13 Mayıs 2016, Cuma 11:34:30

Rugby'nin kalbi THY ile atacak

Avrupa Rugby Şampiyonası Finalleri bu yıl, Grand Stade de Lyon’da Türk Hava Yolları imzasıyla gerçekleştiriliyor.
  • İlk çeyrekte geçen senenin ilk çeyreğine göre 20 kat zarar ile toplamda 400 Milyon Dolar zarar eden bir şirketin hala saçma sapan sporlara sponsor olması CANIMIZI ACITIYOR !!!!
  • batman filmine sponsor ol...paralar havaya ,neymiş bilmem kaç milyon hasılat yapmış...bu aycı da fos çıktı yemişim batmanı ....!!!memleket gençleri işsiz suriyeliler heryerde en dandik ev 1000 lira kira...ülkenin en güzide firmasının içerisinde müslüman türk görünümlü yahudi ve ermeniler tarafından dandik kararlar damgasını vuruyor...ülkenin durumu içler acısı bunlar hala laylay lom...bilesiniz ki hakkım HARAM olsun...umrunuzda mı ki!!!
  • THY'nin ülkenin tanıtımını yapmak asıl amacı değil ancak yan getiri olabilir, alınan kararlar sizin iki saniyede düşünüp bulduğunuz yağlı güreş sponsorluğundan daha sağlıklıdır. THY yeterince zararı zaten açılan her havaalanına uçmak ve zarar edeceği bariz olan DIY-EBL, ESB-ATH gibi hatları açarak yeterince ediyor. Fakat tabi bunlar halka vatana mı kime hizmet ediyor orası soru işareti. Neyse ben youtubetan yağlı güreş izliyim biraz
  • Dünyada hiç bir ülke yoktur ki, kendi insanı bu kadar ülkesi ve ülkesinin değerleri batsın bitsin diye beklenti içinde olan. Yazıklar olsun. Allah ıslah etsin.
  • Fazladan simulator, egitim ucagi alalim kendimize ve baska ulkelere pilot yetistirip gonderelim, turk pilotlari piyasayi ele gecirsin diye bir yatirim yok, rugby, voleybol, tenis, futbol, basketbol organizasyonlarina para yatirin, sonra pilot acigimiz var, sen bu akilla gidersen askere zor alirsin teskere.
  • Masallah masallah boyle devam edin siz. Her turlu spora sponsor olun. Sizi spor kurtarir. Misket sporu yok mu, beraber de oynayabilirsiniz hem.
  • atsın bakalim nereye kadar atacak
  • ESKİ BİR RUGBY OYUNUCUSU OLARAK, ŞUANDA DA THY KOKPİT MÜLAKATLARINA HAZIRLANAN BİRİ OLARAK; YAPILAN BU SPONSORLUK ANLAŞMASINI OLDUKÇA DOĞRU BİR HAREKET OLARAK GÖRÜYORUM. ÇÜNKÜ; SİZİN BU SPOR HAKKINDA BİLMEDİĞİNİZ OLDUKÇA FAZLA ŞEY VAR BUNLARIN BAŞLICASI SAYILAN ÜLKERLERİN İTALYA DIŞINDA RUGBY SPORU BU ÜLKELERİNA BİRİNCİ SPORU. HALİYLE BU SPORA AŞIK OLAN TUTKUNU OLAN MİLYONLARCA İNSAN MEVCUT. BANA SORARSANIZ ŞAYET EURO2016'DAN BİLE DAHA AKILLICA OLMUŞ. BİR KONU HAKKINDA FİKİR BEYAN EDERKEN LÜTFEN MANTIKLI OLALIM. SAYGILAR.
  • bi o kalmıştı .sonra zarardayız..tiyatro
  • Herşeye sponsor oluyorlar sonra 1.2 milyar zarar??? Gidin ata sporu yağlı güreşe sponsor olun onu tanıtın..

