25 Temmuz 2012, Çarşamba 12:38:01

NEW YORK HATTINDA REKABETTE İLK FİRE

ABD-Türkiye hattında THY ve United Airlines ile birlikte doğrudan sefer yapan Delta Havayolları, Kasım ayında İstanbul uçuşlarını geçici olarak durdurma kararı aldı...
  • dün de yazdım aynısını ama yayınlanmadı ilginç. haberin başlıktan sonraki ilk 4 cümlesi aynı şeyi ifade ediyor. defalarca okuyup zaman kaybetmek sinir bozucu. internet haberciliğinde daha iyi günler bizi bekliyordur umarım.
  • Havacılık sektörüne 25 yılını vermiş biri olarak , siz 1-2 kez seyahat etmiş yada hatta hiç etmemiş arkadasların yorumlarını şaşırarak okudum . Engin bilgi dağarcığınız ve yorumlarınız bize çok şey öğretti .Sağolun,varolun ;-)
  • Mme Haricot rumuzu ile yorum yolladim neden yayınlanmadı ?
  • Delta sandiviclerinden cikan igneler ile ilgili Time,Wall Street e konu olan yazilari once koyup sonra niye cikarttiniz.Time ve Wall street yayinlarken siz niye yayinlamiyorsunuz.Delta yi niye koruyorsunuz.Time ve Wall Sreest ten niye cok Amerikan cisiniz.
  • Bak saygin Time da ne yaziyor.Needles Found in Turkey Sandwiches on Delta Flights Five separate meals on three flights had been tampered with, say Delta officials.Tabi bu Turkey Turkiye degil,hindi sandavici.Bir yolcuda anti=HIV ilaci baslatmislar.Delta da ucup HIV kapmakta var Read more: http://newsfeed.time.com/2012/07/17/needles-found-in-turkey-sandwiches-on-delta-flights/#ixzz21iqC4UfY
  • 'Drive is Alive' sendikasının konumuzla pek bağdaştıramadım .İyi günler..
  • THY elestirmeyi aliskanlik edinmis olanlar "the drive is alive" dan haberiniz varmi.Her seyi bilirsinizde kendinizi ilgilendiren seylerden bir habersinizdir.Beni takip edin.Ufkunuzu genisletin. "the drive is alive" delta calisanlarinin sendikasi.Bak ne yaziyor(Delta can terminate your job at any time.People employed in a non-union workplace like Delta Air Lines are—according to U.S. labor law —“at-will” employees. As an “at will” employee Delta has the right to terminate your employment at any time, for any reason, or for no reason—even if you’ve been doing a good job.)Detaylar icin :http://www.thedriveisalive.com/pdf/at%20will/at_will.pdf
  • 5th avenue hee? fino hee? ve airporthabere girip forumlarda takılıyorsunuz öylemi? sempatik şeyler sizi:)))
  • THY ile gurur duyan bey efendi, bizlerde milli havayolumuzun yaptığı güzel atılımlar ile gurur duyanlardanız, fakat unutmıyalım bayrak uçururken zararı da uçurmamak lazım diye düşünüyorum. Sanırım havayolunun tepe yöneticileri de bunu biliyorlardır. Hayırlı uçuşlar.
  • THY İLE BAŞ ETMEK ÇOK ZOR ESKIDEN RUSYADAN DOLU UÇAK GELIRDI TAKİ THY ORAYA GİRENE KADAR GURUR VERİCİ BİR OLAY ÜLKEM ADIMA

 

Türkiye’ye sefer düzenleyen en eski havayolu şirketlerinden olan Delta Airlines, yıllardır aralıksız sürdürdüğü İstanbul-New York uçuşlarını Kasım ayında durduracak.

18 Kasım’da İstanbul-New York hattında son seferini yapacak olan Delta Airlines, 4 ay boyunca seferlerini askıya alacak. 29 Mart 2013’te yeniden seferlere başlayacak olan Delta Airlines, ilk kez Türkiye uçuşlarını kış döneminde durdurmuş olacak. Daha önce yolcu sayısının az olduğu kış sezonunda sefer azaltan şirketin bu defa uçuşları tamamen durdurmasında İstanbul-New York hattındaki kıyasıya rekabetin etkili olduğu sanılıyor.

