20 Eylül 2010, Pazartesi 09:55:51

Kotil "Amerika şehirleri önceliğimiz"

Türk Hava Yolları tarafından Hilton Otelinde verilen akşam yemeğinde, New York’taki Türk-Amerikan toplumunun önde gelen birçok ismi biraraya geldiler
  • Yorumcuya guluyorum THY ile Pegasusu kiyaslamis Pegasus kim THY kim Pegasus gitsin kumda oynasin
  • At koşturun Bay Kotil, Pegasus'a açtırmamak için elinizden geleni yaptığınız hatlarda at koşturun. Ama Pegasus'un rekabetine açtığınız her hatta fiyatlarınızı yüzde 50 bile indirseniz uçaklarınız o hatta boşalıyor. Bunu da biliyorsunuz. Ah o uzak hatlar bir açılsa, o zaman göreceksiniz rekabet neymiş..
  • evet anadolu jet ucagına bomba ıhparı yapılmıs ama sız yolcular zamanında gıdın dıye ucagı kaldırsalardı daha ıyı olurdu dımı cok soylenıyorsunuzdur her gecıkmeden thy sorumlu tutuyorsunuz gecıkme varsa guvenlık ıcındır bu guvenlıkte sızın ıcındır bunu unutmayın artık ucaga bınmek luks degıl ıhtıyac nasıl otobus kar yagdıgında gıdemıyorsa ucaktada olumsuz hava sartları ve dıger seyler etkılı oluyor ucaga yemek yemek ıcın degıl a noktasından b noktasına gıtmek ıcın bının
  • AMERİKA BAŞKA MECRADIR... ORAYI BİLEN OYNAR BU OYUNU... SİZİNKİ "KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR... " GİT TÜRKLERE BEN HERYERE GELECEĞİM DE, EEEE... SONRA.
  • bugun anadolu jette bir sorun mu var. gokcenden butun seferleri rötarli kalkiyor. antalya 5 saat gecikmeli hala kalkamadi. moskova şimdeden 3 saat gecikme.. trabzon dalaman 1 er saat gecikmeler var. anadolu jette bir sorunmu oldu bugun biraz araştirsaniz. ?
  • Türk Hava Yolları 15 seneye kadar dünyanın en iyi havayolları arasında ilk 5'e girecektir.Ayerefılot gibi adi bir firma değil.
  • Eh tabi amerika meraklısıyız ya ? Sonra büyük patron bizlere kızar valla.
  • BEN BU HABERE BİR ŞEY DEMEK İSTEMİYORUM... YAPMAYIN ALLASEN.
Yemeğe T.C New York Başkonsolosu Mehmet Samsar ve eşi Feruze Samsar olmak üzere,BM Türk Daimi Temsilciliği üyeleri, THY New York Personelleri,Türk-Amerikan toplumununun önde gelen birçok Türk-Amerikan iş adamı,Vakıfbank Genel Müdürü Yıldırım Eroğlu, TABID Başkanı Gökhan Öztürk, Çalık Holding Amerika Genel Müdürü Mahmut Topar ve basın mensupları katıldı.

THY Genel Müdürü Temel Kotil gece esnasında bütün misafirleri ile masaları dolaşarak görüştü ve fikir alışverişinde bulundu.Kotil,gece esnasında yaptığı sunum ile Türk Hava Yolları'nın son yıllarda uluslararası alanda elde ettiği olağanüstü başarıları,THY'nin kurumsal önceliklerini ve hedeflerini etkileyici bir şekilde anlattı.

Kotil, konuşması esnasında THY’nin geçtiğimiz 3-5 yıl içerisinde dünyanın yüzlerce önemli şehirlerine direkt uçuş seferleri başlattığını,THY'nin uçtuğu destinasyonları, kademeli ve planlı bir şekilde genişletme planlarının olduğunu ve özellikle Amerka şehirlerinin öncelikleri arasında olduğunu ifade etti.

Ayrıca bugün dünyanın en büyük Havayolu şirketlerinden biri haline gelmiş olan THY’nin her zaman müşteri hizmetlerini ön planda tuttuğunu ve bunu bir misyon olarak sürdürdüklerini,THY’nin her zaman yenilikçi adımlarla bir dünya markası olarak her alanda daha iyiye yönelik çalışmalar yaptığını,THY’nin uçuş tarifelerinin birçok havayolu şirketlerine nazaran ekonomik avantaj sağladığını bu öceliğin ise dünya rekabet piyasasında THY'yi öne çıkardığını rakam ve istatistiklerle anlattı.

Gecede bulunan misafirler Türk Müziği eşliginde yemeklerini yediler.Program sonunda, Dr.Kotil, THY ailesi ve birçok davetli ile birlikte fotoğraflar cektirdi.


Kotil "Amerika şehirleri önceliğimiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumcuya guluyorum THY ile Pegasusu kiyaslamis Pegasus kim THY kim Pegasus gitsin kumda oynasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
At koşturun Bay Kotil, Pegasus'a açtırmamak için elinizden geleni yaptığınız hatlarda at koşturun. Ama Pegasus'un rekabetine açtığınız her hatta fiyatlarınızı yüzde 50 bile indirseniz uçaklarınız o hatta boşalıyor. Bunu da biliyorsunuz. Ah o uzak hatlar bir açılsa, o zaman göreceksiniz rekabet neymiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet anadolu jet ucagına bomba ıhparı yapılmıs ama sız yolcular zamanında gıdın dıye ucagı kaldırsalardı daha ıyı olurdu dımı cok soylenıyorsunuzdur her gecıkmeden thy sorumlu tutuyorsunuz gecıkme varsa guvenlık ıcındır bu guvenlıkte sızın ıcındır bunu unutmayın artık ucaga bınmek luks degıl ıhtıyac nasıl otobus kar yagdıgında gıdemıyorsa ucaktada olumsuz hava sartları ve dıger seyler etkılı oluyor ucaga yemek yemek ıcın degıl a noktasından b noktasına gıtmek ıcın bının

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AMERİKA BAŞKA MECRADIR... ORAYI BİLEN OYNAR BU OYUNU... SİZİNKİ "KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR... " GİT TÜRKLERE BEN HERYERE GELECEĞİM DE, EEEE... SONRA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugun anadolu jette bir sorun mu var. gokcenden butun seferleri rötarli kalkiyor. antalya 5 saat gecikmeli hala kalkamadi. moskova şimdeden 3 saat gecikme.. trabzon dalaman 1 er saat gecikmeler var. anadolu jette bir sorunmu oldu bugun biraz araştirsaniz. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk Hava Yolları 15 seneye kadar dünyanın en iyi havayolları arasında ilk 5'e girecektir.Ayerefılot gibi adi bir firma değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eh tabi amerika meraklısıyız ya ? Sonra büyük patron bizlere kızar valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BEN BU HABERE BİR ŞEY DEMEK İSTEMİYORUM... YAPMAYIN ALLASEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000