16 Mart 2013, Cumartesi 09:38:40

MADRİD'E UÇAK BİLETİ KALMADI!

Dün Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'a Nyon'da çekilen kurada Real Madrid çıkması sonrası uçak biletleri tükendi.
  • türkiyedeki kadar hazır para yiyen ve zengin olan dünyanın hiçbir yerinde yok.bazılarında öyle bir para varki...bilet tükenmesine bakarak değil...örnekler çok...dünyanın en pahalı ülkesi göyağ...lafta...vergiler filan...hava civa...bide vergiler olmasa neler olacak sen düşün...
  • Hatta başka bir Avrupa şehrinden aktarma yapılarak daha ucuza bile gidilebilir....
  • biraz önce thy nin sitesini girdim ve 966 tl den bilet aldım.
  • zengin ülkeyiz çok şükür... büyük bir bölüm asgari ücret altında ezilirken,diğer bir bölüm 2 güne neredeyse küçük bir servet harcıyor ...acaba bu bilet paralarını ödeyenler maliye ye yılda ne kadar vergi veriyorlar ??
  • madrid olmuyorsa başka şehre uçsunlar bi zahmet

İşviçre'nin Nyon kentinde dün yapılan Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri kura çekiminin hemen ardından, temsilcimiz Galatasaray'ın İspanyol takımı Real Madrid ile oynayacak olması, Türk Hava Yolları’nın (THY) Madrid biletlerini bir anda tüketti.

3 Nisan'da Madrid'de oynanacak ilk maç için bilet kalmadı. THY'den sadece gidiş rezervasyonu yaptıranlar 2020 TL ödeme yapmak zorunda kaldı. Gidiş-dönüş bileti alanlar ise 2985 TL ödedi. İspanyol İberia Havayolları ise Barcelona aktarmalı Madrid seferlerini 1630 TL’dan (Sadece gidiş) satıyor.

Öte yandan sosyal medyada Türk Hava Yolları'nın, Galatasaray'a Real Madrid'in çıkmasından sonra biletlere zam yapıldığını dedikoduları yayıldı. Bunun üzerine Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada biletlerin tükenmesinin Galatasaray'la bir ilgili olmadığını, Paskalya haftası nedeniyle doluluk oranının yüksek olduğunu belirtti.

MADRİD'E UÇAK BİLETİ KALMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

yaşayın yaşayın ~ 11 yıl önce
türkiyedeki kadar hazır para yiyen ve zengin olan dünyanın hiçbir yerinde yok.bazılarında öyle bir para varki...bilet tükenmesine bakarak değil...örnekler çok...dünyanın en pahalı ülkesi göyağ...lafta...vergiler filan...hava civa...bide vergiler olmasa neler olacak sen düşün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen... ~ 11 yıl önce
Hatta başka bir Avrupa şehrinden aktarma yapılarak daha ucuza bile gidilebilir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 11 yıl önce
biraz önce thy nin sitesini girdim ve 966 tl den bilet aldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jawa ~ 11 yıl önce
zengin ülkeyiz çok şükür... büyük bir bölüm asgari ücret altında ezilirken,diğer bir bölüm 2 güne neredeyse küçük bir servet harcıyor ...acaba bu bilet paralarını ödeyenler maliye ye yılda ne kadar vergi veriyorlar ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vergi ~ 11 yıl önce
devletten vergi kacırmasalar asgari ücret emeklilik hayallerdeki gibi olurdu
zenginin malı.. ~ 11 yıl önce
herkes kaçırıyor bir sen veriyorsun o vergiyi.. bırakın artık milletin gezmesine tozmasına karışmayı.. sana ne, ne yaparsa yapar adam..
ne demek? ~ 11 yıl önce
ne demek sana ne sorumsuz zat ?? benden çıkıyor o vergi vermeyenlerin ödemeleri gerekip de ödemedikleri kaçırdıkları vergiler!!!
yok artık ~ 11 yıl önce
madrid olmuyorsa başka şehre uçsunlar bi zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000