31 Mayıs 2013, Cuma 14:10:22

KABİN MEMURLARI İSTİFA DİLEKÇESİNİ SUNDU

Hava Yolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) önüne gelen bir grup Hava İş Sendikası'na üye kabin memuru, TASSA binasının önüne sloganlar atarak siyah çelenk bıraktı ve TASSA üyeliğinden istifa ettiler.
  • Anladık badem bıyıklısın. suyunuz ısındı aga. yakında uçak temizlik görevine dönersin. Yada memlketin Rize'ye.
  • Bir hukukçu olarak yorumlarınızdan ne kadar bilinçsiz ve hukuka uzak olduğunuz aşikar.Bir şey bilmemek ayıp değil,ancak bilmişlik taslamak çook yersiz ve haddiniz değil.....! Grev sona erdiğinde ,yani THY A.O da 24.dönem Tis imzalandığında,atılacak birileri söz konusu olacak ise THY de --> Grevi kıran,grevde çalışan,iş hukuku kapsamı dışında kalan,hukuksal dayanağı olmayan personelden yani üzgünüm ama sizden ve sizin gibi personelden başlanacaktır.Şimdiden bir iş aramaya başlamanız yerinde olacaktır.
  • Aycin sevenler=Tayyip sevenler Lütfen tarzlara bakın biri sol görünüyor biri islamcı 2 side megolaman Padişah adayı
  • Keske sizde o 20 kisiyi 2000 kisi yapsaydiniz.ama nerde o GÖZ sizde:)))
  • grevci arkadaşlar grevi uzatıp işte kalmaya çabalıyosunuz ama nafile bence hepinizi işten atıcaklar grev sonunda. verirler tazminatları gösterirler yolu. grevi uzatmanın bir faydası yok ortada bari grevi bitirin de iş aramaya başlayın. her geçen gün artık sizin zararınıza. şu alçak sendika oturup tis yapamadı, 305 zaten geri gelmez, bari anlaşabilsede sizin atılmanızı engellese. greve gitti diye atamazlar bende biliyorum ama sizde biliyosunuz atılacak personel thy den bir şekilde atılır. akacak kan yerinde durmaz. ezik sendikanın arkasında kendinize zarar vermeyin. ayçin gitti gider siz neden hala ordasınız. sendikanın parası da kalmamış size destek olacak. bu ayçin bırak para vermeyi sizden para istemese bari. 15.000x50TL = 750.000TL eder aylık bu. bunun 150 bini ıvır zıvır masraf olsa 100 sendika çalışanı 200 grevci kişi başı 600/300=2 bin lira eder. parası yoksa 1 aylığını bari eşit dağıtsın ama yok sendika ekibi düşeceklerini anladı son cukka olmadan gitmezler. siz umurunda değilsi
  • Bilader sen gazı fazla kaçırıyon galiba. Yoksa tinermi çektin?
  • DOSTLAR ,Aycinin 7 mayıs teknik direnişi vardır provakasyon kokan 1990 yılında 500 teknik ci işinden oldu .Aycin bir eylem yaptı bir eylem yaptı beli tutmasa Ankaraya yürüyecekti.Sonra milletvekilleriyle rakiplerini sindirdi 24 senedir iktidar .Hiç sucu yok zavallının ''hainler olmasa ne güzel yönetecek Rakı, balık,kadın ve Türküleriyle denizlerinnnnn kumuyla .inanamadığim için katılamıyorum grevimize üzgünüm.maas günü ağaya gidin
  • Bu güne kadar Bütün grevleri teknik yaptı ve acı sonucunada katlandı.bir sürü arkadaşımız işinden oldu sizin kılınız kıpırdamadı . Hazıra konuyordunuz şimdi nasılmış gördünüzmü.kazın ayağında perde varmış değilmi.hadi size kolay gelsin. Birazda biz hazıra konalım.
  • valla plaja gıderken bı uğrayalım demişler
  • Plajdan gelmis bunlar sort ,terlik,atlet...bu arada grevi hangi sirket yapiyor bilen var mi?

Türk Hava Yolları'ndaki grevin 17'inci gününde, Türkiye Kabin Memurları Derneği (TASSA) üyesi olup greve katılan kabin memurları bugün TASSA Genel Merkezi'ne giderek dernek üyeliğinden istifa ettiklerini açıkladı.

TASSA'nın Ataköy'deki genel merkezi önüne gelen Hava-İş Sendikası'na üye kabin memurları ilk olarak sloganlar attı. Topluluk daha sonra yanlarında getirdikleri, üzerinde 'Grev ve haklarımıza sahip çıkmayan TASSA'yı kınıyoruz' yazan siyah çelengi TASSA genel merkezinin önüne bıraktı.

Kabin memurları, kısa bir açıklamanın ardından TASSA üyeliklerinden istifa ettiklerini yazılı dilekçelerle bildirdi.

