07 Şubat 2016, Pazar 15:13:19

Şanlıurfa'da seferlere sis engeli

Şanlıurfa'da bazı uçak seferleri yoğun sis nedeniyle yapılamadı.
  • Duyduğum bir hikaye var;havalimanın yapımı öncesi keşif yapılırken çoban ölçüm yapan insanları görür ve sorar hayırdır ne yapıyorsunuz, bu araziye havalimanının yapılacağını söylerler çoban der ki bu arazide hep sis olur uçaklar buraya nasıl iner ????? Aslında başka söze gerek yok.
  • Havaalanin yerinin yanlis secildigi iddaalari sanirim gercek. Bu ne ya bir sürü iptallar
  • Urfada havaalani yapılmayacak tek yere yapmislar. Tabiki oradaki köyün sahibi olan donemin siyasinin arsalari. Urfada sadace orada sis olur.
  • Ya hani bir rivayet vardı, şu can cankesen önderliğindeki memursen tayfası 31 ocağa kadar tazminat çıkarıyorlardı. Ne oldu hani 31 ocak gelmedi mi daha ?
  • Yorumcu arkadaşlardan biri urfanın kaderine bağlamış olayı da, komik geldi bana, eski havaalanında hiç sis nedeniyle iptal olmuyordu, o zaman kaderiniz güzeldi de sonradan mı bozuldu . bu kötü kaderden değil de, dağ başında sisli, buzlu yere havaalanı yapıldığı için yaşanıyor olmasın sakın. Nerdesiniz aygemciler, hadi havaalanın yerini seçerken gidip bakmak zahmetine katlanmadınız , hiç urfanın etrafı dumanlı dağlar türküsünü de mi duymanız gardaşlarım. Koca kentin kaderini değiştirdiniz. Yılın 4 ayı vatandaşı kara yoluna mahkum ettiniz.
  • Orgi haberi nerde kaldi yahuu
  • ne yapalımki bizim urfanın da kaderi bu yılın 4 ayı bu sebeplerden 100 lerce sefer iptal ediliyor
  • Sabah adana da da vardı
  • O kadar övdüğünüz son teknoloji uçaklar hala daha uçamıyor mu komik. Yahu ne sismiş ne fırtınaymış arkadaş koskoca uçak sisten rüzgardan mı etkilencek. Birazda pilotun cesaretsizliğinden kaynaklanıyor, şahsen ben olsaydım o uçak ordan kalkardı ve zamanında gideceği yere varırdı. O kadar insanın işi gücü var sonuçta.
  • "divert" Türkçe midir de bu kadar sık kullanıyorsunuz ? Sitenizi takip edenlerin hepsi havacı mı yoksa hepsi İngilizce biliyor mu ?

Şanlıurfa'da bazı uçak seferleri yoğun sis nedeniyle yapılamadı. Şanlıurfa'da sabah saatlerinde etkili olan ve zaman zaman etkisini arttıran sisin görüş mesafesini düşürmesi, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

Pegasus Hava Yollarına ait İstanbul-Şanlıurfa seferini gerçekleştiren uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Gaziantep Havalimanı'na inerken, 08.25'te yapılması planlanan Şanlıurfa-İstanbul uçuşu da iptal edildi.Türk Hava Yollarının (THY) Ankara-Şanlıurfa seferleri ise GAP Havalimanı civarındaki yoğun sis nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi.

THY'nin saat 09.00'da planlanan Şanlıurfa-İstanbul uçuşuysa saat 12.06'da yapılabildi.

Şanlıurfa'da seferlere sis engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Çoban ~ 8 yıl önce
Duyduğum bir hikaye var;havalimanın yapımı öncesi keşif yapılırken çoban ölçüm yapan insanları görür ve sorar hayırdır ne yapıyorsunuz, bu araziye havalimanının yapılacağını söylerler çoban der ki bu arazide hep sis olur uçaklar buraya nasıl iner ????? Aslında başka söze gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özurfali ~ 8 yıl önce
Havaalanin yerinin yanlis secildigi iddaalari sanirim gercek. Bu ne ya bir sürü iptallar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 8 yıl önce
Urfada havaalani yapılmayacak tek yere yapmislar. Tabiki oradaki köyün sahibi olan donemin siyasinin arsalari. Urfada sadace orada sis olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can sen ~ 8 yıl önce
Ya hani bir rivayet vardı, şu can cankesen önderliğindeki memursen tayfası 31 ocağa kadar tazminat çıkarıyorlardı. Ne oldu hani 31 ocak gelmedi mi daha ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Urfa ~ 8 yıl önce
Yorumcu arkadaşlardan biri urfanın kaderine bağlamış olayı da, komik geldi bana, eski havaalanında hiç sis nedeniyle iptal olmuyordu, o zaman kaderiniz güzeldi de sonradan mı bozuldu . bu kötü kaderden değil de, dağ başında sisli, buzlu yere havaalanı yapıldığı için yaşanıyor olmasın sakın. Nerdesiniz aygemciler, hadi havaalanın yerini seçerken gidip bakmak zahmetine katlanmadınız , hiç urfanın etrafı dumanlı dağlar türküsünü de mi duymanız gardaşlarım. Koca kentin kaderini değiştirdiniz. Yılın 4 ayı vatandaşı kara yoluna mahkum ettiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Orgi haberi nerde kaldi yahuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 8 yıl önce
ne yapalımki bizim urfanın da kaderi bu yılın 4 ayı bu sebeplerden 100 lerce sefer iptal ediliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ada ~ 8 yıl önce
Sabah adana da da vardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fiyasko ~ 8 yıl önce
O kadar övdüğünüz son teknoloji uçaklar hala daha uçamıyor mu komik. Yahu ne sismiş ne fırtınaymış arkadaş koskoca uçak sisten rüzgardan mı etkilencek. Birazda pilotun cesaretsizliğinden kaynaklanıyor, şahsen ben olsaydım o uçak ordan kalkardı ve zamanında gideceği yere varırdı. O kadar insanın işi gücü var sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meka ~ 8 yıl önce
Canim kafan cok guzelmis gule gule kullan.
a ~ 8 yıl önce
Neyin kafasini yasiyosun sen ayikmisin
Airporthaber'e ~ 8 yıl önce
"divert" Türkçe midir de bu kadar sık kullanıyorsunuz ? Sitenizi takip edenlerin hepsi havacı mı yoksa hepsi İngilizce biliyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000