06 Mart 2009, Cuma 09:02:25

Pilot Olgay Özgür'ün cenazesinde inanılmaz olay!

Amsterdam'da düşen THY uçağının ikinci pilotu Olgay Özgür'ün babasının cebindeki tüm parayı, defin işlemi sırasında çaldılar...
  • Bir yankesiciler var cenaze düğün gibi insanların yoğun duygular yaşadığı günde insanları soymak için oraya gelirler.Bir de orada görevli soyguncular var.Oturmuş orada meftanın arkasından okucayacağı dua için aile ile pazarlık eden şakrabanlar,veya düğününde kapıyı tutarlar,olmayan telgraf getirirler.
  • Sen yıllarını bu ülkedeki küçük çocukların eğitimine adamış bir insanı eleştiremezsin!!.bu hakkı senden sadece ben değil bu vatanını seven adam gibi bir eğitim almış tüm insanlar alıyor! öğretmenimizde doğru söylüyor önce saçim yardımıdır falan filan yardım et ülke kıvransın o yardıma muhtaç et milleti... sonrada kes hepsini ülke kan ağlıyor adamlar hala seçim peşinde bu seçim süreci bitsin hepimiz kan ağlıyacağız bu akp bir daha seçilirse sevgili vatanseverler... ülkemizin sonudur... yayınlamazsanızda ben düşüncelerimi elirttim sayın editörler... İYİ AKŞAMLAR
  • Rahmetli meslektaşlarımız bilmeli ki kazanın suçlusu Boeing firmasıdır. THY tüm boeinglerini grand yaparsa bakalım ne yapacaklar. 4 ü de yüreğimizde olan şehitlerimizi rahmetle anıyor acılı ailelerine de sonuna kadar haklarını savunacağımıza dair söz veriyoruz.
  • takunya kafalılarhem thy yi hem ATATÜRK Türkiyesini bu hale getirdi artık çalmak normal çünkü hepsi çalıyor onlardan görüyorlar balık baştan kokar çoktan koktu türkiyeyi yani gövdeyi sardı kim kurtaracak millet desem uykuda muhalefet desem hizipte asker desem uykuda allah desem zaten bunların ne mal olduğunu biliyor baksana bayan unakıtan allaha seslenmiş birden amerikayı görmüş demek ALLAH ta artık türkiyedeki ümmetten umudunu kesmiş normal vatandaş kalp hastası olunca amerikayamı gönderiyorsunuz bire densizler normal vatandaşın çocuğu amerikadamı eğitim görüyor normal vatandaş sizin yaşantınızdamı bire densizler bunun hesabı sorulur sayın kişiler
  • ÖĞRETMEN İYİ Kİ EMEKLİ OLMUŞSUN ÇÜNKÜ SANA ÇOCUK FALAN TESLİM EDİLMEZ HALA ESKİ KAFA , HALEN AT GÖZLÜKLÜ BAKIŞ . EMİNİM SEN MİLLİYET OKUYORSUNDUR.
  • bu başlığa şu ana kadar yazılanlar ile bundan sonra yazılacakların toplamıdır. insan gelişir ve insana sadece güzellikler değil bazen kötülük de yakışır.
  • basta ilk olarak, sehit babamizin parasini calanlarin elleri kirilsin... gelelim ilk yoruma, hocam ögretmenlik yapmisin, vatana hayirli evlatlar yetistirmeye calismisin, ama AKP dedigin 1923 den beri iktidarda degilki, aradan neredeyse 85 86 yil gecmis, bu türkiyenin gercek yüzü.. ben akpcide degilim chpcide degilim, ben avrupada yasiyan bir türk evladiyim... yapmayin, bu olayi kiniyacagimiza, bu olayn üzerinden yine politika yapmaya calisiyoruz... yazik yemin ederim ki yazik, dünyanin hic bir yerinde yok böyle yorumlar yapilsin...
  • kas yapayim derken goz cikariyorsun. ogretmen eksisi diyen arkadasa veryansin ediyorsun. ayni seyi sen bu sefer hoca imam vs icin yapiyorsun. ne ogretmenimiz ne de hoca larimiz bu ithama layik degil. geriye sadece yorumcu eksisi kaliyor.
  • Nasıl bi insansın nasıl bi mahluksun sen emekli bi öğretmene ''öğretmen eskisi ''diye hitap eden şey.Senin gözün hoca ,imam ,seyh ,kadı gibi şeyleri görür anca Ama ''HAYAL GÖRÜYORSUN''.!!!!
  • PİLOT ARKADAŞIMIZ TECRÜBELİ BİR FIRST OFFICER OLDUGU İÇİN DÜNYANIN HER YERİNDE KURALLARDA OLDUGU GİBİ EMNİYET PİLOTLUĞU YAPMAKTAYDI. ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARA DA SABIR VERSİN

