19 Mayıs 2012, Cumartesi 09:23:27

İŞTE THY'NİN YENİ ROTASI

Türk Hava Yolları'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada filo müsaitliğine bağlı olarak Marsilya seferlerine başlayacağını belirtti.
  • Evet cemaatin okulu var Ermenilerin etkin araplarin yani tunus, fas , ve cezayir lilerin cok oldugu fransanin en buyuk ikinci sehri halen pegasus un sabiha gokcene ve airfrance in ataturk havalimanina. Ucuslari bulunmakta
  • Okul var mi marsilyada ?
  • Marsilyada cok ermeni vardir.....amma gicik olacaklar simdi buna/
  • google maptan bakıp hatmı açıyolar ne.. haritada arayıp bulamadım

Türk Hava Yolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, 2012 yılında uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak, İstanbul-Marsilya-İstanbul hattının açılmasına karar verildiği belirtildi.

Açıklamada, İstanbul-Riga-İstanbul hattının İstanbul-Vilnius-Riga-İstanbul ve İstanbul-Riga-Talin-İstanbul olarak;İstanbul-Dakar-İstanbul hattının ise İstanbul-Nouakchott-Dakar-İstanbul olarak icra edilmesinin kararlaştırıldığı da kaydedildi.

İŞTE THY'NİN YENİ ROTASI

Yorumlar

Okul var ~ 12 yıl önce
Evet cemaatin okulu var Ermenilerin etkin araplarin yani tunus, fas , ve cezayir lilerin cok oldugu fransanin en buyuk ikinci sehri halen pegasus un sabiha gokcene ve airfrance in ataturk havalimanina. Ucuslari bulunmakta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Okul var mi marsilyada ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Marsilyada cok ermeni vardir.....amma gicik olacaklar simdi buna/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
google maptan bakıp hatmı açıyolar ne.. haritada arayıp bulamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000