25 Ağustos 2008, Pazartesi 12:04:58

RAMAZANDA UÇURAN KAMPANYALAR

Ramazan ayının yaklaşmasıyla havayolu şirketleri, azalması beklenen yolcu talebini yukarıda tutmak için kampanya üstüne kampanya başlatıyor. Hangi şirket ramazanı hangi kampanyayla karşılıyor? İşte, 49 YTL’den başlayan fiyatlara uçma şansı bulabileceğiniz Ramazan fırsatları…

THY VE PEGASUS YÜZDE 25 İNDİRİM YAPIYOR

THY’nin başlattığı “Ramazan’da ailenize hasret kalmayın” kampanyasında iç hat uçak biletlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak.

1–24 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya dâhilinde, THY ve Anadolu jet iç hat seferleri için en az 5 gün önceden alınacak biletlerde yüzde 25 indirim yapılacak.

Pegasus Havayollarının 8–26 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği Ramazan kampanyasında, tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirimle uçulabilecek.

Yolcular, iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van’a yapılacak uçuşlarda, dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir’den, Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih’e yapılacak karşılıklı seferlerde kampanyadan yararlanabilecekler.


SUNEXPRESS: 10 BİLET ALANA BİR BİLET BEDAVA

Ayrıca, Ramazan ayı süresince SunExpress ile seyahat eden 10 kişilik gruba, 1 kişilik bilet armağan edilecek.


ATLASJET'TEN ÇİFTE FIRSAT


Atlasjet Havayolları, 08-24 Eylül 2008 tarihleri arasında tüm iç hat seferlerinde seyahat edecek olan yolcularını 69 YTL'ye uçuracak.

Atlasjet, Ramazan döneminde tüm iç hat seferlerinde yolcularına sunduğu bu uygulamayı 06 Ağustos'ta başlatmıştı. Ancak, kampanyadan yararlanmak için uçuş gününden 5 gün önce biletinizi almanız gerekiyor.

Atlasjet, ramazan ayı süresince Jetmil kart sahiplerine de fırsatlar sunacak. Jetmil kart sahipleri  Ramazan kampanyasında yurt içi uçuş ücretleri her şey dâhil 77 YTL’ye alabilecek. 8–24 Eylül tarihleri arasında uygulanacak kampanyada, ayrıca Jetmil kart sahipleri her uçuş için 375 yerine 500 jetmil kazanacak.

ONUR AIR: 3 BİN BİLET 49 YTL’YE

Onur Havayolları Ramazan ayında 3 bin adet bileti kâr beklentisi olmaksızın satışa sunacağını açıkladı. 21 YTL’lik bilet ücretinin yanı sıra 20 YTL yakıt harcı ve 8 YTL hizmet gideriyle birlikte toplam 49 YTL’lik bedelle satışa sunulacak biletler Ramazan ayında sadece Pazar günleri 24 saat süresince alınabilecek.

Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu her Ramazan ayında olduğu gibi uzaklarda bulunanları yakınlaştırmak için böyle bir kampanya düzenlediklerini söyleyerek; “Birlikte iftar yapmak, sahura kalkmak ya da sevenin sevilenin yüzünü görmek çok büyük manevi önemler taşıyor. Bilet satışlarını da sadece işyerlerinde çalışanların ulaşabilmesi için değil, herkesin eşit şansı olması amacıyla Pazar günlerinde yapacağız” dedi.

Binlerce kişinin faydalanacağı kampanyanın biletleri ilk olarak Cumartesinin Pazara bağlandığı 30 Ağustos gece yarısı başlayacak ve tüm gün sürecek. 7 ve 14 Eylül Pazar günleri ise kampanyanın kalan biletleri satışa sunulacak. Kampanya biletleri direkt satış modeliyle web sitesi, çağrı merkezleri, acenteler ve satış bürolarından yapılabilecek.

Bu arada şirketlerin promosyon olarak sattığı biletlerde tarih değişikliği, açığa alma, iptal, isim değişikliği gibi işlemler yapılamayacak.

 

RAMAZANDA UÇURAN KAMPANYALAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000