02 Aralık 2008, Salı 18:50:49

KOTİL ÇİFTİ HACCA GİTTİ

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ve eşi Remziye Kotil, hac ziyaretinde bulunmak üzere bu akşam Cidde’ye uçtu.
  • Seni gidi din düşmanı seni. Yaşarken cami ve inanç düşmanlığı yaparsınız birde ölünce sizleride camiye getirirler.
  • Eğer çıplaklık medeniyetse hayvanlar sizden daha medenidir!!!
  • "Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş"ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir" Necip Fazıl Kısakürek
  • "Bacımın başörtüsü batmakta rezilin gözüne, acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne" İstiklal Şairi M.Akif Ersoy
  • Bu ne hazin ağaçtır, bütün ufkumu tutmuş! Kökü iffet, dalları taklit, meyvesi fuhuş... Rahminde cemiyetin, ben doğum sancısıyım! Mukaddes emanetin dönmez dâvacısıyım! Zamanı kokutanlar mürteci diyor bana; Yükseldik sanıyorlar, alçaldıkça tabana.
  • "Ah, küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap; Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap. " NFK (Başörtüsü düşmanlarına ithafen)
  • Siz ne saygısız insanlarsınız be başkalarının giydiği kıyafete dahi saygı gösteremiyorsunuz. Bırak saygıyı tahammül dahi edemiyorsunuz. Sizin çağdaşlığınız bu mu? Kalbinizdeki din düşmanlıklarını bari kalbinizde saklayıp dışarı vurmayında kendinizi rezil etmeyin. Bre rezil sen başını örtenlerden ve bizlerden utanacağına kendinden utan. Birde sanki bunlar birbirine zıtmış gibi duayı bir tarafa bilimi diğer tarafa koyan cahil fosil seni. Nesliniz tükendi sizin, bir avuç kaldınız.
  • Sayın airporthaber yetkilisi.Seyfullah nick li kullanıcının içinde bulunduğu psikoloji ve bunalım göz önüne alınarak,bulanık mesajlarının 2 kere gözden geçirilmesini ve yayımlanmadan önce şahsın kendi kalitesinde paylaşımlarda bulunabileceği platformlara yönlendirilmesini sizlerden rica ediyorum.
  • Farklı kişilermiş gibi yorum yazarak laf kalabalığına ve görüntü kirliliğine sebep olduğunun farkındasın dimi.Çok komik duruma düşüyorsun.Balondan delikanlılık yapacağına aynı kişi olduğunu belli etmemk için bari yorum başlığını değiştir.Sen sanıyormusun ki senin kalitene düşeceğim...Daha fazla komik duruma düşme bence :))Kendin yaz kendin oyna bakalım...Delikanlılık 3 kağıtla'da olma.Başka yollar dene.Belki içinde bastrılış duygularını yenebilirsin.Şu saatten sonra sana hayatveya ahlak dersi veremem.Kendine çeki düzenvermen dileklerimle.Hayatta farklı şeylere kanalize ol ki,daha fazla sana gülmesinler :)
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Türk Hava Yolları’nın yoğun gündeminden fırsat bulan Genel Müdür Temel Kotil, eşiyle birlikte bu akşam hac yolunu tuttu. THY’ye ait TK 088 sefer sayılı uçakla 19:05’te Cidde’ye uçan Kotil, ilk kez hac ziyaretinde bulunacağını belirterek, “ Yedi gün boyunca kutsal topraklarda hac görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

Uçağın kalkmasına 5 dakika kala Atatürk Havalimanı VIP Salonu’na gelen Temel Kotil’in yanında eşi Remziye Kotil de vardı. Kotil çifti, son anda geldikleri havalimanında koşar adımlarla uçağa gitti.



Temel Kotil

Temel Kotil

©AirportHaber.com

KOTİL ÇİFTİ HACCA GİTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Seyfullah ~ 15 yıl önce
Seni gidi din düşmanı seni. Yaşarken cami ve inanç düşmanlığı yaparsınız birde ölünce sizleride camiye getirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inançlı türk çoçuğu ~ 15 yıl önce
Eğer çıplaklık medeniyetse hayvanlar sizden daha medenidir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necip Fazıl Kısakürek ~ 15 yıl önce
"Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş"ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir" Necip Fazıl Kısakürek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Akif Ersoy ~ 15 yıl önce
"Bacımın başörtüsü batmakta rezilin gözüne, acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne" İstiklal Şairi M.Akif Ersoy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necip Fazıl Kısakürek ~ 15 yıl önce
Bu ne hazin ağaçtır, bütün ufkumu tutmuş! Kökü iffet, dalları taklit, meyvesi fuhuş... Rahminde cemiyetin, ben doğum sancısıyım! Mukaddes emanetin dönmez dâvacısıyım! Zamanı kokutanlar mürteci diyor bana; Yükseldik sanıyorlar, alçaldıkça tabana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necip Fazıl Kısakürek ~ 15 yıl önce
"Ah, küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap; Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap. " NFK (Başörtüsü düşmanlarına ithafen)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyfullah ~ 15 yıl önce
Siz ne saygısız insanlarsınız be başkalarının giydiği kıyafete dahi saygı gösteremiyorsunuz. Bırak saygıyı tahammül dahi edemiyorsunuz. Sizin çağdaşlığınız bu mu? Kalbinizdeki din düşmanlıklarını bari kalbinizde saklayıp dışarı vurmayında kendinizi rezil etmeyin. Bre rezil sen başını örtenlerden ve bizlerden utanacağına kendinden utan. Birde sanki bunlar birbirine zıtmış gibi duayı bir tarafa bilimi diğer tarafa koyan cahil fosil seni. Nesliniz tükendi sizin, bir avuç kaldınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raptor ~ 15 yıl önce
Sayın airporthaber yetkilisi.Seyfullah nick li kullanıcının içinde bulunduğu psikoloji ve bunalım göz önüne alınarak,bulanık mesajlarının 2 kere gözden geçirilmesini ve yayımlanmadan önce şahsın kendi kalitesinde paylaşımlarda bulunabileceği platformlara yönlendirilmesini sizlerden rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raptor ~ 15 yıl önce
Farklı kişilermiş gibi yorum yazarak laf kalabalığına ve görüntü kirliliğine sebep olduğunun farkındasın dimi.Çok komik duruma düşüyorsun.Balondan delikanlılık yapacağına aynı kişi olduğunu belli etmemk için bari yorum başlığını değiştir.Sen sanıyormusun ki senin kalitene düşeceğim...Daha fazla komik duruma düşme bence :))Kendin yaz kendin oyna bakalım...Delikanlılık 3 kağıtla'da olma.Başka yollar dene.Belki içinde bastrılış duygularını yenebilirsin.Şu saatten sonra sana hayatveya ahlak dersi veremem.Kendine çeki düzenvermen dileklerimle.Hayatta farklı şeylere kanalize ol ki,daha fazla sana gülmesinler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyfullah ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000