03 Ağustos 2014, Pazar 15:07:05

KAPADOKYA HAVALİMANI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Bayram tatili nedeniyle Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'na yapılan seferler yetkililerin yüzünü güldürdü.
  • Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a teşekkür ediyoruz. Türkiye'de bölgesel havacılığı'nda adeta yeni bir cağ başlattı. 53 havalimanının hizmete girmesiyle Türk hava yolu şirketleri büyük ölçüde filolarını genişletti, yeni iş imkanları doğdu. Üçüncü havalimanı ile birlikte 100 bin kişi daha iş sahibi olacak inşAllah... Tüm bunlar 15 yıl önce hayaldi. Türkiye, RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile istikrarlı bir şekilde ilerliyor.
  • Ulkemin her yeri gelissin, buyusun! Kapadokya da farkli, degisik, guzel bir yer... Gorulmeye deger!

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı’nda, bu yıl arife günüyle birlikte bayram tatilindeki yolcu sayısı, geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153'e ulaştı.

Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı tatilini Kapadokya bölgesinde geçirmek isteyen çok sayıda kişinin havayolunu tercih etmesi nedeniyle Kapadokya Havalimanı'nda yoğunluk yaşandığını söyledi.

Bu sene, geçen yıl ki Ramazan Bayramı'na oranla yolcu sayısında rekor artış yaşandığını kaydeden Muslu, "Bu yıl arife günüyle birlikte bayram boyunca yolcu sayısı geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153 yolcuya ulaştı. Geçen yıl arife günüyle birlikte bayram süresince havalimanında bin 921 yolcu taşınmıştı" diye konuştu.

Bu yıl yaşanan yoğunluğu beklediklerini belirten Muslu, "Havalimanımızda, Nevşehir-lstanbul arasında Türk Hava Yolları'nın günde 3 seferi, Pegasus Havayolları'nın ise haftada 4 gün karşılıklı seferi var. 2014 yılı sonuna kadar 300 bin yolcuya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

KAPADOKYA HAVALİMANI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

Yorumlar

Ok ~ 10 yıl önce
Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a teşekkür ediyoruz. Türkiye'de bölgesel havacılığı'nda adeta yeni bir cağ başlattı. 53 havalimanının hizmete girmesiyle Türk hava yolu şirketleri büyük ölçüde filolarını genişletti, yeni iş imkanları doğdu. Üçüncü havalimanı ile birlikte 100 bin kişi daha iş sahibi olacak inşAllah... Tüm bunlar 15 yıl önce hayaldi. Türkiye, RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile istikrarlı bir şekilde ilerliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAGCI ~ 10 yıl önce
Secimler 10 Augustos`da sen simdiden sonuclari yayinlamissin !?
he he ~ 10 yıl önce
atma recep...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ulkemin her yeri gelissin, buyusun! Kapadokya da farkli, degisik, guzel bir yer... Gorulmeye deger!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000