Avrupa Rugby Şampiyonası Finalleri bu yıl, Grand Stade de Lyon’da Türk Hava Yolları imzasıyla gerçekleştiriliyor.

Ragbinin şampiyonlar ligi olarak kabul edilen, Avrupa Rugby Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Rugby Challenge Cup organizasyonlarının finalleri, bu yıl “2016/17 European Challenge and Champions Cups”ın resmi turnuva partneri, Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenleniyor.

Sporun hemen hemen her dalında hayata geçirdiği sponsorluklarla bugün sporun ve sporcunun başlıca destekçisi olarak addedilen Türk Hava Yolları, geçtiğimiz yıl sponsorluk portföyüne eklediği Ragbi ile tamamen farklı bir spor kültürünün kapılarını sporseverler için araladı.

Küresel taşıyıcı, ‘Avrupa Profesyonel Kulüp Ragbisi’nin turnuva organizatörüyle imzaladığı sponsorluk anlaşması ile önümüzdeki 2 yıl boyunca Avrupa Ragbi Şampiyonlar Kupası ve Challenge Kupası’nın resmi partneri oldu. Anlaşmaya konu olan ‘European Rugby Champions Cup’ turnuvası genelinde, sezon boyunca toplamda 20 takımın katılımıyla, 6 hafta üzerinden 5’li gruplar hâlinde maçlar düzenlendi. İngiltere, Fransa, İrlanda, İtalya, İskoçya ve Galler’den katılan takımlar, sezon içerisinde toplamda 67 müsabakayı hayata geçirirken, sezon süresince ortalama stadyum doluluk oranı %77’yi bulan her maç, 15.000 civarında seyirci tarafından izlendi.

Turnuva kapsamındaki final müsabakalarının 13-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceği organizasyonda EPCR Champions Cup’ın Challenge Cup finalinin kazananı, bugün Grand Stade de Lyon stadyumunda oynanacak maçla belli olacak.

14 Mayıs Cumartesi günü ise, yine Lyon’da ‘Saracens’ ve ‘Racing 92’ takımları arasında düzenlenecek sezon finalinin,  hâli hazırda 26.000’in üzerinde gerçekleşen bilet satışıyla turnuva tarihinin en yüksek 3. katılımına imza atması bekleniyor. 17: 45’de başlayacak karşılaşma, 80 dakika sürecek. Müsabaka sonucunda belirlenecek ‘Yılın Oyuncusu’ ise, Türk Hava Yolları tarafından takdim edilecek 1,000,000 mil değerindeki ödülün sahibi olacak.

Son yıllarda Türkiye’de de artan bir ilgiyle takip edilen Ragbi, 184 yıldır kendine has oyun gelenekleri, maliyetsiz oyun yapısı ile dünyanın her yerinde bilinen ve sevilen bir spor dalı. Bugün dünyada 95’in üzerinde ülkede oynanan oyunun 2,5 milyar izleyicinin takip ettiği dünya kupası organizasyonu, futboldan sonra en çok izlenen sportif organizasyon olma özelliğine sahip.

Rugby'nin kalbi THY ile atacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

