22 Eylül 2008, Pazartesi 15:39:46

Sinop seferleri azaltılıyor

Türk Hava Yolları (THY) tarafından 15 Temmuz tarihinde başlatılan karşılıklı İstanbul-Sinop uçak seferlerinde kış uygulamasına geçilerek, seferlerin 4 günden 3'e düşürüldüğü bildirildi.

Konuyla açıklama yapan AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, kış aylarında yolcu sayısındaki düşüş göz önünde bulundurularak yapılan yeni düzenlemeyle seferlerin pazartesi, çarşamba ve cuma olarak belirlendiğini söyledi.

Tıngıroğlu, "THY kış programına göre ilk olarak seferleri salı, perşembe ve cumartesi olarak belirledi. Vatandaşlarımızın talebi üzerine THY yetkilileri ile görüşerek günlerin pazartesi, çarşamba ve cuma olacak şekilde yeniden değerlendirilmesi talebinde bulunduk. İsteğimiz kabul edildi. Zaten bundan öncede pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri seferler yapılıyordu. Sadece cumartesi seferleri kış aylarında yolcu sayısındaki düşüş nedeniyle iptal edilmiş oldu. Ancak talepte bir artış gözenirse cumartesi günü de seferlere ilave edilecek. Yeni belirlenen sefer günleri, değiştirilmesi talebinde bulunduğumuz günlere göre vatandaşımız açısından daha rantabl olacak" diye konuştu.

Sinop seferleri azaltılıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000