Dilekçeleri teslim alan dernek yöneticilerine sözlü sataşmada bulunan kabin memurları daha sonra alkışlarla otobüse binerek TASSA Genel Merkezi'nin önünden ayrıldı.














 

KABİN MEMURLARI İSTİFA DİLEKÇESİNİ SUNDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

gazman'a ~ 11 yıl önce
Anladık badem bıyıklısın. suyunuz ısındı aga. yakında uçak temizlik görevine dönersin. Yada memlketin Rize'ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla ~ 11 yıl önce
Muhteşem döşemişsin arkadaş. Rizzeye kada yolu var Topçu yeğenlerinin...
Atık rumuzluya ~ 11 yıl önce
Bir hukukçu olarak yorumlarınızdan ne kadar bilinçsiz ve hukuka uzak olduğunuz aşikar.Bir şey bilmemek ayıp değil,ancak bilmişlik taslamak çook yersiz ve haddiniz değil.....! Grev sona erdiğinde ,yani THY A.O da 24.dönem Tis imzalandığında,atılacak birileri söz konusu olacak ise THY de --> Grevi kıran,grevde çalışan,iş hukuku kapsamı dışında kalan,hukuksal dayanağı olmayan personelden yani üzgünüm ama sizden ve sizin gibi personelden başlanacaktır.Şimdiden bir iş aramaya başlamanız yerinde olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CİVAN ~ 11 yıl önce
Aycin sevenler=Tayyip sevenler Lütfen tarzlara bakın biri sol görünüyor biri islamcı 2 side megolaman Padişah adayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 kisi ~ 11 yıl önce
Keske sizde o 20 kisiyi 2000 kisi yapsaydiniz.ama nerde o GÖZ sizde:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atık ~ 11 yıl önce
grevci arkadaşlar grevi uzatıp işte kalmaya çabalıyosunuz ama nafile bence hepinizi işten atıcaklar grev sonunda. verirler tazminatları gösterirler yolu. grevi uzatmanın bir faydası yok ortada bari grevi bitirin de iş aramaya başlayın. her geçen gün artık sizin zararınıza. şu alçak sendika oturup tis yapamadı, 305 zaten geri gelmez, bari anlaşabilsede sizin atılmanızı engellese. greve gitti diye atamazlar bende biliyorum ama sizde biliyosunuz atılacak personel thy den bir şekilde atılır. akacak kan yerinde durmaz. ezik sendikanın arkasında kendinize zarar vermeyin. ayçin gitti gider siz neden hala ordasınız. sendikanın parası da kalmamış size destek olacak. bu ayçin bırak para vermeyi sizden para istemese bari. 15.000x50TL = 750.000TL eder aylık bu. bunun 150 bini ıvır zıvır masraf olsa 100 sendika çalışanı 200 grevci kişi başı 600/300=2 bin lira eder. parası yoksa 1 aylığını bari eşit dağıtsın ama yok sendika ekibi düşeceklerini anladı son cukka olmadan gitmezler. siz umurunda değilsi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gazman'a... ~ 11 yıl önce
Bilader sen gazı fazla kaçırıyon galiba. Yoksa tinermi çektin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçan garson... ~ 11 yıl önce
gerçekler acıdır. seviyen bu kadar. ben iyimser tahminle ortalama zeka ve eğitime sahip uçan garsonlardan bahsetmiştim ama sen ortalamayı aşağı çeken gruptansın bi-ra-der. gerçekleri duymak zoruna mı gitti u-çan-gar-son? Nerenizi yırtarsanız yırtın çapınız bu kadar. Hadi kolay gelsin.
Civan ~ 11 yıl önce
DOSTLAR ,Aycinin 7 mayıs teknik direnişi vardır provakasyon kokan 1990 yılında 500 teknik ci işinden oldu .Aycin bir eylem yaptı bir eylem yaptı beli tutmasa Ankaraya yürüyecekti.Sonra milletvekilleriyle rakiplerini sindirdi 24 senedir iktidar .Hiç sucu yok zavallının ''hainler olmasa ne güzel yönetecek Rakı, balık,kadın ve Türküleriyle denizlerinnnnn kumuyla .inanamadığim için katılamıyorum grevimize üzgünüm.maas günü ağaya gidin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
Bu güne kadar Bütün grevleri teknik yaptı ve acı sonucunada katlandı.bir sürü arkadaşımız işinden oldu sizin kılınız kıpırdamadı . Hazıra konuyordunuz şimdi nasılmış gördünüzmü.kazın ayağında perde varmış değilmi.hadi size kolay gelsin. Birazda biz hazıra konalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memo ~ 11 yıl önce
valla plaja gıderken bı uğrayalım demişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plajcilar sizi ~ 11 yıl önce
Plajdan gelmis bunlar sort ,terlik,atlet...bu arada grevi hangi sirket yapiyor bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000