22 Ağustos 2008, Cuma 08:27:08

"Pegasus'un günahı ne?"

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Erman Toroğlu, THY'nin uyguladığı Anadolujet sistemini çok sert bir dille eleştirmiş...
  • kardeşim seni zorla uçağa bindirmiyorlar sende resmen pegasusun reklamını yapmışsın.yani thy ile uçsan fiyat çok yüksek anadolu jet ile daha uygun çünkü oda thy,ye bağlı özel bir şirket sanki pegasusla uçunca seni kuzu dolma ile besleyecekler bir saatlik uçuşta yiyip içeceğin ne olabilirki
  • "olmaz böyle" arkadaşım, Erman Hoca'dan önce senin gözlüğe ihtiyacın var. Neden mi? Aylardır Ankara-İzmir ve Ankara-Antalya hattında Türk Hava Yolları uçmuyor! TK sefer sayısıyla mavi kuyruklu AnadoluJet uçakları uçuyor. O yüzden her iki ilin de hem ileri gelenleri hem de milletvekilleri insanlara AnadoluJet'i dayattığı için Türk Hava Yolları'na veryansın ediyorlar. Yorum yazmadan biraz araştırın, gerçekten de OLMAZ BÖYLE !!!
  • "dike" haricinde yorum yapan diğer tüm arkadaşlar (Hatta Erman Toroğlu'na hak veren "Havacı-ist" bile)Erman Toroğlu'nun yazısını Pegasus reklamı olarak görmüşler, pes yani Adam Ankara-İzmir uçacak önünde sadece iki alternatif var. Biri Pegasus diğeri ise Türk Hava Yolları dayatması AnadoluJet. Tabii ki TK'nın Ankara-İzmir hattında AnadoluJet dayatmasını eleştirirken Pegasus'tan bahsedecek, Onurair'den bahsedecek hali yok ya. Sayın yorumcular, bir köşe yazarının yazısında x veya y firmasının isminin geçmesi için illaki o firmanın bu yazara birşey vermesi gerekmez. Adam kendince haksız olan uygulamayı eleştirmiş, daha ne?
  • ERMAN HOCA SEN İYİCE KARIŞTIRMAYA BAŞLADIN GİŞE DENMEZ SATIŞ OFİSİ DENİR,AYRICA HEM FENA MI 20 YTL VEREN HERKESSSSSSSSSSS CİP TEN GEÇİYOR İŞTE KARTI OLMAYAN VATANDAŞLARA BİR HİZMET
  • Erman hoca önce gitsin Türk Hava Yollarının Ankara Antalya ve Ankara İzmir uçuşlarının oldugunu ögrensin ondan sonra Anadolu jete ister binsin ister binmesin
  • BURADA BU KADAR KOLAY YORUM YAPMAK OLURMU.AYNI SIKINTILARI YAŞAYAN FİRMALARDA VAR PEGASUS ONLARLA BERABER HAREKET ETMELİ! BU SEKTÖRÜN KURUCULARI VAR,DUAYENLERİ VAR, ÇALIŞANLARI-GÖNÜL VERENLERİ VAR.BENCE SEN PEGASUS'A TAVSİYEDE BULUN BİR PASS İÇİN DEĞMEZ HOCA PARA KAZANIYORSUN ORDAN HARCA.BU İŞLER SALDIR FENER'E NASIL OLSA DÜŞMANI ÇOK EN İYİ PRİMİ O YAPARLA YÜRÜMEZ HOCAM!!
  • YAZICAKSAN THY AYRI ÖZEL SEKTÖR AYRI!BU İŞİN AYRISI GAYRISI YOOOK ERMAN HOCAM!!HEPSİNİ YAZICAKSIN NE O DİĞERLERİ PASS VERMEDİ HERALDE! PEGASUS PARAYLA SİVİL HAVACILIĞA GİRİP YILLARCA EMEKLE OLUŞTURULMUŞ BAZI YAZILI-YAZILI OLMAYAN KURALLARDA DENGE DEĞİŞTİRMEYE PEK SICAK BAKMAMALI! OTURUP HEP BİRLİKTE DEĞERLENDİRMELİ DİĞER FİRMALARLA SORUNLARI. BEN 9 YTL'YE UÇURUYORUM DİYE ÇIKARSAN PİYASAYA HEPSİ BANA KALSIN TEKEL OLUŞTURAYIM DERSEN SONUNDA KANDIRDIĞIN YOLCUYA BATAR BİR UCU.DİĞER FİRMALARA VERDİĞİN ZARAR CABASI!!HADİ KIRDIN DİĞER FİRMALARIN DİRENCİNİ ÇEKİLDİLER ORDAN İŞTE O ZAMAN DEVLET DESTEKLİ ANADOLU-JET ÇIKAR SENİN TEKEL OLUŞTURMA ÇABANI TERS-DÜZ EDİVERİR. ATLAS'A ONUR'A ZARAR VERDİN VE İÇ HATLARDAN ÇEKİLDİLER KAÇ YERDE. ŞİMDİ UÇSUN ORALARA KAÇA UÇACAK??YADA UÇABİLECEKMİ?EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK LAZIM SN. ERMAN HOCAM!!
  • Geçenlerde bi yazısında bodrumdan ıstanbul yolculugunda pegasus havayollarını yerden yere vurdu.şimdide kolluyor:) allah tan ligler bu hafta başlıyacak yoksa halimiz dumandı:) uğur erman şansal bitarafta - hıncal uluç bi tarafta ileri geri oynatacaklardı:)
  • Erman Bey bu kadar da açık açık reklam ve sipariş yazısı yazılmaz ki...
  • Bu ülkede Ankara'dan iç hat uçuşu yapan kaç özel şirket var ki, Pegasus ve Atlasjetten başka. Atlasın Ankara uçuşlarının da sadece İstanbul'a yapıldığı düşünüldüğünde THY ve AnadoluJetin yaptığı haksız rekabetten tek zarar gören Pegasus.AnadoluJet kesinlikle Pegasusu batırmaya yönelik yaratılmış bir mevfumdur. Buna kim dur diyebilecek gerçekten merak ediyorum.

