22 Mayıs 2012, Salı 08:52:54

O DA KATILDI

Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil, daha çok kişi Sözcü gazetesi okusun diye, uçak yolculukları öncesi yanına çok sayıda Sözcü alıp dağıttığını açıkladı.
  • Büyük harflerle 4 ayrı yorum yazan aynı tek kişiye ithafen; Ne oldu zoruna mı gitti? Başkalarına kendince akıl verirken bile hakaretler, aşağılamalar gırla gidiyor. Asıl siz kimsiniz ve nereden çıktınız ? Hala insanları küçümseme, hor görme terbiyesizliğini yapıyorsun, dikkat et. Yıllarca medeniyet palavralarıyla bu ülkeye hiçbir şey katmadan sömürdünüz ve ilerlemesine engel oldunuz. Şimdi elinizdekileri kaybetme korkusu ile etrafa saldırıyorsunuz, çağdaşlık maskesi altındaki gerçek yüzünüzü açığa vuruyorsunuz. Artık Türkiye de sizin gibilere ihtiyacımız yok..
  • YILMAZ ÖZDİL BİR YAZISINDA HABABAM SINIFINDAN BAHSETMİŞTİ. O FİLİMLERDE ÜLKEDE YAŞAYAN HER KESİMDEN İNSANLAR CANLANDIRILIYORDU. BİR TEK ŞİMDİ NEFRET DOLU YORUMLARI YAZAN KISIM YOKTU. SAHİ NEREDEN ÇIKTINIZ? ACABA AMERİKANIN İSTEĞİYLE 1980 YILINDA YAPILAN DARBEDEN SONRA OLMASIN. İYİ BAKIN TARİHE.
  • BU İNSANLARIN YAZDIKLARINI İYİ OKUYUN. YALAKA BASIN YAZARLARININ YAZILARININ AKSİNE ÜLKEMİZ İÇİN TEHLİKE ÇANLARINI ÇALMAYA DEVAM EDECEKLER.
  • SANIRIM YILMAZ ÖZDİL'İN YAZILARINI OKUMUYORSUN. YA DA OKUYORSUN DA BULUNDUĞUN KONUM İTİBARİ İLE SENİ ORAYA GETİRENLERE BİAT ANLAYIŞI YÜZÜNDEN DOĞRU YAZILAN HERŞEYE İTİRAZ EDİYORSUN. İÇİN BELKİ DE ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR BÖYLE DE OLMAZ Kİ DERKEN DIŞINA TEPKİNİ TAŞIYAMIYORSUN. HER YAZISINDA TAŞI GEDİĞİNE OTURTUYOR DA ONDAN MI GOCUNUYORSUN? İKTİDAR SAYESİNDE KURULAN KÜÇÜK SALTANATLARINIZIN YIKILACAĞINDAN MI KORKUYORSUN? AYNAYA BAKINCA NE GÖRÜYORSUN?
  • TÜRKİYE'DE OLAN BİTENDEN HABERSİZ AT GÖZLÜKLERİ İLE ÖNÜNE KONULAN YEM TORBASINDAN BAŞKA BİRŞEY GÖRMEYEN CAHİL İNSANLARIN OLDUĞUNU GÖRMEK VE YAZDIKLARINI OKUMAK GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ. 1950 DEN İTİBAREN BİLEREK CAHİLLEŞTİRİLEN MİLLETİMİZ, KENDİSİ İÇİN İYİ BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN İNSANLARI GÖRÜNCE BÖYLE TEPKİ VERMESİ BU KONUDA İKTİDARLARIN NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. BİNBİR ZAHMET VE EMEKLE KURULAN ÜLKENİN DEĞERLERİ YOK PAHASINA SATILIRKEN TEPKİ GÖSTERECEĞİNE, OLSUN HEM BİZDEN BİRİLERİ ARADA MALI GÖTÜRÜYOR HEM DE KÖMÜR VE BULGUR OLARAK BANA GERİ DÖNÜYOR DİYE DÜŞÜNEN, MİLLİ HİÇBİR KURUMU KALMAYINCA KENDİ ÇOCUĞUNUN İLERİDE YABANCILARIN KÖLESİ DURUMUNA DÜŞECEĞİNİ HESAPLAYAMAYAN ARKADAŞIM, UMARIM BİRGÜN BU GAFLET UYKUSUNDAN UYANIRSIN.
  • Bu ülkede Sözcü diye bir gazate, Yılmaz Özdil diye bir gazeteci/yazar var . Ve bazıları Türkiye'de basın özgürlüğünün olmadığından bahsediyor.
  • bağnaz kelimesini yıllarca milletin yüzüne vurdunuz aşağıladınız şimdi soruyorum kim bağnaz sözcü insanları birbirine düşürmekten başka neye yarıyor allah aşkına yılmaz bey ve diğerleri yeter artık belirli ve sınırlı ve hergün dahada erimeye başlayan kitlenizle size bol sözcükler...
  • Sözcü gazetesi çöpten ibaret, kağıt israfı. Emekli memur kesiminin gazını almaya yarar. Türk rumuzlu arkadaşta ne sallamış ya, böylelerine inanan var mıdır acaba? Badem olayına gelirsek, adamlar çalışıp Thy yi bir dünya şirketi haline getirebilirlerse ki yavaş yavaş oluyor, bence badem olmuş top sakal olmuş hiç sakıncası yok tebrik ederim. Zamanında çalışıp siz yapsaydınız da görseydik. 70 senedir cağdaşlık, muasır medeniyet seviyesi hikayeleri ile halkı hor görüp ülkeyi bir gurup zümreye peşkeş çekerken iyiydi. Senin beceremediğini başkası yapıyorsa şikayet etmeyeceksin.
  • thy dhmi shgm ve diğerleri hepsi bademlerin ellerinde istediklerini yapıyolar cumaları dhmi nin çoğu binası ufak camiye dönüştürülmüş ramazanlarda yemek çıkmıyor kendileri gibi düşünmeyenlere inanmayanlara psikolojik baskı uyguluyorlar sicillerini bozuyorlar çoğu personel müdürü yandaş sendikaların şubesi gibi çalışıyor
  • bu ve bunun gibi yazar sanılan arakadaşların saltanatı tehlike çanlarını çalmaya başlayınca . . . sizin sonunuz geldi kuzum :) artık insanları çeşitli biçimlerde sömüremeyeceksiiz !!!

