07 Eylül 2009, Pazartesi 20:07:54

KTHY'Yİ SARSAN İSTİFALAR

Kıbrıs Türk Hava Yolları ile Uç-Sen Sendikası arasındaki kriz, iki yöneticinin istifasıyla sonuçlandı.
  • ne diyelim hayirlisi olsun
  • arkadaşım sen nereye saldıracağını şaşırmışsın.. belli ki sen de pilotlara karşı koyamamanın ezikliğini sindiremeyenlerdensin.Hiçbir KTHY pilotu hostes rolü yapacak kadar alçalmaz. kuyruk acın varsa daha mantıklı cümleler sarfet. Bir havacı olarak seni bu sektöre yakıştıramadım. Ama suç sende değil KTHY'de ki kapısına geleni hostes yapıyor.
  • Bir şirket nasıl çöker ?... İzleyin ve görün. Yönetim kurulunun iş bilmez davranışları, verdikleri hiçbir sözün arkasında durmamalarının sonunda koskoca şirket gözler önünde gidiyor. Sıra ECN çalışanlarında. İzleyin ve görün.
  • SN.bakana sesleniyorum'' it's never to late''.Ne demek istediğimi anlaması lazım.
  • arkadaşlar bu şirket cok iyi bir ticaret baikanı ister canta elinde dolaşacak anlaş ucak kiralayacak ümit utku zamanında ucagı havada kiralıyordu para böyle kazanılır kimse kimseyi kandırmasın bunlar gercek
  • serpilde bazı insanları kolluyordu ucurmuyordu görevi suistimal ediyordu kimse karışamıyordu
  • şirketi daha güzel günler bekliyor daha bşkalarıda var sırada ilyasdan beter hükümet gözünü acarsa yeni gelen müdürler daha berbat insanları tehdit ve istifaya zorluyor
  • KTHY.Yİ ZORGÜNLERİNDE MADDİ ZARARLARA UĞRATANLARMI BU ŞİRKETİN SAHİBİ YOKSA.KTHY. NİN VAROLMASI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞAN İNSANLARINMI ÖNCE BUNU SORMAKLAZIM SİZLER SEPETE YUMURTA KOYMAZKEN KKTC ULAŞTIRMA BAKANI KTHY YÖNETİM KURULU GENELMÜDÜRÜ VE BÜTÜN BAŞKANLIKLAR SEPETTE BİRTANEDAHA FAZLA YUMURTAOLSUNDİYE CANLA BAŞLA ÇALIŞSINLAR SİZGELİN SEPETİN ALTINI KESİN BÜTÜN YUMURTALARIKIRIN SONRA BUŞİRKET BİZİM DİYİN ATAÜRK.TE BU VATANI DUŞMANLA ÇARPIŞARAK SİLAH ARKADAŞLARI İLE AÇ SUSUZ ÜSTSÜZ BAŞSIZ CAN VEREREK CAN ALARAK YOKTAN VAR ETTİ AMA ONUN EKİBİNDE ÇARPIŞAN HİÇBİR SİLAH VE GÖREV ARKADAŞININ ARKASINDAN GÜLÜNMEDİ GİDEN ONURUYLA GİDER ÇÜNKÜ YAPTIKLARI ORTADADIR KTHY İÇİN BİRDAMLA TERDÖKEN BUTUN ARKADAŞLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN
  • KTHY'de zaman geçiyor ancak olaylar hiç değişmiyor en azından Ümit Utku'dan sonra hep böyle, birileri gelir birileri gider, ancak kervan her zaman yürür, ama nereye? 2008 yılında KTHY kaç lira kar etti? Pilotlar kaç saat uçuyorlar kaç para alıyorlar? Hostesler kaç saat uçuyorlar kaç para alıyorlar? Yer personeli ölsünmü?
  • Biz Kaptanlarımızın bu tür forumlarda Hostes rolüyle Hostesler yerine yorum yapmalarına alışkınız.Para denince Pilot, dedikodu denince Hostes olurlar.Serpil Hn'ın ayrılmasına sadece ona diş geçiremeyen Pilotlar ve onların gölgesinden ayrılmayan, kusurlarını onların arkasına saklanarak gizleyen bir kaç defolu arkadaşımız sevinmiş olabilir, o da bizi bağlamaz.

Uç-Sen Sendikası’nın pilotların 13. maaşının verilmemesini gerekçe göstererek iş yavaşlatması sonrası KTHY’de başlayan gerginlik iki istifa haberiyle had safhaya ulaştı.

