24 Ekim 2011, Pazartesi 08:35:47

KURTARMA EKİPLERİNİ THY GÖTÜRDÜ

Başbakanlık tarafından THY'den tahsis edilen bir uçak, arama ve kurtarma ekipleri ve yardım malzemeleri ile Van'a gitti...
  • İlk yorumu yazan organizma, bu işlerden anladığına göre kendi binseymiş keşke...
  • Acaba ucakta kurtarma ekiplerine guvenlik saglayacak Jandarma,Polis,Asker varmiydi?Bu cok onemli bir nokta..Allah muhafaza..Ulkemizde iyilikten anlamayan,iyilik yapinca karsiliginda bir tesekkur yerine kotuluk yapan hainler var..Bilhassa Van ve cevre cografyasinda..Ucaga atsaydiniz 10-15 roketatar,kanas ve bolca mermi en azindan birde kaza kursunu haberi isitme olasiligimiz % 0.1 lere inerdi.
Başbakanlık tarafından THY'den tahsis edilen bir uçak, arama ve kurtarma ekipleri ve yardım malzemeleri ile Van'a gitti. Van'da meydana gelen depremin ardından Başbakanlık tarafından THY'den tahsis edilen Boeing 737-800 tipi "Zonguldak" isimli uçak, Kızılay ve arama kurtarma ekiplerini Van'a götürmek üzere akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı apronunda hazırlandı.

Kızılay'ın yardım malzemeleri ile arama kurtarma ekiplerinin jenaratör, kesme aleti, dinleme aletleri ve diğer arama ve kurtarma gereçlerinden oluşan malzemeleri uçağa yüklendi. Uçağa daha sonra Van'da arama kurtarma çalışmalarına katılacak ekipler bindi. Van'a giden ekip içinde 10 kişiden oluşan Ulusal Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneği (NESAR), 20 kişiden oluşan Yeni Yüksektepe Arama Kurtarma ve Ekoloji Grubu (GEA), 10 kişiden oluşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma ekibi ile kurtarma çalışmalarına katılmak üzere 80 kişiden oluşan Çevik Kuvvet ekibi yer aldı. (Hürriyet)
KURTARMA EKİPLERİNİ THY GÖTÜRDÜ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İlk yorumu yazan organizma, bu işlerden anladığına göre kendi binseymiş keşke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Acaba ucakta kurtarma ekiplerine guvenlik saglayacak Jandarma,Polis,Asker varmiydi?Bu cok onemli bir nokta..Allah muhafaza..Ulkemizde iyilikten anlamayan,iyilik yapinca karsiliginda bir tesekkur yerine kotuluk yapan hainler var..Bilhassa Van ve cevre cografyasinda..Ucaga atsaydiniz 10-15 roketatar,kanas ve bolca mermi en azindan birde kaza kursunu haberi isitme olasiligimiz % 0.1 lere inerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000