04 Mart 2012, Pazar 09:11:01

PEGASUS BİLGİLENDİRMEDİ

Konya’dan 21.40′ta İstanbul’a kalkacak olan Pegasus’un 183 sefer sayılı uçağını bekleyen yolcular firma tarafından yapılan bir anonsla havalimanında şoka uğradılar.
  • emrah kardesımız nerede nasılll yagınladın nasılllll emrahımmm nerde
  • bu sirkette thy artiklari oldugu surece,isi zor,bunlar kendilerini cok bilir sanir,kimseye hak tanimazlar,aralarina almazlar,bunlar eskiden thyde de ayniydi,maalesef simdide ayni
  • Akvaryumcular bilir. Pangasius diye bi balik var sert ve atik gorunur ama kordur ve hantal bir sekilde buyur. İsim benzerligi var birazda gidishatta..
  • admin 12:24 te yapılan yorumu nasıl onayladın???
  • pegacasus allah sandınız kendınızı yaaa yonetımınız bır havada br havada aclar yaa
  • KIM MAHKEMEYE VERCEK GULERIM BEN BUNA YARILDIM YAAA PGS NE KI YOCUSU NE OLSUN SENIN GIBI YALAKLAR YALAYIN OHHH YUKARDAN TAA ASAGA KADR YALARKEN ORTA KISIMDA DURMAYIUNUTMAYIN ORAYI III YALAYIN HEHEHE
  • Dün gece 23:20`de yapılması gereken istanbul-izmir uçuşu 01:00`da yapıldı, halbuki ne hava şartları nede hava trafiği sebepti bu rötara pegasus`un operasyonel sebepleriydi malesef. ne bir yetkili vardı nede düzgün bir bilgilendirme
  • Pegasus senelerdir yaptıgı gibi İATA kurallarını hiçe sayıp yolcu haklarını kendi yorumları ile uyguluyor o yüzden Bazılarının yaptıgı gibi islamı medya pegasusu hedef alıyor Ak parti nin yandaş medyası karalıyor gibi yorumları yapacağına açıp İATA kurallarını okusun ve bir uçuşu gerçekleştiremediğinde neler yapması gerektiğini bir zahmet okusun. Ayrıca basına tas düşse bile Ak parti ve yandaş medyaya suc atmak otu oldu. Ak parti hükumeti olmasaydı ucak yüzü göremedi bu millet.
  • konyadan hava alanına gelen bırının konyada evi mi olmak zorunda?dışardan iş için vs gelemez mi insanlar. bitek cahil yazmayı ögrenmiş cahil insan! ha ucus guvenlıgı bınmezsın dıyorsun ucagı kaldırmıyorsan rotar da koymadıysan parasını odersın.millette baska sefer le gider.millete akıl verip yalakalık yapacagına susmayı bil!
  • kendini ucuzcu hava yolu ilan etmiş ama gelin görünki alakası yok aynı bilet fiyatlarını sun express te de bulabılırsınız veya zaman zaman da anadoluda atlas jette.sonuç ucuz degıl alırsın rezil olursun.bu tarz hataların tek bahaneleri ise biz ucuzcu hava yoluyuz vs vs.sürekli istanbul viyana arası gider gelirim pegasus ikramda sıfır sun express te güzel sandivic kek çikolata ve su ikramımı da alırım hostesleri hem güler yüzlüdür hemde aynı para.havacılık adına ok daha fazla firma olsun bu herkes için iyi ama milleti kazıklayarak yaptıgın işi dogru yapmayarak olmaz be kardeşim.
İstanbul'a gelmek için havaalanına gelen 100 dolayındaki yolcu havaalanında perişan oldu.

Dün akşam 21.40’ta kalkması planlanan 183 sayılı sefer sayılı Pegasus uçağı, kötü hava koşulları nedeniyle kalkamayacağını duyurdu.

Yolcular Pegasus'tan bir saat önce THY'ye ait uçağın kalktığını belirtirken havayolu şirketinin kendilerine ek seferle ilgili hiçbir bilgi vermediğini, kalacak yer temin etmediğini söylediler. Başka havyolu şirketinin yolculara yer temin ettiğini söyleyen yolcular Pegasus'un yolcuları perişan ettiğini, bilet parasını isteyenlere ödeme yapılmadığını söylediler.

Haber7

PEGASUS BİLGİLENDİRMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 12 yıl önce
emrah kardesımız nerede nasılll yagınladın nasılllll emrahımmm nerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu sirkette thy artiklari oldugu surece,isi zor,bunlar kendilerini cok bilir sanir,kimseye hak tanimazlar,aralarina almazlar,bunlar eskiden thyde de ayniydi,maalesef simdide ayni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Akvaryumcular bilir. Pangasius diye bi balik var sert ve atik gorunur ama kordur ve hantal bir sekilde buyur. İsim benzerligi var birazda gidishatta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
admin 12:24 te yapılan yorumu nasıl onayladın???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegacasus allah sandınız kendınızı yaaa yonetımınız bır havada br havada aclar yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KIM MAHKEMEYE VERCEK GULERIM BEN BUNA YARILDIM YAAA PGS NE KI YOCUSU NE OLSUN SENIN GIBI YALAKLAR YALAYIN OHHH YUKARDAN TAA ASAGA KADR YALARKEN ORTA KISIMDA DURMAYIUNUTMAYIN ORAYI III YALAYIN HEHEHE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dün gece 23:20`de yapılması gereken istanbul-izmir uçuşu 01:00`da yapıldı, halbuki ne hava şartları nede hava trafiği sebepti bu rötara pegasus`un operasyonel sebepleriydi malesef. ne bir yetkili vardı nede düzgün bir bilgilendirme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasus senelerdir yaptıgı gibi İATA kurallarını hiçe sayıp yolcu haklarını kendi yorumları ile uyguluyor o yüzden Bazılarının yaptıgı gibi islamı medya pegasusu hedef alıyor Ak parti nin yandaş medyası karalıyor gibi yorumları yapacağına açıp İATA kurallarını okusun ve bir uçuşu gerçekleştiremediğinde neler yapması gerektiğini bir zahmet okusun. Ayrıca basına tas düşse bile Ak parti ve yandaş medyaya suc atmak otu oldu. Ak parti hükumeti olmasaydı ucak yüzü göremedi bu millet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
konyadan hava alanına gelen bırının konyada evi mi olmak zorunda?dışardan iş için vs gelemez mi insanlar. bitek cahil yazmayı ögrenmiş cahil insan! ha ucus guvenlıgı bınmezsın dıyorsun ucagı kaldırmıyorsan rotar da koymadıysan parasını odersın.millette baska sefer le gider.millete akıl verip yalakalık yapacagına susmayı bil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kendini ucuzcu hava yolu ilan etmiş ama gelin görünki alakası yok aynı bilet fiyatlarını sun express te de bulabılırsınız veya zaman zaman da anadoluda atlas jette.sonuç ucuz degıl alırsın rezil olursun.bu tarz hataların tek bahaneleri ise biz ucuzcu hava yoluyuz vs vs.sürekli istanbul viyana arası gider gelirim pegasus ikramda sıfır sun express te güzel sandivic kek çikolata ve su ikramımı da alırım hostesleri hem güler yüzlüdür hemde aynı para.havacılık adına ok daha fazla firma olsun bu herkes için iyi ama milleti kazıklayarak yaptıgın işi dogru yapmayarak olmaz be kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000