27 Mayıs 2014, Salı 16:52:39

SALDIRI SONRASI ARAÇ DELİK DEŞİK OLDU!

Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçisi Kani Torun, Somali'de THY'ye güvenlik hizmeti sağlayan şirketin aracına saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırının ardından delik deşik olan aracın görüntüleri medyaya düştü
  • Sen NATO birlikleriyle el şababa (el kaideye bağlı bi örgüt) operasyon yaparsan böyle olur. Bir türlü taraf olmaktan kurtulamadık. Olan diplomatlara, gariban polise, thy çalışanlarına oluyor:(:( Başımız sağolsun.
  • Libya da işyeri sahibi istemedi diye satış ofisine kamera takma, Somali de güvenlik görevlini güvensiz arabalara bindir ama kendi ülken de korumalarla gez!!! Bunun neresi adalet sorarım size yöneticiler ???????
  • Öncelikle allah rahmet eylesin. Somaliye göz yaşı dökenler şimdi ne diyecekler acaba ? Ben söyleyeyim. Mukadderat... Yazıklar olsun be.
  • Uc thy uc! Daha kac kisinin vebalini alacaksiniz bakalim???
  • Çok üzücü çok. Allah rahmet eylesin. Sadece oralara uçuşu olan havayolu şirketleri değil, oralarda iş yapan firmalar da çalışanlarının güvenliği için çaba göstersinler. Bakın Libya'da, Ukrayna'da iç savaş var. Firmalar gerekirse zarar etme pahasına işlerini askıya almayı hatta iptal etmeyi bilmeliler. İnsan hayatından daha değerli birşey yok.
  • Su yorumlara bakiyorumda olene kimse acimiyor hep elestiri hep elestiri kimse sukretmiyor...
  • Sıtma olursun,kacırılırsın,vurulursun.Basına sızar 'teğet' gecerek.Ama sonra derler ki en cok yere biz ucuyoruz.pehhhh ..o uctugun yerlere sen degil ailesinin arkasindan agladigi kabin memuru ucuyor ama parasini veriosn ya ucacak tabi ..
  • globally fıssss
  • Bu mesaj turkiyeye verilmis bir mesajdir.. Turkiyenin disardaki kollarini kirmaya calisiyorlarki kollari olmayan yapiyi istedikleri gibi hazmetsinler
  • Haberi duyunca kahroldum.Yazıklar olsun ki hiç bir tedbir alınmadan tehlikeli bir bölgeye uçuş yaptırılıyor .Çok yakın bir zamanda konsolosluğa saldırmışlar ve bir polis memuru şehit olmuştu.Ama bizde insan hayatının önemi yok.Kader denilip geçiliyor.Rabbim vefat eden arkadaşa rahmet eylesin geride kalanlarına sabır ihsan etsin.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bir araca düzenlenen saldırıda, Türk Hava Yolları (THY) güvenlik şefinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçisi Kani Torun, yaptığı açıklamada, Somali'de THY'ye güvenlik hizmeti veren şirketin aracına saldırı düzenlendiğini belirtti.

Saldırıda THY güvenlik şefi Saadetin Doğan'ın başından vurularak yaralandığını aktaran Torun, Doğan'ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini ifade etti.

Büyükelçi Torun, Doğan'ın cenazesinin gerekli işlemlerin ardından Türkiye'ye gönderileceğini kaydetti.

Öte yandan, Somali’nin başkenti Mogadişu’da düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden SAT Komandosu Deniz Kıdemli Başçavuş Saadettin Doğan, Poyrazköy Davası’nın sanıklarından biriydi.

SALDIRI SONRA ARAÇ BU HALE GELDİ








 

SALDIRI SONRASI ARAÇ DELİK DEŞİK OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sen NATO birlikleriyle el şababa (el kaideye bağlı bi örgüt) operasyon yaparsan böyle olur. Bir türlü taraf olmaktan kurtulamadık. Olan diplomatlara, gariban polise, thy çalışanlarına oluyor:(:( Başımız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pamuk ~ 10 yıl önce
Libya da işyeri sahibi istemedi diye satış ofisine kamera takma, Somali de güvenlik görevlini güvensiz arabalara bindir ama kendi ülken de korumalarla gez!!! Bunun neresi adalet sorarım size yöneticiler ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahmet ~ 10 yıl önce
Öncelikle allah rahmet eylesin. Somaliye göz yaşı dökenler şimdi ne diyecekler acaba ? Ben söyleyeyim. Mukadderat... Yazıklar olsun be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uc thy uc! Daha kac kisinin vebalini alacaksiniz bakalim???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekno ~ 10 yıl önce
Çok üzücü çok. Allah rahmet eylesin. Sadece oralara uçuşu olan havayolu şirketleri değil, oralarda iş yapan firmalar da çalışanlarının güvenliği için çaba göstersinler. Bakın Libya'da, Ukrayna'da iç savaş var. Firmalar gerekirse zarar etme pahasına işlerini askıya almayı hatta iptal etmeyi bilmeliler. İnsan hayatından daha değerli birşey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su yorumlara bakiyorumda olene kimse acimiyor hep elestiri hep elestiri kimse sukretmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sukretmek ~ 10 yıl önce
neye sukredecegiz oralarda olmayip genel mudurlukde veya balli yerlerde gorev yaptigimizami pardon kebap yaptigimizami
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sıtma olursun,kacırılırsın,vurulursun.Basına sızar 'teğet' gecerek.Ama sonra derler ki en cok yere biz ucuyoruz.pehhhh ..o uctugun yerlere sen degil ailesinin arkasindan agladigi kabin memuru ucuyor ama parasini veriosn ya ucacak tabi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Ağzınıza sağlık, özetlemişsiniz...
Dc-3 ~ 10 yıl önce
globally fıssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 10 yıl önce
Böyle acili bir olay sonrasinda böyle yorum yapabiiyorsun ya, ne desem bos sana... Cunku senin kafan fissslamis artik... Yaziklar olsun sana..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu mesaj turkiyeye verilmis bir mesajdir.. Turkiyenin disardaki kollarini kirmaya calisiyorlarki kollari olmayan yapiyi istedikleri gibi hazmetsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
Haberi duyunca kahroldum.Yazıklar olsun ki hiç bir tedbir alınmadan tehlikeli bir bölgeye uçuş yaptırılıyor .Çok yakın bir zamanda konsolosluğa saldırmışlar ve bir polis memuru şehit olmuştu.Ama bizde insan hayatının önemi yok.Kader denilip geçiliyor.Rabbim vefat eden arkadaşa rahmet eylesin geride kalanlarına sabır ihsan etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000