16 Aralık 2015, Çarşamba 12:06:13

Rusya'da THY görevlilerine şok uygulama!

Türkiye ile Rusya arasındaki krizin ilk etkisi havacılık sektöründe görüldü. THY, Moskova uçuşlarını günlük 4’ten 3’e düşürürken Rusya’daki THY görevlilerinin apron kartlarına da el konuldu.
  • Muhtemelen Mefail Bey`i tanimiyorsunuz. Tanisaniz kesinlikle boyle konusmazdiniz. Kendisi THY deki en kaliteli Mudurlerden biridir. En iyisidir diyemiyorum cunki hepsini tanimiyorum. Ama benim tanidiklarim icerisinde kesinlikle 1 numaradir. Cok kisa bir sure calisma firsatim oldu, keske hep onunla calissaydim. Onun yaninda memur olarak bile calisirim. Herhangi birine olumsuz yakistirmalar yapilmasini anlayabilirim ama Mefail Bey icin bu tarz yakistirmalari kesinlikle anlayamiyorum. Hic kimseye en ufak zarari olmamistir. Azarlamasi bile sefkatli, merhametli, nazik ve asildir. Elinden geldigince herkese yardimci olmaya calisir, kendisinin gel burda calis teklifini o an icin kabul edemeyisim hayatimdaki nadir buyuk hatalardandir. Simdi kendisini mumla ariyorum. Boyle aziz bir insana bu denli yakistirmalar yaptiginiz icin sizi cok ayipliyorum...
  • Çok sayıda Rus şirketi uçak bakımlarını Türkiye de yaptırıyor, bu uçaklar ortalama günlük ikişer sefer AYT ve diğer meydanlara yapmaktaydı.Biraz daha inatlaşırlar sa Şirketlerinin tamamı pek yakında iflas bayrağını çeker,ve krizin bittiği gün de piyasa tamamen Türk şirketlerinin hakimiyetine geçer. Ruslar votkanın verdiği cesaret ile dayılanıyorlar amma sonucuna kendileri katlanacak gibime geliyor.
  • Fakat Türk erkeği rus kadınlarla cinselliği yeniden keşfetti yalan yok güzel ırk karadenizde akdenizde ne kadar rus var kaç erkek rus kadınlarla evlendi ecdadımızda uçkuruna düşkündü biri hariç hemen hepsi yabancı eş aldılar ve entrika üstüne entrika Osmanlı aslında bu sebeptende yıkıldı daha başka sebeplerde tabii vardı.Şimdi yapılacak Türkiyedeki rusları ülkelerine sepetlemek başka yolu yok.
  • 50 yasinda ise girip 10 yildir moskova'da mudurluk yapan,torun,torba sahibi mefail efendi olaya el atsin! torpille sirkete girip yillarca bol maas ve imkanla mudurluk yapmak guzel ama zoru gorunce sivismaya calismak ayip degil mi mefail dede!
  • bence çok kafaya takmamak lazım. sonuçta bizim işid destekçisi ülke olduğumuzu düşünüyorlar ve her kesi ajan zannediyorlar bir şekilde öğrenmek istiyorlar ama öyle olmadığını kısa zamanda anlayacaklardır. ilişkiler 2 yıla eski haline dönecek çünkü ruslar ve biz ayrı ayrı davranırsak kaybederiz.
  • bence kapatın gitisn bütün rusya hatlarını bak rusya nasıl çökecek!!!!! eyyy rusya bititn sen
  • Kapatın kapıları ne kadar rus vatandaşı varsa sizde aynısını yapın. ve gerçektend artık yeter. Bıktırdı rusya iyice.
  • Bu daha baslangic. Zamaninda Suriye bizim ucagi dusurdugunde yapamadigimiz ne varsa adamlar bize yapiyor. Ders almak lazim. Adam dik durus nedir ogretiyor
  • Bu rusya ergen cocuk gibi trip atiyor.
  • Ucmazsak kar etmeyiz ama zarar da etmeyiz

Türkiye ile Rusya arasındaki krizin ilk etkisi havacılık sektöründe görüldü. THY, Moskova uçuşlarını günlük 4’ten 3’e düşürürken Rusya’daki THY görevlilerinin apron kartlarına da el konuldu.

Türkiye hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus uçağından sonra iki ülke arasında yaşanan kriz havacılık sektörünü de olumsuz etkiledi.

Rusya’ya toplamda haftada 80 civarında sefer yapan THY uçaklarında doluluk oranları düştü. Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, bu süreçte THY yüzde 35 civarında yolcu kaybı yaşadı. THY, İstanbul’dan Moskova’ya yaptığı günlük sefer sayısını da 4’ten 3’e düşürdü.

Aeroflot’un ise daha çok etkilendiği ve uçakların neredeyse boş olarak seferlerini gerçekleştirdiği belirtildi.

İki ülke arasında yaşanan kriz sonrası Moskova dışındaki THY’nin sefer yaptığı diğer şehirlerde THY çalışanlarına yönelik baskılar uygulandığı da öğrenildi. Bazı istasyonlarda apronda görevli THY çalışanlarının apron kartlarına el konulduğu ileri sürüldü.