Amsterdam seferini yaparken, 25 Şubat günü Schiphol Havalimanı'na iniş sırasında düşen THY uçağında can veren pilotların cenazesinde yaşanan bir olay, "İnsanlık ölmüş" dedirtti... İkinci Pilot Olgay Özgür'ün cenazesinde, evlat acısıyla yüreği yanan baba Birol Özgür'ün cebindeki bütün para çalındı... Tüm Türkiye'yi yasa boğan kazada yaşamını yitiren kaptan pilot Hasan Tahsin Arısan ve ikinci pilot Olgay Özgür son yolculuklarına, 28 Şubat günü Edirnekapı Mezarlığı'nda birlikte uğurlandı. Pilot yakınlarının gözyaşları içinde en sevdiklerine veda ettikleri anı, kendileri için "fırsat bilenler" de tören alanındaki yerini aldı. Defin işlemi sırasında yaşanan kargaşayı fırsat bilen hırsızlar, Ankara'dan cenaze için İstanbul'a gelen ve oğlu gibi pilot olan 61 yaşındaki albay Birol Özgür'ün cebindeki tüm parayı alarak kalabalığın arasında kayboldu. Oğlunu kaybetmiş olmanın acısı ile o an ne olduğunu anlayamayan acılı baba şehitlikte yaşanan rezaleti şöyle anlattı: "İhtiyaç olur düşüncesiyle evden çıkarken paraları cebime koymuştum. Tam defin işlemi sırasında müthiş bir dalgalanma yaşandı. İşte o sırada birinin cebimi çekiştirdiğini hissettim fakat dikkat edemedim. Törenlerden sonra eve dönerken elimi cebime attığımda para olmadığını ve soyulduğumu fark ettim. En acı günümüzde insanların buna tenezzül etmeleri beni çok üzdü."

'YETKİLİLER YALAN SÖYLÜYOR'

Hollandalı yetkililerin uçağa ilişkin ilk açıklamalarına da ateş püsküren acılı baba, "Olay tamamen pilotların üzerine yıkılmaya çalışılıyor. Ben de yıllarca uçtum. Böyle bir hata yapacaklarına ihtimal vermiyorum" dedi. Yıllarca THY başta olmak üzere farklı şirketlerde Boeing uçak kullanan baba Özgür, pilotların altimetre hatasını önemsemedikleri iddiasını gülünç bulduğunu belirterek, "Hiçbir pilot böyle bir hata yapmaz. Suçu pilotların üzerine yıkmaya çalışıyorlar" dedi. Uçağın aynı arızayı 8 kez yaptığı iddiasına ise, "O zaman nasıl 8 kez sorunsuz indi" yorumunu yaptı. Bu arada Olgay Özgür'ün kokpitte arkada oturduğu, onun olması gereken koltuktaysa eğitim amaçlı uçuş yapan diğer pilot Mehmet Sezer'in bulunduğu anlaşıldı.

