09 Temmuz 2014, Çarşamba 15:40:35

LUFTHANSA'DAN THY AÇIKLAMASI

Lufthansa, düşük fiyatlı uçuş stratejisi kapsamında Türk Hava Yolları ile görüşmelerin ileri seviyeye geldiğini açıkladı. İki şirket yeni bir marka ile uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşları gerçekleştirme konusunda görüşmeler yapıyor.
  • Almanlar öpmeyecekleri esegin önüne ot atmazlar !!!..... LH THY`na ortak olma zeminide hazirliyor !!! Böylelik ile LH dünyanin en büyük hava yolu sirketi olacak ve Ucak üreticileri ile istedigi gibi oynayabilecek !!! Ve bizim preofesyonel özelestirme kadrosu THY`ni herzmanaki gibi degerinin cooooook altinda almanlara peskes cekecekler !!! Score belli : LH 1:0 TK
  • Ortak şirket kurarlarsa adı: Luftturk Airlines
  • LH ile THY nin ortaklık görüşmeleri şayet başarı ile sonuçlarsa bu işten sadece LH nın karlı çıkacağını umuyorum. Kendi kanaatimce THY sadece bu ortaklığın hamallığını çekecektir. Ben şahsen Alman havayolu şirketleri ile uçtum ve çok kötü buldum. Soğuk bi millet olduklarını havada da açıkça belli ediyorlar. Servis rezalet yemekler köpek maması ayarı.. Dünya kategorisinde oynamak istiyorlar ama yukarıda belirttiğim takıntılarından dolayı kendilerine bir maske arıyorlar. Açıkcası almanlar havacılığı hiç beceremiyorlar. THY artık bu işte markalaşmış olması kullanılabileceği anlamına gelmemelidir. Bu ortaklığa hayır
  • SunExpress'e wide body ler geliyor. Haydi hayırlı olsun her işten olduğu gibi bundan da alnının akıyla çıkacaksın inşallah.
  • Yeni kurulacak havayolunun genel müdürü ya Server AYDIN olmali ya da onun gibi Almanlara kök söktürecek eyyamci olmayan bir Genel Müdür atanmali.
  • LH nin THY yi durdurmaya yönelik bir oyunu bunu herkes anladı sanırım.3. Hv alanından ve THY nin büyümesinden endişeliler
  • Türk Hava Yolları kendi hatlarını tehliye atacak bir girişimin içinde olmaz. Burada önemli olan yönetim ve kar dağılımının %50, %50 olarak anlaşılmasıdır. Genel Müdür Türk yardımcısı Alman olmalı. Bunun dışında bir anlaşmaya imza atmak intihar olur. Sunexpress'te zamanında düşüncesizce yapılan ortaklık anlaşmasının sıkıntıları ortadayken Hamdi bey böyle birşeyi imzalamaz.
  • Acaba kapalı kapilar arkasında yapılan anlaşma ve bunu sadece bir cumleyle calisaniiyla paylasan ,sunexpress personelinin merakla heyecanla ve kaygiyla beklediği anlaşma bu olmasın..artık sawdan newyork Tokyo uçuşları baslar..
  • Alman N24 ve NTV haber siteleride görüşmeler çok ilerledi diyor. Hatta FRA veya MUC çıkışlı olmayan A340 ile gerçekleştirilecek seferler üzerinde çalışıldığı yazıyor. LH zaten eski A340ları filodan çıkarmayı düşünüyordu.
  • TK ve LH beraber hareket etmezlerse, kaybeden ilk basta kendileri sonrasinda Star Alliance olur LH uzun mesafede büyük tecrübe sahibi bir havayoludur. SunEx ile zaten yaptiklari bir operasyonu, uzun mesafe icin baska bir marka ile yapmak cok akillica.

Lufthansa, düşük fiyatlı uçuş stratejisi kapsamında Türk Hava Yolları ile görüşmelerin ileri seviyeye geldiğini açıkladı. İki şirket yeni bir marka ile uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşları gerçekleştirme konusunda görüşmeler yapıyor.

Gelir bazında Avrupa'nın en büyük havayolu olan Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, yeni bir marka ile uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşlar başlatabileceklerini ve konuda Türk Hava Yolları (THY)  ile ileri düzeyde görüşmeler yürüttüklerini söyledi.

Geçen ay kâr uyarısı yapan Lufthansa'nın yatırımcılar için çekiciliğini artırmayı amaçlayan faaliyet planını açıklayan Spohr, bu plan ile Ortadoğu ülkelerinin hava yollarının yanı sıra düşük fiyatlı uçuş düzenleyen havacılık şirketleri ile de rekabet etmeyi hedefliyor.

Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, yeni bir marka ile uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşlar başlatabileceklerini ve bu konu ile ilgili Türk Hava Yolları (THY) ile ileri düzeyde görüşmeler yürüttüklerini söyledi.