©Airporthaber.com

Rusya'da THY görevlilerine şok uygulama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

svo`ya ~ 8 yıl önce
Muhtemelen Mefail Bey`i tanimiyorsunuz. Tanisaniz kesinlikle boyle konusmazdiniz. Kendisi THY deki en kaliteli Mudurlerden biridir. En iyisidir diyemiyorum cunki hepsini tanimiyorum. Ama benim tanidiklarim icerisinde kesinlikle 1 numaradir. Cok kisa bir sure calisma firsatim oldu, keske hep onunla calissaydim. Onun yaninda memur olarak bile calisirim. Herhangi birine olumsuz yakistirmalar yapilmasini anlayabilirim ama Mefail Bey icin bu tarz yakistirmalari kesinlikle anlayamiyorum. Hic kimseye en ufak zarari olmamistir. Azarlamasi bile sefkatli, merhametli, nazik ve asildir. Elinden geldigince herkese yardimci olmaya calisir, kendisinin gel burda calis teklifini o an icin kabul edemeyisim hayatimdaki nadir buyuk hatalardandir. Simdi kendisini mumla ariyorum. Boyle aziz bir insana bu denli yakistirmalar yaptiginiz icin sizi cok ayipliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağcı'ya ! ~ 8 yıl önce
Mefail efendi'ye yağcılık yapıp milleti ayıplayacağına adamın yazdıklarını iyi oku sonra kendini ayıpla! 50 yaşında biri nasıl oluyor da thy gibi bir şirkette işe alınıyor ve kısa sürede müdür yapılıp Moskova gibi bir yerde 10 yıl müdürlük yapabiliyor? Özelliği ne ? Daha önce bu sektörde,nerelerde,hangi makamlarda kaç sene çalışmış? Thy'ye torpille girip torpille müdür olduğu çok açık ! Torpil yapan,yaptıran yani kul hakkı yiyen adamın her tarafı iyi olsa ne olmasa ne ???
TORPIL mi? ~ 8 yıl önce
Dostum bu dunyada torpilsiz adam arama. Bir var ki adam hasbel kader torpille mudur olmus, bunu da kaldiramamis, milletin burnundan getiriyor. Bir de var ki hasbel kader bir sekilde mudur olmus, hem makamin gucunu hem yetkisini tamamen isinin geregi kullaniyor insanlari ezmiyor, insana insanca davraniyor, ayrica uluslararasi iliskilerde deneyimli ve ufuk acici... simdi siz 27 yasinda , bakkala gondersen ekmek alamadan gelecek mudurleri birakmissiniz Mefail beye saydiriyorsunuz. Neden ? cunku tanimiyorsunuz da ondan. tanisaniz gerecekten boyle konusmazdiniz. Torpil dediginiz sey birilerini tanimak mi? kim birilerini tanimadan bir yerlere gelebilir? buna torpil denmez beyler.... kominist mantigiyla konusmayin..
Çelik kuş ~ 8 yıl önce
Çok sayıda Rus şirketi uçak bakımlarını Türkiye de yaptırıyor, bu uçaklar ortalama günlük ikişer sefer AYT ve diğer meydanlara yapmaktaydı.Biraz daha inatlaşırlar sa Şirketlerinin tamamı pek yakında iflas bayrağını çeker,ve krizin bittiği gün de piyasa tamamen Türk şirketlerinin hakimiyetine geçer. Ruslar votkanın verdiği cesaret ile dayılanıyorlar amma sonucuna kendileri katlanacak gibime geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruslarla ilişkiler ~ 8 yıl önce
Fakat Türk erkeği rus kadınlarla cinselliği yeniden keşfetti yalan yok güzel ırk karadenizde akdenizde ne kadar rus var kaç erkek rus kadınlarla evlendi ecdadımızda uçkuruna düşkündü biri hariç hemen hepsi yabancı eş aldılar ve entrika üstüne entrika Osmanlı aslında bu sebeptende yıkıldı daha başka sebeplerde tabii vardı.Şimdi yapılacak Türkiyedeki rusları ülkelerine sepetlemek başka yolu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
svo ~ 8 yıl önce
50 yasinda ise girip 10 yildir moskova'da mudurluk yapan,torun,torba sahibi mefail efendi olaya el atsin! torpille sirkete girip yillarca bol maas ve imkanla mudurluk yapmak guzel ama zoru gorunce sivismaya calismak ayip degil mi mefail dede!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
svoya ~ 8 yıl önce
Herhalde sen moskova'ya müdür olma hayalleri kurarken mefail efendi gelmiş bu kadar gocunduğuna göre :D
svo'ya ~ 8 yıl önce
thy ye 30 yasında girdi , 22 senedir müdür. bak ben dedim oldu. internet boyle birsey.
Nette ~ 8 yıl önce
Araştırın okuyun bu mefail denen adam hakkında yapılan haberleri öyle yorum yazın.
kadir ~ 8 yıl önce
bence çok kafaya takmamak lazım. sonuçta bizim işid destekçisi ülke olduğumuzu düşünüyorlar ve her kesi ajan zannediyorlar bir şekilde öğrenmek istiyorlar ama öyle olmadığını kısa zamanda anlayacaklardır. ilişkiler 2 yıla eski haline dönecek çünkü ruslar ve biz ayrı ayrı davranırsak kaybederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapatın ~ 8 yıl önce
bence kapatın gitisn bütün rusya hatlarını bak rusya nasıl çökecek!!!!! eyyy rusya bititn sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Kapatın kapıları ne kadar rus vatandaşı varsa sizde aynısını yapın. ve gerçektend artık yeter. Bıktırdı rusya iyice.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vvv ~ 8 yıl önce
Bu daha baslangic. Zamaninda Suriye bizim ucagi dusurdugunde yapamadigimiz ne varsa adamlar bize yapiyor. Ders almak lazim. Adam dik durus nedir ogretiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergen rusya ~ 8 yıl önce
Bu rusya ergen cocuk gibi trip atiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuslar alinsin ~ 8 yıl önce
Ucmazsak kar etmeyiz ama zarar da etmeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000