Çağdaş Çetindemir
SABAH

Pilot Olgay Özgür'ün cenazesinde inanılmaz olay!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bir yankesiciler var cenaze düğün gibi insanların yoğun duygular yaşadığı günde insanları soymak için oraya gelirler.Bir de orada görevli soyguncular var.Oturmuş orada meftanın arkasından okucayacağı dua için aile ile pazarlık eden şakrabanlar,veya düğününde kapıyı tutarlar,olmayan telgraf getirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen yıllarını bu ülkedeki küçük çocukların eğitimine adamış bir insanı eleştiremezsin!!.bu hakkı senden sadece ben değil bu vatanını seven adam gibi bir eğitim almış tüm insanlar alıyor! öğretmenimizde doğru söylüyor önce saçim yardımıdır falan filan yardım et ülke kıvransın o yardıma muhtaç et milleti... sonrada kes hepsini ülke kan ağlıyor adamlar hala seçim peşinde bu seçim süreci bitsin hepimiz kan ağlıyacağız bu akp bir daha seçilirse sevgili vatanseverler... ülkemizin sonudur... yayınlamazsanızda ben düşüncelerimi elirttim sayın editörler... İYİ AKŞAMLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rahmetli meslektaşlarımız bilmeli ki kazanın suçlusu Boeing firmasıdır. THY tüm boeinglerini grand yaparsa bakalım ne yapacaklar. 4 ü de yüreğimizde olan şehitlerimizi rahmetle anıyor acılı ailelerine de sonuna kadar haklarını savunacağımıza dair söz veriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
takunya kafalılarhem thy yi hem ATATÜRK Türkiyesini bu hale getirdi artık çalmak normal çünkü hepsi çalıyor onlardan görüyorlar balık baştan kokar çoktan koktu türkiyeyi yani gövdeyi sardı kim kurtaracak millet desem uykuda muhalefet desem hizipte asker desem uykuda allah desem zaten bunların ne mal olduğunu biliyor baksana bayan unakıtan allaha seslenmiş birden amerikayı görmüş demek ALLAH ta artık türkiyedeki ümmetten umudunu kesmiş normal vatandaş kalp hastası olunca amerikayamı gönderiyorsunuz bire densizler normal vatandaşın çocuğu amerikadamı eğitim görüyor normal vatandaş sizin yaşantınızdamı bire densizler bunun hesabı sorulur sayın kişiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÖĞRETMEN İYİ Kİ EMEKLİ OLMUŞSUN ÇÜNKÜ SANA ÇOCUK FALAN TESLİM EDİLMEZ HALA ESKİ KAFA , HALEN AT GÖZLÜKLÜ BAKIŞ . EMİNİM SEN MİLLİYET OKUYORSUNDUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu başlığa şu ana kadar yazılanlar ile bundan sonra yazılacakların toplamıdır. insan gelişir ve insana sadece güzellikler değil bazen kötülük de yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
basta ilk olarak, sehit babamizin parasini calanlarin elleri kirilsin... gelelim ilk yoruma, hocam ögretmenlik yapmisin, vatana hayirli evlatlar yetistirmeye calismisin, ama AKP dedigin 1923 den beri iktidarda degilki, aradan neredeyse 85 86 yil gecmis, bu türkiyenin gercek yüzü.. ben akpcide degilim chpcide degilim, ben avrupada yasiyan bir türk evladiyim... yapmayin, bu olayi kiniyacagimiza, bu olayn üzerinden yine politika yapmaya calisiyoruz... yazik yemin ederim ki yazik, dünyanin hic bir yerinde yok böyle yorumlar yapilsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kas yapayim derken goz cikariyorsun. ogretmen eksisi diyen arkadasa veryansin ediyorsun. ayni seyi sen bu sefer hoca imam vs icin yapiyorsun. ne ogretmenimiz ne de hoca larimiz bu ithama layik degil. geriye sadece yorumcu eksisi kaliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nasıl bi insansın nasıl bi mahluksun sen emekli bi öğretmene ''öğretmen eskisi ''diye hitap eden şey.Senin gözün hoca ,imam ,seyh ,kadı gibi şeyleri görür anca Ama ''HAYAL GÖRÜYORSUN''.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PİLOT ARKADAŞIMIZ TECRÜBELİ BİR FIRST OFFICER OLDUGU İÇİN DÜNYANIN HER YERİNDE KURALLARDA OLDUGU GİBİ EMNİYET PİLOTLUĞU YAPMAKTAYDI. ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARA DA SABIR VERSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000