Ankara’da oturanlara "köylü" derler. Hatta daha ileri gidip, "Ulan siz dağda oturuyorsunuz, dağ adamları" derler. Haklılar.

Çünkü eğer Ankara’dan, Antalya’ya, Ankara’dan, İzmir’e veya daha değişik yerlere uçacaksanız, Türk Hava Yolları yok, Anadolu Jet var. Eğer mümkünse uçakta dizinizi altınıza alarak, bağdaş kurup oturacaksınız. Çünkü menüsküs olma şansınız yüzde 80. Eğer öndeki yolcu uykusuzsa ve koltuğu yatırıp uyuyacaksa yandın. Adamın, saçları, keli ağzının içinde. Bir servis var, muazzam. Bir su bir de kek.

Türk Hava Yolları, Miles kartın varsa işlenmiyor. Eğer Miles kartın varsa ve CIP’ten geçeyim dersen, gişeye uğrayıp 20 YTL vermen lazım. Kabul etmezsen terminalden uçacaksın. Ama terminale geldiğinde anons çok daha enteresan: "TK bilmem kaç sayılı uçakla İzmir’e gidecek yolcuların 103 no’lu kapıdan uçağa gitmeleri rica olunur."

Sen bana, Türk Hava Yolları’nın en ufak bir hizmetini vermiyorsun, bileti erken almazsan ucuz da göndermiyorsun, ondan sonra da çıkıyorsun anonsunu, "TK" yapıyorsun. Yani Türk Hava Yolları. Uçak koydun da binmedik mi? O zaman niye Pegasus’un hep üstüne gidiyorsunuz. Onu baltalamaya çalışıyorsunuz. Devlet, özel sektörü teşvik edeceğine, özel sektörü baltalayarak, öldürmek istiyor. Bunun en canlı örneğini, bu olaylarda görüyor ve yaşıyorum.