SkyTurk360'ta Korcan Karar ile "50 Dakika" programına katılan Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil ilginç bir alışkanlığını anlattı.

THY'nin yolculara Sözcü dağıtmadığını iddia eden Özdil, şöyle dedi:

"Ben Uğur Dündar ile bir anlamda hala beraber çalışıyorum. Uçakla her yolculuk öncesi yanıma çok sayıda Sözcü gazetesi alıyorum. Hem salonda hem de uçakta millet okusun diye dağıtıyorum. Herkes de bunu görüyor başkaları da aynı şeyi yaparsa yakında uçaklarda ve THY binalarında her yerde Sözcü gazetesi olur..."

 

Hatırlanacağı üzere Karadenizli şarkıcı Volkan Konak'da Türk Hava Yolları uçaklarında gazeteler arasında Sözcü gazetesi bulunmadığı için uçağa bindiği zaman Sözcü gazetesi alıp dağıttığını ifade etmişti.

O DA KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

yorum ~ 12 yıl önce
Büyük harflerle 4 ayrı yorum yazan aynı tek kişiye ithafen; Ne oldu zoruna mı gitti? Başkalarına kendince akıl verirken bile hakaretler, aşağılamalar gırla gidiyor. Asıl siz kimsiniz ve nereden çıktınız ? Hala insanları küçümseme, hor görme terbiyesizliğini yapıyorsun, dikkat et. Yıllarca medeniyet palavralarıyla bu ülkeye hiçbir şey katmadan sömürdünüz ve ilerlemesine engel oldunuz. Şimdi elinizdekileri kaybetme korkusu ile etrafa saldırıyorsunuz, çağdaşlık maskesi altındaki gerçek yüzünüzü açığa vuruyorsunuz. Artık Türkiye de sizin gibilere ihtiyacımız yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEREDEN ÇIKTINIZ ~ 12 yıl önce
YILMAZ ÖZDİL BİR YAZISINDA HABABAM SINIFINDAN BAHSETMİŞTİ. O FİLİMLERDE ÜLKEDE YAŞAYAN HER KESİMDEN İNSANLAR CANLANDIRILIYORDU. BİR TEK ŞİMDİ NEFRET DOLU YORUMLARI YAZAN KISIM YOKTU. SAHİ NEREDEN ÇIKTINIZ? ACABA AMERİKANIN İSTEĞİYLE 1980 YILINDA YAPILAN DARBEDEN SONRA OLMASIN. İYİ BAKIN TARİHE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OKU ~ 12 yıl önce
BU İNSANLARIN YAZDIKLARINI İYİ OKUYUN. YALAKA BASIN YAZARLARININ YAZILARININ AKSİNE ÜLKEMİZ İÇİN TEHLİKE ÇANLARINI ÇALMAYA DEVAM EDECEKLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEVGİLİ YORUMCULAR ~ 12 yıl önce
SANIRIM YILMAZ ÖZDİL'İN YAZILARINI OKUMUYORSUN. YA DA OKUYORSUN DA BULUNDUĞUN KONUM İTİBARİ İLE SENİ ORAYA GETİRENLERE BİAT ANLAYIŞI YÜZÜNDEN DOĞRU YAZILAN HERŞEYE İTİRAZ EDİYORSUN. İÇİN BELKİ DE ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR BÖYLE DE OLMAZ Kİ DERKEN DIŞINA TEPKİNİ TAŞIYAMIYORSUN. HER YAZISINDA TAŞI GEDİĞİNE OTURTUYOR DA ONDAN MI GOCUNUYORSUN? İKTİDAR SAYESİNDE KURULAN KÜÇÜK SALTANATLARINIZIN YIKILACAĞINDAN MI KORKUYORSUN? AYNAYA BAKINCA NE GÖRÜYORSUN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 12 yıl önce
