24 Kasım 2008, Pazartesi 08:16:10

İyi yolculuklar öğretmenim...

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü... Türkiye'nin geleceğini yetiştiren öğretmenlerimizi THY de unutmadı...
  • bu haberi zaten yaptınız 2-3 gün önce, biraz hararetli yorumlar vardı baktınız reytingi iyi tekrar yayına vermişsiniz, dünkü çorbayı sulandırıp önümüze koymak habercilik mi ? Bu türk insanının magazin dna'sında var...
  • BASTA SEVGILI ANNEMIN VE TUM BIZI YETISTIREN OGRETMENLERIN ELLERINDEN SAYGIYla OPUYOR TUM OGRETMENLERIN OGRETMENLER GUNUNU KUTLUYORUM.AYRICA ONLARI BU GUNLERINDE UNUTMAYAN calıstıgım THY YE DE TESEKKURU BIR BORC BILIRIM TESEKKUR EDERIM.

Türk Hava Yolları, ilköğretim, lise ve dershane öğretmenleri ile üniversite öğretim görevlileri 22-23 ve 24 Kasım tarihlerinde Türkiye'den başlayacak tüm iç ve dış hat uçuşlarında yüzde 50 indirimle uçma olanağı sağladı.

İyi yolculuklar öğretmenim...

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
bu haberi zaten yaptınız 2-3 gün önce, biraz hararetli yorumlar vardı baktınız reytingi iyi tekrar yayına vermişsiniz, dünkü çorbayı sulandırıp önümüze koymak habercilik mi ? Bu türk insanının magazin dna'sında var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
monalısA ~ 15 yıl önce
BASTA SEVGILI ANNEMIN VE TUM BIZI YETISTIREN OGRETMENLERIN ELLERINDEN SAYGIYla OPUYOR TUM OGRETMENLERIN OGRETMENLER GUNUNU KUTLUYORUM.AYRICA ONLARI BU GUNLERINDE UNUTMAYAN calıstıgım THY YE DE TESEKKURU BIR BORC BILIRIM TESEKKUR EDERIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000