12 Nisan 2013, Cuma 14:46:51

KUTLAMALAR STAR ALLIANCE ÜYELERİYLE BAŞLADI

Türk Hava Yolları 80. Yıl kutlamalarına Star Alliance üyesi havayolarının üst düzey yöneticilerinin katılımıyla başladı.
  • calisanlarinin haklarini ye,zam verme,tehdit et,10 yilda 8000 kisiyi isten at, yandaslari sirkete doldur,isine geldi mi ozel isine gelmedi mi devlet ol,firinciyi bilmem neyi baskan yap sonra 80.yili bilmem ne otelinde kutla !!!! durmak yok rezalete devam!!!!
  • Nice yıllara Milli Gururumuz!!!
  • İstanbul'un en güzel otelinde yapmışlar.
  • avrupadaki star alliance dost uyelerimiz, lufthanca. ve swiss turkiye cumhuriyeti vatandaslarimiza en azindan avrupa disi transit ucuslarda vize istemeyin diye merkezlerine baski yapsa, hepberaber kutlama partisi yapmak guzel ama bunu bizimkiler lobi faaliyeti olarak kullansa .. ama nerde? normal pasaportlu vatandasi dusunen yok.. kutlayin agalar,hayirlisi olsun..

Türk Hava Yolları 10-11 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen ve 27  Star Alliance üyesi havayolunun üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen Alliance Management Board toplantısına ev sahipliği yaparak 80. yılını kutlamaya başladı.

Kutlamalar çerçevesinde tarihi Four Season’s otelinde düzenlenen Gala yemeğinde dünyanın dört bir yanından  gelen misafirler, tarihi yarımadanın mistik atmosferinde Türk misafirperverliğini hissetme ve Türk Hava Yollarının 80 yılılık tarihindeki, Star Alliance’ı üyeliğini tercih etmesi dahil pek çok önemli kilometre taşları hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

KUTLAMALAR STAR ALLIANCE ÜYELERİYLE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

durmak yok !!! ~ 11 yıl önce
calisanlarinin haklarini ye,zam verme,tehdit et,10 yilda 8000 kisiyi isten at, yandaslari sirkete doldur,isine geldi mi ozel isine gelmedi mi devlet ol,firinciyi bilmem neyi baskan yap sonra 80.yili bilmem ne otelinde kutla !!!! durmak yok rezalete devam!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine mi ~ 11 yıl önce
bi bitmediniz arkadaş
Yavuz ~ 11 yıl önce
Nice yıllara Milli Gururumuz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The one ~ 11 yıl önce
İstanbul'un en güzel otelinde yapmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meireles ~ 11 yıl önce
bencede en güzel otel :)
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
avrupadaki star alliance dost uyelerimiz, lufthanca. ve swiss turkiye cumhuriyeti vatandaslarimiza en azindan avrupa disi transit ucuslarda vize istemeyin diye merkezlerine baski yapsa, hepberaber kutlama partisi yapmak guzel ama bunu bizimkiler lobi faaliyeti olarak kullansa .. ama nerde? normal pasaportlu vatandasi dusunen yok.. kutlayin agalar,hayirlisi olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000