THY HİSSELERİ YÜKSELDİ

THY hisseleri  Lufthansa'nın başlatmayı planladığı uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşlar konusunda THY ile ileri aşamada görüşmeler yürüttüğünü açıklamasının ardından yüzde 3 civarı primli seyrediyor. Açıklama öncesi 6.55 liradan işlem gören THY hisseleri 6.72 liraya kadar yükseldikten sonra saat 14:57 itibariyle, yüzde 2.92 primle 6.7 lirada bulunuyor. BIST-100 endeksi aynı saatte yüzde 0.1 artıda seyrediyor.

LUFTHANSA'DAN THY AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

BÜLO ~ 10 yıl önce
Almanlar öpmeyecekleri esegin önüne ot atmazlar !!!..... LH THY`na ortak olma zeminide hazirliyor !!! Böylelik ile LH dünyanin en büyük hava yolu sirketi olacak ve Ucak üreticileri ile istedigi gibi oynayabilecek !!! Ve bizim preofesyonel özelestirme kadrosu THY`ni herzmanaki gibi degerinin cooooook altinda almanlara peskes cekecekler !!! Score belli : LH 1:0 TK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ortak şirket kurarlarsa adı: Luftturk Airlines

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emisyonal Yorumcu ~ 10 yıl önce
LH ile THY nin ortaklık görüşmeleri şayet başarı ile sonuçlarsa bu işten sadece LH nın karlı çıkacağını umuyorum. Kendi kanaatimce THY sadece bu ortaklığın hamallığını çekecektir. Ben şahsen Alman havayolu şirketleri ile uçtum ve çok kötü buldum. Soğuk bi millet olduklarını havada da açıkça belli ediyorlar. Servis rezalet yemekler köpek maması ayarı.. Dünya kategorisinde oynamak istiyorlar ama yukarıda belirttiğim takıntılarından dolayı kendilerine bir maske arıyorlar. Açıkcası almanlar havacılığı hiç beceremiyorlar. THY artık bu işte markalaşmış olması kullanılabileceği anlamına gelmemelidir. Bu ortaklığa hayır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farklı Kültürler ~ 10 yıl önce
TK ve LH birbirlerinde olmayan özelliklere sahip havayolları. Bu özellikleri beraber kullanmak mantıklı olacaktır. Almanlar soğuktur ve pek misafirperver değildir fakat iş disiplinleri ve teknik anlayışları dünyada 1 numaradır. Amerika'nın 2.Dünya Savaşından sonra bu denli gelişmesinin sebebi Alman mühendisliğidir.NASA alman roket teknolojisini kullanarak uzaya gidebilmiştir. Bizleri anlatmaya gerek var mı bilmiyorum. Vizyonu çok geniş, zeka seviyesi yüksek ve inandığı şeyi mutlaka yapan bir milletiz. Sıcak kanlıyız ve misafir ağırlamayı dünyada bizden daha iyi beceren bir millet yoktur. Bunun gibi analizleri yaptıklarına adım gibi emin olduğum TK ve LH 'nın birbirlerinden öğrenecek çok seyleri vardır. Bu açıdan bakmanı tavsiye ederim. Buarada LH dünya kategorisinde oynamak filan istemiyor. Zaten uzun zamandır orada. TK'dan çok evvel girdi o kategorilere
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
SunExpress'e wide body ler geliyor. Haydi hayırlı olsun her işten olduğu gibi bundan da alnının akıyla çıkacaksın inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2. bir Server lazim ~ 10 yıl önce
Yeni kurulacak havayolunun genel müdürü ya Server AYDIN olmali ya da onun gibi Almanlara kök söktürecek eyyamci olmayan bir Genel Müdür atanmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Le kaptan ~ 10 yıl önce
LH nin THY yi durdurmaya yönelik bir oyunu bunu herkes anladı sanırım.3. Hv alanından ve THY nin büyümesinden endişeliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%50 %50 evet! ~ 10 yıl önce
Türk Hava Yolları kendi hatlarını tehliye atacak bir girişimin içinde olmaz. Burada önemli olan yönetim ve kar dağılımının %50, %50 olarak anlaşılmasıdır. Genel Müdür Türk yardımcısı Alman olmalı. Bunun dışında bir anlaşmaya imza atmak intihar olur. Sunexpress'te zamanında düşüncesizce yapılan ortaklık anlaşmasının sıkıntıları ortadayken Hamdi bey böyle birşeyi imzalamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oppps... ~ 10 yıl önce
Acaba kapalı kapilar arkasında yapılan anlaşma ve bunu sadece bir cumleyle calisaniiyla paylasan ,sunexpress personelinin merakla heyecanla ve kaygiyla beklediği anlaşma bu olmasın..artık sawdan newyork Tokyo uçuşları baslar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alman N24 ve NTV haber siteleride görüşmeler çok ilerledi diyor. Hatta FRA veya MUC çıkışlı olmayan A340 ile gerçekleştirilecek seferler üzerinde çalışıldığı yazıyor. LH zaten eski A340ları filodan çıkarmayı düşünüyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 10 yıl önce
TK ve LH beraber hareket etmezlerse, kaybeden ilk basta kendileri sonrasinda Star Alliance olur LH uzun mesafede büyük tecrübe sahibi bir havayoludur. SunEx ile zaten yaptiklari bir operasyonu, uzun mesafe icin baska bir marka ile yapmak cok akillica.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000