Temmuz ayında United Airlines’in de doğrudan uçuşlara başlamasıyla THY, United ve Delta Havayolları arasında kıyasıya rekabet başlamıştı.

THY, günde İstanbul’dan New York’a 3 sefer düzenlerken, United Airlines haftada 5 sefer düzenliyor. Delta Havayolları ise haftanın her günü İstanbul-New York hattında uçuş yapıyor. 30 Ekim'e kadar haftanın her günü seferlere devam edecek olan Delta Havayolları, 30 Ekim-19 Kasım arası Salı ve Cuma günleri hariç haftanın 5 günü New York'a uçacak. 19 Kasım'dan itibaren de seferlerini geçici olarak 29 Mart'a kadar durduracak.

NEW YORK HATTINDA REKABETTE İLK FİRE

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

yayınlarsanız sevinirim ~ 12 yıl önce
dün de yazdım aynısını ama yayınlanmadı ilginç. haberin başlıktan sonraki ilk 4 cümlesi aynı şeyi ifade ediyor. defalarca okuyup zaman kaybetmek sinir bozucu. internet haberciliğinde daha iyi günler bizi bekliyordur umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mme Haricot ~ 12 yıl önce
Havacılık sektörüne 25 yılını vermiş biri olarak , siz 1-2 kez seyahat etmiş yada hatta hiç etmemiş arkadasların yorumlarını şaşırarak okudum . Engin bilgi dağarcığınız ve yorumlarınız bize çok şey öğretti .Sağolun,varolun ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Mme Haricot rumuzu ile yorum yolladim neden yayınlanmadı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally Turk ~ 12 yıl önce
Delta sandiviclerinden cikan igneler ile ilgili Time,Wall Street e konu olan yazilari once koyup sonra niye cikarttiniz.Time ve Wall street yayinlarken siz niye yayinlamiyorsunuz.Delta yi niye koruyorsunuz.Time ve Wall Sreest ten niye cok Amerikan cisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globall Turk 9 ~ 12 yıl önce
Bak saygin Time da ne yaziyor.Needles Found in Turkey Sandwiches on Delta Flights Five separate meals on three flights had been tampered with, say Delta officials.Tabi bu Turkey Turkiye degil,hindi sandavici.Bir yolcuda anti=HIV ilaci baslatmislar.Delta da ucup HIV kapmakta var Read more: http://newsfeed.time.com/2012/07/17/needles-found-in-turkey-sandwiches-on-delta-flights/#ixzz21iqC4UfY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delta ~ 12 yıl önce
'Drive is Alive' sendikasının konumuzla pek bağdaştıramadım .İyi günler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally Turk 8 ~ 12 yıl önce
THY elestirmeyi aliskanlik edinmis olanlar "the drive is alive" dan haberiniz varmi.Her seyi bilirsinizde kendinizi ilgilendiren seylerden bir habersinizdir.Beni takip edin.Ufkunuzu genisletin. "the drive is alive" delta calisanlarinin sendikasi.Bak ne yaziyor(Delta can terminate your job at any time.People employed in a non-union workplace like Delta Air Lines are—according to U.S. labor law —“at-will” employees. As an “at will” employee Delta has the right to terminate your employment at any time, for any reason, or for no reason—even if you’ve been doing a good job.)Detaylar icin :http://www.thedriveisalive.com/pdf/at%20will/at_will.pdf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
5th avenue hee? fino hee? ve airporthabere girip forumlarda takılıyorsunuz öylemi? sempatik şeyler sizi:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bende Gurur Duymak İstiyorum ~ 12 yıl önce
THY ile gurur duyan bey efendi, bizlerde milli havayolumuzun yaptığı güzel atılımlar ile gurur duyanlardanız, fakat unutmıyalım bayrak uçururken zararı da uçurmamak lazım diye düşünüyorum. Sanırım havayolunun tepe yöneticileri de bunu biliyorlardır. Hayırlı uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GURUR DUYMAK ~ 12 yıl önce
THY İLE BAŞ ETMEK ÇOK ZOR ESKIDEN RUSYADAN DOLU UÇAK GELIRDI TAKİ THY ORAYA GİRENE KADAR GURUR VERİCİ BİR OLAY ÜLKEM ADIMA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000