Bir süredir iş yavaşlatma nedeniyle bir çok operasyonunu gecikmeli olarak yapan ve büyük maddi kayba uğrayan KTHY’de bugün iki yönetici istifa kararı aldı.

Gerginliğin daha fazla tırmanmasını istemeyen Uçuş İşletme Başkanı İlyas Karagülle'nin istifasından hemen sonra bir istifa haberi daha geldi.

Kabin Hizmetleri Müdürü Serpil Tanbay da istifasını veren ikinci yönetici oldu.

Bu istifa haberlerinin yönetimin geleceğine nasıl yansıyacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

AirportHaber.com Özel

 

KTHY'Yİ SARSAN İSTİFALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
ne diyelim hayirlisi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım sen nereye saldıracağını şaşırmışsın.. belli ki sen de pilotlara karşı koyamamanın ezikliğini sindiremeyenlerdensin.Hiçbir KTHY pilotu hostes rolü yapacak kadar alçalmaz. kuyruk acın varsa daha mantıklı cümleler sarfet. Bir havacı olarak seni bu sektöre yakıştıramadım. Ama suç sende değil KTHY'de ki kapısına geleni hostes yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir şirket nasıl çöker ?... İzleyin ve görün. Yönetim kurulunun iş bilmez davranışları, verdikleri hiçbir sözün arkasında durmamalarının sonunda koskoca şirket gözler önünde gidiyor. Sıra ECN çalışanlarında. İzleyin ve görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SN.bakana sesleniyorum'' it's never to late''.Ne demek istediğimi anlaması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar bu şirket cok iyi bir ticaret baikanı ister canta elinde dolaşacak anlaş ucak kiralayacak ümit utku zamanında ucagı havada kiralıyordu para böyle kazanılır kimse kimseyi kandırmasın bunlar gercek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
serpilde bazı insanları kolluyordu ucurmuyordu görevi suistimal ediyordu kimse karışamıyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şirketi daha güzel günler bekliyor daha bşkalarıda var sırada ilyasdan beter hükümet gözünü acarsa yeni gelen müdürler daha berbat insanları tehdit ve istifaya zorluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY.Yİ ZORGÜNLERİNDE MADDİ ZARARLARA UĞRATANLARMI BU ŞİRKETİN SAHİBİ YOKSA.KTHY. NİN VAROLMASI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞAN İNSANLARINMI ÖNCE BUNU SORMAKLAZIM SİZLER SEPETE YUMURTA KOYMAZKEN KKTC ULAŞTIRMA BAKANI KTHY YÖNETİM KURULU GENELMÜDÜRÜ VE BÜTÜN BAŞKANLIKLAR SEPETTE BİRTANEDAHA FAZLA YUMURTAOLSUNDİYE CANLA BAŞLA ÇALIŞSINLAR SİZGELİN SEPETİN ALTINI KESİN BÜTÜN YUMURTALARIKIRIN SONRA BUŞİRKET BİZİM DİYİN ATAÜRK.TE BU VATANI DUŞMANLA ÇARPIŞARAK SİLAH ARKADAŞLARI İLE AÇ SUSUZ ÜSTSÜZ BAŞSIZ CAN VEREREK CAN ALARAK YOKTAN VAR ETTİ AMA ONUN EKİBİNDE ÇARPIŞAN HİÇBİR SİLAH VE GÖREV ARKADAŞININ ARKASINDAN GÜLÜNMEDİ GİDEN ONURUYLA GİDER ÇÜNKÜ YAPTIKLARI ORTADADIR KTHY İÇİN BİRDAMLA TERDÖKEN BUTUN ARKADAŞLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY'de zaman geçiyor ancak olaylar hiç değişmiyor en azından Ümit Utku'dan sonra hep böyle, birileri gelir birileri gider, ancak kervan her zaman yürür, ama nereye? 2008 yılında KTHY kaç lira kar etti? Pilotlar kaç saat uçuyorlar kaç para alıyorlar? Hostesler kaç saat uçuyorlar kaç para alıyorlar? Yer personeli ölsünmü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biz Kaptanlarımızın bu tür forumlarda Hostes rolüyle Hostesler yerine yorum yapmalarına alışkınız.Para denince Pilot, dedikodu denince Hostes olurlar.Serpil Hn'ın ayrılmasına sadece ona diş geçiremeyen Pilotlar ve onların gölgesinden ayrılmayan, kusurlarını onların arkasına saklanarak gizleyen bir kaç defolu arkadaşımız sevinmiş olabilir, o da bizi bağlamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000