TÜRKİYE'DE OLAN BİTENDEN HABERSİZ AT GÖZLÜKLERİ İLE ÖNÜNE KONULAN YEM TORBASINDAN BAŞKA BİRŞEY GÖRMEYEN CAHİL İNSANLARIN OLDUĞUNU GÖRMEK VE YAZDIKLARINI OKUMAK GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ. 1950 DEN İTİBAREN BİLEREK CAHİLLEŞTİRİLEN MİLLETİMİZ, KENDİSİ İÇİN İYİ BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN İNSANLARI GÖRÜNCE BÖYLE TEPKİ VERMESİ BU KONUDA İKTİDARLARIN NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. BİNBİR ZAHMET VE EMEKLE KURULAN ÜLKENİN DEĞERLERİ YOK PAHASINA SATILIRKEN TEPKİ GÖSTERECEĞİNE, OLSUN HEM BİZDEN BİRİLERİ ARADA MALI GÖTÜRÜYOR HEM DE KÖMÜR VE BULGUR OLARAK BANA GERİ DÖNÜYOR DİYE DÜŞÜNEN, MİLLİ HİÇBİR KURUMU KALMAYINCA KENDİ ÇOCUĞUNUN İLERİDE YABANCILARIN KÖLESİ DURUMUNA DÜŞECEĞİNİ HESAPLAYAMAYAN ARKADAŞIM, UMARIM BİRGÜN BU GAFLET UYKUSUNDAN UYANIRSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu ülkede Sözcü diye bir gazate, Yılmaz Özdil diye bir gazeteci/yazar var . Ve bazıları Türkiye'de basın özgürlüğünün olmadığından bahsediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiklerler ~ 12 yıl önce
bağnaz kelimesini yıllarca milletin yüzüne vurdunuz aşağıladınız şimdi soruyorum kim bağnaz sözcü insanları birbirine düşürmekten başka neye yarıyor allah aşkına yılmaz bey ve diğerleri yeter artık belirli ve sınırlı ve hergün dahada erimeye başlayan kitlenizle size bol sözcükler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 12 yıl önce
Sözcü gazetesi çöpten ibaret, kağıt israfı. Emekli memur kesiminin gazını almaya yarar. Türk rumuzlu arkadaşta ne sallamış ya, böylelerine inanan var mıdır acaba? Badem olayına gelirsek, adamlar çalışıp Thy yi bir dünya şirketi haline getirebilirlerse ki yavaş yavaş oluyor, bence badem olmuş top sakal olmuş hiç sakıncası yok tebrik ederim. Zamanında çalışıp siz yapsaydınız da görseydik. 70 senedir cağdaşlık, muasır medeniyet seviyesi hikayeleri ile halkı hor görüp ülkeyi bir gurup zümreye peşkeş çekerken iyiydi. Senin beceremediğini başkası yapıyorsa şikayet etmeyeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bademler ~ 12 yıl önce
thy dhmi shgm ve diğerleri hepsi bademlerin ellerinde istediklerini yapıyolar cumaları dhmi nin çoğu binası ufak camiye dönüştürülmüş ramazanlarda yemek çıkmıyor kendileri gibi düşünmeyenlere inanmayanlara psikolojik baskı uyguluyorlar sicillerini bozuyorlar çoğu personel müdürü yandaş sendikaların şubesi gibi çalışıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saltanat ~ 12 yıl önce
bu ve bunun gibi yazar sanılan arakadaşların saltanatı tehlike çanlarını çalmaya başlayınca . . . sizin sonunuz geldi kuzum :) artık insanları çeşitli biçimlerde sömüremeyeceksiiz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000