29 Ekim 2010, Cuma 08:47:20

KOTİL: "ÇALIŞMA VAR, KARAR YOK"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) ile ilgili genel bir çalışma olduğunu, ama şu anda bir karar bulunmadığını söyledi.
  • BE TÜRKİYE'YE GARASAKAL DEYENNER : YIL SONU YAKLAŞIR. HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ ? ACABA ALACAKSINIZ 13. 14. MAŞLARINIZI ? HA ? :))
  • KKTC de Türklerin sevmediği ve kızdığı konu halk değildir. Sürekli grev yaparak para isteyen sendikalardır. Dolayısı ile TC halkını KKTC düşmanı yapmaktadırlar. Bu şımarıklıkları devam ederse acısını çok fena çekeceklerdir. KTHY nı batırdılar. Şimdi sendika yeni batırmalar için pusuda bekliyor.
  • Zaten KKTC nin kendisi üretmeye değil hep Anavatan Türkiye den para istemeye alışkınlardır...
  • Dikkat ederseniz KKTC de hiçbir büyük Türk firması göremezsiniz. Neden mi ? Orada yapılan siyasete güven olmadığından kimse yatırım yapmıyor. Sadece kumarhaneler var. O kadar.
  • bazi cokbilmisler THY nin CEO su olsaymis keskeeee....
  • Kotil zamanında THY prestijli bir firma haline geldi. Dünya markası oldu ! 80 uçaklık filosu 140 uçağa ulaştı ! Ayrıca değil THY hiç bir havayolu KTHY ile anlaşmaz... Kıbrıslılar ile anlaşmak ve iş yapmak çok zor... Sizlere tavsiyem gidin bir Kıbrısa yaşayın ve görün... Fikirleriniz değişecektir...
  • Şu koskoca THY kimlerin eline kalmış. Ne acı.
  • THY cumhuriyet bayramını kutlamaya dair hiç bir şey yapmadı bir bayrak bile asmadı..ama bu yabancı severlikten dolayı halloweeni kutlar..tüm çalışanlarınada şu ergen bıyıklardan taktırır..
  • dünyanın en büyük havayollarından delta ve amerikan airlines bile 3 yıldız. bazı firmalar kemer sıkıp düşük hizmetle-konforla müthiş karlar eder, bazıları kaliteye önem verir az kar eder. lufthansa,air france-klm,british bunlar grup şirketler.birçok havayolunda hisseleri var.büyük filoları var. biz kısa sürede filo büyütmek isteyip uçak alıyoruz.filo yaşımız genç. ancak diğerleri genelde tektük a380 alıyor.ancak filo yaşları 10un üzerinde.zamanla bunlarda uçakları yenileyeceklerdir.bu firmalar senelerdir alt yapılarını kurmuş,meyvesini topluyor. biz daha yeni toparlanıyoruz. haliylede bazı sıkıntılar yaşıyoruz. ama toparlanıyoruz
  • ıy bıyıklara bak.
Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) düzenlenen Girişimci Hayatlar programına katılan Kotil, 2011 yılını operasyon ve kalite yılı ilan ettiklerini açıkladı.

Kotil, gazetecilerin tasfiye kararı alınan Kıbrıs Türk Hava Yolları ile ilgili bir girişimlerinin olup olmadığı yönündeki sorusunu, ''Kıbrıs Türk Hava Yolları ile ilgili genel bir çalışma var ama bir karar yok şu anda. Onlar yeni bir yapılanmaya gidiyorlar. Biz nasıl destek olabiliriz ona bakıyoruz. Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın bir an önce tekrar servise başlaması gerekiyor'' şeklinde yanıtladı.

Kotil öte yandan, etkinlikte yaptığı konuşmada, dünyada 6 havayolu şirketinin 5 yıldıza sahip olduğunu, bunlardan Avrupa'da hiç bulunmadığını ve THY'nin 5 yıldıza hayli yaklaştıklarını söyledi.

Kotil, dünyada 6 havayolu şirketinin 5 yıldıza sahip olduğunu hatırlatarak ''Avrupa'da hiç yok bunlardan, 4 yıldan beri biz bunun için çalışıyoruz. Önce 3 yıldızdan 4 yıldıza çıktık. Aslında şuan dört buçuğuz. Beşe bayağı yaklaştık. Aldığımız sinyaller çalışmalar onu gösteriyor. Bu kalite demektir'' diye konuştu.

THY'nin 2011 yılının sonunda Avrupa'nın ilk 5 yıldızlı hava yolu şirketi olarak servise devam edeceğini vurgulayan Kotil, ''2011 sonu itibariyle Türk Hava Yolları'nın uzak mesafeye uçmada diğer rakipleri ile hiç bir farkı kalmamış olacak. Orada biraz daha gerideydik. Kısa mesafede öndeydik. Şimdi hem uzunda hem kısada ikisini öne almış oluyoruz'' dedi.
KOTİL: "ÇALIŞMA VAR, KARAR YOK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
BE TÜRKİYE'YE GARASAKAL DEYENNER : YIL SONU YAKLAŞIR. HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ ? ACABA ALACAKSINIZ 13. 14. MAŞLARINIZI ? HA ? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KKTC de Türklerin sevmediği ve kızdığı konu halk değildir. Sürekli grev yaparak para isteyen sendikalardır. Dolayısı ile TC halkını KKTC düşmanı yapmaktadırlar. Bu şımarıklıkları devam ederse acısını çok fena çekeceklerdir. KTHY nı batırdılar. Şimdi sendika yeni batırmalar için pusuda bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zaten KKTC nin kendisi üretmeye değil hep Anavatan Türkiye den para istemeye alışkınlardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dikkat ederseniz KKTC de hiçbir büyük Türk firması göremezsiniz. Neden mi ? Orada yapılan siyasete güven olmadığından kimse yatırım yapmıyor. Sadece kumarhaneler var. O kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazi cokbilmisler THY nin CEO su olsaymis keskeeee....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kotil zamanında THY prestijli bir firma haline geldi. Dünya markası oldu ! 80 uçaklık filosu 140 uçağa ulaştı ! Ayrıca değil THY hiç bir havayolu KTHY ile anlaşmaz... Kıbrıslılar ile anlaşmak ve iş yapmak çok zor... Sizlere tavsiyem gidin bir Kıbrısa yaşayın ve görün... Fikirleriniz değişecektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu koskoca THY kimlerin eline kalmış. Ne acı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY cumhuriyet bayramını kutlamaya dair hiç bir şey yapmadı bir bayrak bile asmadı..ama bu yabancı severlikten dolayı halloweeni kutlar..tüm çalışanlarınada şu ergen bıyıklardan taktırır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dünyanın en büyük havayollarından delta ve amerikan airlines bile 3 yıldız. bazı firmalar kemer sıkıp düşük hizmetle-konforla müthiş karlar eder, bazıları kaliteye önem verir az kar eder. lufthansa,air france-klm,british bunlar grup şirketler.birçok havayolunda hisseleri var.büyük filoları var. biz kısa sürede filo büyütmek isteyip uçak alıyoruz.filo yaşımız genç. ancak diğerleri genelde tektük a380 alıyor.ancak filo yaşları 10un üzerinde.zamanla bunlarda uçakları yenileyeceklerdir.bu firmalar senelerdir alt yapılarını kurmuş,meyvesini topluyor. biz daha yeni toparlanıyoruz. haliylede bazı sıkıntılar yaşıyoruz. ama toparlanıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ıy bıyıklara bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000