400 MİLYON Dolar Zarar !!!! ~ 8 yıl önce
İlk çeyrekte geçen senenin ilk çeyreğine göre 20 kat zarar ile toplamda 400 Milyon Dolar zarar eden bir şirketin hala saçma sapan sporlara sponsor olması CANIMIZI ACITIYOR !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı_tgs ~ 8 yıl önce
batman filmine sponsor ol...paralar havaya ,neymiş bilmem kaç milyon hasılat yapmış...bu aycı da fos çıktı yemişim batmanı ....!!!memleket gençleri işsiz suriyeliler heryerde en dandik ev 1000 lira kira...ülkenin en güzide firmasının içerisinde müslüman türk görünümlü yahudi ve ermeniler tarafından dandik kararlar damgasını vuruyor...ülkenin durumu içler acısı bunlar hala laylay lom...bilesiniz ki hakkım HARAM olsun...umrunuzda mı ki!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Citizen ~ 8 yıl önce
THY'nin ülkenin tanıtımını yapmak asıl amacı değil ancak yan getiri olabilir, alınan kararlar sizin iki saniyede düşünüp bulduğunuz yağlı güreş sponsorluğundan daha sağlıklıdır. THY yeterince zararı zaten açılan her havaalanına uçmak ve zarar edeceği bariz olan DIY-EBL, ESB-ATH gibi hatları açarak yeterince ediyor. Fakat tabi bunlar halka vatana mı kime hizmet ediyor orası soru işareti. Neyse ben youtubetan yağlı güreş izliyim biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hilmi ~ 8 yıl önce
Dünyada hiç bir ülke yoktur ki, kendi insanı bu kadar ülkesi ve ülkesinin değerleri batsın bitsin diye beklenti içinde olan. Yazıklar olsun. Allah ıslah etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hilmicem ~ 8 yıl önce
burası survivor! şey pardon. yav istediğimizi yazarız sana ne oluyor
Hilmi ~ 8 yıl önce
Pardon yaş kaçtı sizin?
Pilot Adayi ~ 8 yıl önce
Fazladan simulator, egitim ucagi alalim kendimize ve baska ulkelere pilot yetistirip gonderelim, turk pilotlari piyasayi ele gecirsin diye bir yatirim yok, rugby, voleybol, tenis, futbol, basketbol organizasyonlarina para yatirin, sonra pilot acigimiz var, sen bu akilla gidersen askere zor alirsin teskere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masallah ~ 8 yıl önce
Masallah masallah boyle devam edin siz. Her turlu spora sponsor olun. Sizi spor kurtarir. Misket sporu yok mu, beraber de oynayabilirsiniz hem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atsın ~ 8 yıl önce
atsın bakalim nereye kadar atacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
black mamba ~ 8 yıl önce
ESKİ BİR RUGBY OYUNUCUSU OLARAK, ŞUANDA DA THY KOKPİT MÜLAKATLARINA HAZIRLANAN BİRİ OLARAK; YAPILAN BU SPONSORLUK ANLAŞMASINI OLDUKÇA DOĞRU BİR HAREKET OLARAK GÖRÜYORUM. ÇÜNKÜ; SİZİN BU SPOR HAKKINDA BİLMEDİĞİNİZ OLDUKÇA FAZLA ŞEY VAR BUNLARIN BAŞLICASI SAYILAN ÜLKERLERİN İTALYA DIŞINDA RUGBY SPORU BU ÜLKELERİNA BİRİNCİ SPORU. HALİYLE BU SPORA AŞIK OLAN TUTKUNU OLAN MİLYONLARCA İNSAN MEVCUT. BANA SORARSANIZ ŞAYET EURO2016'DAN BİLE DAHA AKILLICA OLMUŞ. BİR KONU HAKKINDA FİKİR BEYAN EDERKEN LÜTFEN MANTIKLI OLALIM. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 8 yıl önce
yav he he kardeş ben de marshawn lynch
punisher ~ 8 yıl önce
bende eski bir rugby oyuncusuyum, arkadaşın euro2016 kısmı dışında dediklerine katılıyorum;)
veteran rugybici ~ 8 yıl önce
bende eski bir rugbyciyim. bu sporu yapmis arkadaslari burda gormek beni sasirttigi kadar duygulandirdida. bence iyi yapmis thy. bunu ancak biz eski rugbyciler anlar;)
Ragbici ~ 8 yıl önce
Ben hala ragbiciyim, yaptığı bu sponsorluğu desteklediğim gibi birazda sinirliyim, Türkiyedeki ragbiye destek olmadıkları için
tiyatro ~ 8 yıl önce
bi o kalmıştı .sonra zarardayız..tiyatro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Herşeye sponsor oluyorlar sonra 1.2 milyar zarar??? Gidin ata sporu yağlı güreşe sponsor olun onu tanıtın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000