantisi karari alir..tekrar secim yapilir ve yeni yonetim belirlenir...had bakalim bir gece sms i herkes imzayaaaaaa.....sonrada secime....birde kisa bir hesap yaptim ayda 20 tl den 17 bin kisi ayda 34o.ooo turk lirasi yapar...nerdeyse yillik 4.000.000(trilyon) bu paralar nereye harcaniyor sordunuz mu hic....yada aidat tutarlariniz neden dusurulmuyor.....sayin simay acem kinasi resmi koyana kadar sendikanin sitesine gelir giderleri rapor etsin....offf offff dile kolay 23 sene.....emekci,yoldas atilay aycin...ne guzel emek cilerimiz var vay beeee...adam onun icin kalkmiyor bile hala direncekmis...karar iptal edilse ne olur sende grev yapacak yurek var mi? Kim takilir sanadaa grev yapar..bu arada her cagirdirdigi sanatci solcu.....neden siyaseti sendaya sokuyorsun....tarkani cagir,handeyi cagir,serdar i cagir,vs....kim gelir hic kimse ....simdi kafa tuttugun turk is ten yardim alir oldun....onlarda olmasa zaten aciktasin..

Hava İş Sendikası, bugün Atatürk Havalimanı'nda 6. günü de bitirdi. İlk günlerin aksine çok az sayıda personel katılımı olurken Hava İş Sendikası'nın görevlileri yine Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeydiler.

Hava-İş Sendikası Başkanı Atilay Ayçin, “Hemen akşamında da Resmi Gazete'de yayınlamışlar. Yasa, meclisten geçtiği gibi Resmi Gazete'ye geçmiş. Şimdi Anayasa Mahkemesi’ne durumu götüreceğiz. Eğer ki Anayasa Mahkemesi durumu iptal ederse hakkımız iade edilmiş olacak. Ola ki aksi bir durum çıkarsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar götüreceğiz” dedi. Ayçin, bir sonuç alana kadar eylemlerini devam ettireceklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, 6 gündür Atatürk Havalimanı’nda devam eden eylemin bugün yine bir ünlü destekçisi vardı. Ünlü şarkıcı Suavi, Hava - İş Sendikası tarafından yürütülen eyleme destek için bugün Atatürk Havalimanı’na geldi. Bir süre sendika çalışanları ile görüşen Suavi, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Suavi, “THY’de çok uçan bir insan olarak, THY çalışanlarının sadece hostes veya hostlardan ibaret olmadığını bilmek lazım. Şirketin bu denli kâr deklare ettiği bir süreçte, 'şu kadar para kaybettik ve bunları grev yapanlardan çıkaracağız' şeklinde açıklamaları çok yanlıştı. Kaybedilen para ile bu zamana kadar kalıcı bir barış ortamı yaratılabilirdi. Çalışanların en temel hakkı olan grev hakkını, oldu bitti bir yasa ile alırsanız buna demokrasi denilemez. Ben bunları anti demokratik bulduğum gibi, faşizan da buluyorum” ifadelerini kullandı.

Bir süre şarkılar söyleyen grup, daha sonra sessiz bir şekilde Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

SONUÇ ALANA KADAR BURADAYIZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Çicekci ~ 12 yıl önce
"O tipler" kazanacak ve éO tipler " in kazancından sende nemalanacaksın, her daim olduğu gibi. Yine yüzün kızarmayacak ve yine yüzündeki kahkaha kırışıkları çoğalacak. Arsızsın arkadaşım arsız! O POLO t.den veya muadilinden sende de olmadığını iddia et, sendika başkanın Lux içinde yaşıyor diyelim,seni takdir edelim! Ama alışmışsın sen arkadaş; emek çekmeden kaznımlara. Allah sonunu hayr etsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ops ~ 12 yıl önce
acaba aylarca yıllarca orda dursalar ellerine ne gecer. zihniyete bakkk:) yazık bunların ardından giden o genc beyinlere. yıllarca orda dursanız sonuç almazsınız ama hayat hakayeniz için film çekilir. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz fotoğraf ~ 12 yıl önce
polo tshırtlu sendıka başkanı...jaguarlısınıda göröüştük ama kimseyi işin etmemişti,oğlu trilyon batıranıda bodrumda arazi krallarını sılıvrıde yatan mılyon dolarlık sendıka baskanlarını,ama bugun kü MOR polo tshırtlüsünü ilk kez,çok yakışmış başkan yorumsuz fotoğraf:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISTIFA ~ 12 yıl önce
baskan istifa etmis mi? ruyama girdi de. hani belki gercek olur diye soruyorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tip ~ 12 yıl önce
tiplere bakın kararınızı verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
laçin istifa ~ 12 yıl önce
laçin istifa et de kurtulalım artık hakkımızı gaspetme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istifa cagrisi ~ 12 yıl önce
iyi bir baskan degilsin, bu cok onemli gunlerin esiginde yanlis yonlendirdin personeli. simdi bu hatani ISTIFA ederek telafi et. yerine daha iyi yonetecek biri gelsin. Senin derdin personel felan degil bunu anladik. ISTIFA ET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşten Yıllar Önce Atılmış Biri ~ 12 yıl önce
Yorumculara bakıyorum da tümü aynı şeyi söylüyor, sendika başkanı istifa, yok yönetimi istifa, yok biz sendikadan istifa edelim ya arkadaşlar sizlerin haklarını gaspedenler, yaklaşık iki senedir her türlü ayak oyunları ile toplu sözleşme masasından kaçanlar, ilk görüşmede kazanılmış haklarınızı bile elinizden almaya çalışanlar sözleşmeyi uzatmak için her türlü ayak oyununu yapanlar yetkisiz mahkemelere konuyu taşıyıp zaman kazananlar, sizlerin asıl hakaret etmesi, tepki göstermesi gereken kişiler olmalı diye düşünüyorum acaba yanılıyormuyum? ama siz işin kolayını bulmuşsunuz en kolayı basın küfrü,kafiri hakareti geçin klavyenin başına saydırın sendikanızın yönetimine ayıptır beyler,ayıptır günahtır, yazıktır, korkunun ecele faydası yok sizler sizin haklarınızı vermeyenlerle mücadele yerine sendikanızla mücadele yöntemini seçerek aslında cesaretinizi gösteriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
Memlekette esek bol olunca semer vuran cok oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 12 yıl önce
Uyeler gerekli imzalari toplayarak genel kurul toplantisi karari alir..tekrar secim yapilir ve yeni yonetim belirlenir...had bakalim bir gece sms i herkes imzayaaaaaa.....sonrada secime....birde kisa bir hesap yaptim ayda 20 tl den 17 bin kisi ayda 34o.ooo turk lirasi yapar...nerdeyse yillik 4.000.000(trilyon) bu paralar nereye harcaniyor sordunuz mu hic....yada aidat tutarlariniz neden dusurulmuyor.....sayin simay acem kinasi resmi koyana kadar sendikanin sitesine gelir giderleri rapor etsin....offf offff dile kolay 23 sene.....emekci,yoldas atilay aycin...ne guzel emek cilerimiz var vay beeee...adam onun icin kalkmiyor bile hala direncekmis...karar iptal edilse ne olur sende grev yapacak yurek var mi? Kim takilir sanadaa grev yapar..bu arada her cagirdirdigi sanatci solcu.....neden siyaseti sendaya sokuyorsun....tarkani cagir,handeyi cagir,serdar i cagir,vs....kim gelir hic kimse ....simdi kafa tuttugun turk is ten yardim alir oldun....onlarda olmasa zaten aciktasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000