Erman Toroğlu / Hürriyet

"Pegasus'un günahı ne?"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

kaptan ~ 16 yıl önce
kardeşim seni zorla uçağa bindirmiyorlar sende resmen pegasusun reklamını yapmışsın.yani thy ile uçsan fiyat çok yüksek anadolu jet ile daha uygun çünkü oda thy,ye bağlı özel bir şirket sanki pegasusla uçunca seni kuzu dolma ile besleyecekler bir saatlik uçuşta yiyip içeceğin ne olabilirki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
"olmaz böyle" arkadaşım, Erman Hoca'dan önce senin gözlüğe ihtiyacın var. Neden mi? Aylardır Ankara-İzmir ve Ankara-Antalya hattında Türk Hava Yolları uçmuyor! TK sefer sayısıyla mavi kuyruklu AnadoluJet uçakları uçuyor. O yüzden her iki ilin de hem ileri gelenleri hem de milletvekilleri insanlara AnadoluJet'i dayattığı için Türk Hava Yolları'na veryansın ediyorlar. Yorum yazmadan biraz araştırın, gerçekten de OLMAZ BÖYLE !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
"dike" haricinde yorum yapan diğer tüm arkadaşlar (Hatta Erman Toroğlu'na hak veren "Havacı-ist" bile)Erman Toroğlu'nun yazısını Pegasus reklamı olarak görmüşler, pes yani Adam Ankara-İzmir uçacak önünde sadece iki alternatif var. Biri Pegasus diğeri ise Türk Hava Yolları dayatması AnadoluJet. Tabii ki TK'nın Ankara-İzmir hattında AnadoluJet dayatmasını eleştirirken Pegasus'tan bahsedecek, Onurair'den bahsedecek hali yok ya. Sayın yorumcular, bir köşe yazarının yazısında x veya y firmasının isminin geçmesi için illaki o firmanın bu yazara birşey vermesi gerekmez. Adam kendince haksız olan uygulamayı eleştirmiş, daha ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RumuzRUMUZ ~ 16 yıl önce
ERMAN HOCA SEN İYİCE KARIŞTIRMAYA BAŞLADIN GİŞE DENMEZ SATIŞ OFİSİ DENİR,AYRICA HEM FENA MI 20 YTL VEREN HERKESSSSSSSSSSS CİP TEN GEÇİYOR İŞTE KARTI OLMAYAN VATANDAŞLARA BİR HİZMET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmaz böyle ~ 16 yıl önce
Erman hoca önce gitsin Türk Hava Yollarının Ankara Antalya ve Ankara İzmir uçuşlarının oldugunu ögrensin ondan sonra Anadolu jete ister binsin ister binmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz İHTİYAR ~ 16 yıl önce
BURADA BU KADAR KOLAY YORUM YAPMAK OLURMU.AYNI SIKINTILARI YAŞAYAN FİRMALARDA VAR PEGASUS ONLARLA BERABER HAREKET ETMELİ! BU SEKTÖRÜN KURUCULARI VAR,DUAYENLERİ VAR, ÇALIŞANLARI-GÖNÜL VERENLERİ VAR.BENCE SEN PEGASUS'A TAVSİYEDE BULUN BİR PASS İÇİN DEĞMEZ HOCA PARA KAZANIYORSUN ORDAN HARCA.BU İŞLER SALDIR FENER'E NASIL OLSA DÜŞMANI ÇOK EN İYİ PRİMİ O YAPARLA YÜRÜMEZ HOCAM!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz YAĞIZ ~ 16 yıl önce
YAZICAKSAN THY AYRI ÖZEL SEKTÖR AYRI!BU İŞİN AYRISI GAYRISI YOOOK ERMAN HOCAM!!HEPSİNİ YAZICAKSIN NE O DİĞERLERİ PASS VERMEDİ HERALDE! PEGASUS PARAYLA SİVİL HAVACILIĞA GİRİP YILLARCA EMEKLE OLUŞTURULMUŞ BAZI YAZILI-YAZILI OLMAYAN KURALLARDA DENGE DEĞİŞTİRMEYE PEK SICAK BAKMAMALI! OTURUP HEP BİRLİKTE DEĞERLENDİRMELİ DİĞER FİRMALARLA SORUNLARI. BEN 9 YTL'YE UÇURUYORUM DİYE ÇIKARSAN PİYASAYA HEPSİ BANA KALSIN TEKEL OLUŞTURAYIM DERSEN SONUNDA KANDIRDIĞIN YOLCUYA BATAR BİR UCU.DİĞER FİRMALARA VERDİĞİN ZARAR CABASI!!HADİ KIRDIN DİĞER FİRMALARIN DİRENCİNİ ÇEKİLDİLER ORDAN İŞTE O ZAMAN DEVLET DESTEKLİ ANADOLU-JET ÇIKAR SENİN TEKEL OLUŞTURMA ÇABANI TERS-DÜZ EDİVERİR. ATLAS'A ONUR'A ZARAR VERDİN VE İÇ HATLARDAN ÇEKİLDİLER KAÇ YERDE. ŞİMDİ UÇSUN ORALARA KAÇA UÇACAK??YADA UÇABİLECEKMİ?EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK LAZIM SN. ERMAN HOCAM!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahlayt ~ 16 yıl önce
Geçenlerde bi yazısında bodrumdan ıstanbul yolculugunda pegasus havayollarını yerden yere vurdu.şimdide kolluyor:) allah tan ligler bu hafta başlıyacak yoksa halimiz dumandı:) uğur erman şansal bitarafta - hıncal uluç bi tarafta ileri geri oynatacaklardı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 16 yıl önce
Erman Bey bu kadar da açık açık reklam ve sipariş yazısı yazılmaz ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dike ~ 16 yıl önce
Bu ülkede Ankara'dan iç hat uçuşu yapan kaç özel şirket var ki, Pegasus ve Atlasjetten başka. Atlasın Ankara uçuşlarının da sadece İstanbul'a yapıldığı düşünüldüğünde THY ve AnadoluJetin yaptığı haksız rekabetten tek zarar gören Pegasus.AnadoluJet kesinlikle Pegasusu batırmaya yönelik yaratılmış bir mevfumdur. Buna kim dur diyebilecek gerçekten merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000