27 Ekim 2008, Pazartesi 07:58:17

Prenses uçağa geç kaldı, yolcular yuhaladı

İsveç Veliaht Prensesi Victoria, Hindistan’ın Yeni Delhi havalimanında yanlış terminale gidince uçağına geç kaldı...
  • 10 tane bavul alıp gezeceğine, yanına becerikli yarıdımcılar alıpta gezmesi daha akıllıca olmaz mıydı?
  • İsveç Prensesi Viktoria'nın Bodrum'da havaalanında kaybolan halası dediğiniz Birgitta Bernadotte prenses olmayıp 1955 yılında kontes ünvanı almıştır.

İsveç Veliaht Prensesi Victoria, Hindistan’ın Yeni Delhi havalimanında yanlış terminale gidince uçağına geç kaldı. Protokol karşılaması yapılmayan Victoria, apronda bekletilen uçağa girer girmez yolcular tarafından yuhalandı. Havayolu şirketi Jet Airways, veliaht prensese yapılan saygısızlık nedeniyle resmi özür diledi ve hatanın kendilerine ait olduğunu açıkladı.

İsveçli yetkililer, Prenses Victoria’nın havalimanında Jet Airways temsilcileri tarafından karşılanmadığını ve bunun bir protokol ihlali olduğunu açıkladılar. Veliaht prenses, Jet Airways yetkilileri havalimanına vardıktan sonra da uzun süre evrakların ve diğer formalitelerin tamamlanmasını bekledi. Herşey halledildikten sonra bu kez Hint hükümet yetkilileri tarafından yanlış terminale götürülen prenses, sonunda on bavuluyla birlikte uçağına ulaştı. Yolcular, pilotun "Prensesi beklemiştik, artık kalkabiliriz" anonsu üzerine Victoria’yı yuhaladı. İsveç Büyükelçiliği’nin baskısı üzerine, havayolu şirketi sorumluluğu üstlenip özür diledi. Hint yetkililer ise, normal protokolün izlendiğini, ancak bunun özel bir gezi olduğunu açıkladılar.

Halası da Bodrum’da kaybolmuştu

Veliaht Prenses Victoria’nın halası Prenses Birgitta da, tam bir ay önce Milas-Bodrum Havalimanı’nda kaybolmuştu. Üç günlük tatil için Madrid’den THY uçağıyla tek başına Bodruma’a gelen prenses, kendisi VIP kapısında beklenmesine rağmen normal yolcu kapısına yönlendirilmiş ve yarım saat beklemek zorunda kalmıştı. Prenses Birgitta, "Havalimanında kimse yardımcı olmadı. VIP’i sordum, başka çıkışı gösterdiler. Hayatımda ilk kez böyle bir şey başıma geliyor " demişti.

 

Prenses uçağa geç kaldı, yolcular yuhaladı

Yorumlar

Çağdaş ~ 16 yıl önce
10 tane bavul alıp gezeceğine, yanına becerikli yarıdımcılar alıpta gezmesi daha akıllıca olmaz mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
İsveç Prensesi Viktoria'nın Bodrum'da havaalanında kaybolan halası dediğiniz Birgitta Bernadotte prenses olmayıp 1955 yılında kontes ünvanı almıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000