26 Kasım 2010, Cuma 11:04:04

İŞTE THY'NİN YENİ KUŞU

Filosundaki geniş gövdeli uçak sayısını artıran Türk Hava Yolları, üçüncü Boeing 777-300 ER tipi uçağını da filosuna kattı. Birkaç gün önce İstanbul’a gelen uçağın ABD’deki ‘touch and go’ testlerinin görüntüleri nefes kesti.
  • en iyi pilotlar yabancı pilotlar...keşke hepsi yabancı olsa....bizim kaprisli balon pilotlarının hepsinin içi kofti...yaşasın yabancı pilotlar
  • bu goruntuleri kim ne zaman cekmis cok merak ettim bilen varsa bilgilendirsin...
  • SUNEXPRESSTEN ALIM YAPMAYIP, İNGİLİZCE SEVİYESİ LUT GÖLÜNDE OLAN YUNANLI PİLOTLARI İŞE ALAN,ALDIRAN VE SESSİZ KALAN TÜM KİŞİLERE YUUUUH OLSUN...NEREDE SİZİN TÜRKLÜĞÜNÜZ/ ONLAR SİZ TÜRK PİLOTLARI ALIRLAR MI?ALDILARMI? YAZIKLAR OLSUN .UTANIN BİRAZ BE...
  • gerçekten çok güzel uçak allah kazasız belasız uçuşlar nasip etsin kendi uçağımız içinde yorum yaparız bi gün inşallah % 100 türk olan :)
  • YAHU KISKANMAYIN..THY YEYE ULAŞMAYA 20 YILINIZ KALDI...ARTIK BUNLARI FİLONUZDA GÖRDÜĞÜNÜZDE SUYU BEDAVA VERİRSİNİZ..VE AZ YAKSIN DİYE CİN ALİNİZ KAYSERİYE YOLLAR ORDA LPG TAKTIRIR :))
  • bulutsuz, yağmursuz, bol güneşli havanız olsun... iyi uçuşlarınız olsun....:))
  • Samsunuda kullansalar bu yeni B777 veya A333lara ne güzel olur
  • Ayrica 2 A330-300 Toulousedan IST a gelecek isimleri TC-JNJ KAPADOKYA TC-JNK SANLIURFA Herkese iyi aksamlar.
  • Yunanlilar 777 kullanmak bilmez onlarda A340 vardi ve simdi satisa çikardilar belki eski Olympic 747-200 Pilotlari THY ye gelebilir. Pilot bulunmuyorsa eski IRAQI AIRWAYS Boeing Pilotlari da alinabilir zavallilar kaç senedir is bulamiyorlar. IRAKi kurtaran "BUSH" a tesekkürler.!!!!!!!!!!!!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
Türk Hava Yolları, yeni yıldızını İstanbul’a getirdi. Amerikalı uçak üreticisi Boeing’e verdiği siparişlerin üçüncüsünü teslim alan Türk Hava Yolları, Boeing 777-300ER tipi uçağa ‘Yıldız’ adını verdi.
 
Geçen ay filoya dahil edilen  TC-JJF kuyruk tescilli Beylerbeyi ve TC-JJE kuyruk tescilli Dolmabahçe adlı uçaklardan sonra bu kez TC-JJG tescilli Yıldız adlı uçak Atatürk Havalimanı’na teker koydu.
 
Böylelikle filodaki Boeing 777-300ER sayısı üç oldu. THY’nin Boeing’den 9 adet daha 777-300ER tipi uçak siparişi bulunuyor.
 
En yakın rakibinden %19 daha hafif olan Boeing 777-300ER, önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlıyor. Koltuk başına %20 daha düşük işletme maliyeti sunan uçak, karbondioksit salınımını %22 oranında azaltıyor. Üç sınıflı kabin konfigürasyonunda 365 koltuk kapasitesine sahip olan 777-300ER, 14.685 kilometrelik menzilde uçabiliyor. Dünyanın en başarılı çift motorlu ve çift koridorlu uçağı kabul edilen Boeing 777 serisi, bugüne kadar 61 havayolu şirketinden, 1.100’ün üzerinde sipariş aldı. 
 
Bu arada Airporthaber, THY’nin yeni uçağının ABD’nin Seattle kentindeki havaalanındaki test uçuşlarına ulaştı.
 
İşte Seattle’daki havaalanında THY uçağının Touch and Go uçuş testinden görüntüler:

İŞTE THY'NİN YENİ KUŞU

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 13 yıl önce
en iyi pilotlar yabancı pilotlar...keşke hepsi yabancı olsa....bizim kaprisli balon pilotlarının hepsinin içi kofti...yaşasın yabancı pilotlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu goruntuleri kim ne zaman cekmis cok merak ettim bilen varsa bilgilendirsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SUNEXPRESSTEN ALIM YAPMAYIP, İNGİLİZCE SEVİYESİ LUT GÖLÜNDE OLAN YUNANLI PİLOTLARI İŞE ALAN,ALDIRAN VE SESSİZ KALAN TÜM KİŞİLERE YUUUUH OLSUN...NEREDE SİZİN TÜRKLÜĞÜNÜZ/ ONLAR SİZ TÜRK PİLOTLARI ALIRLAR MI?ALDILARMI? YAZIKLAR OLSUN .UTANIN BİRAZ BE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gerçekten çok güzel uçak allah kazasız belasız uçuşlar nasip etsin kendi uçağımız içinde yorum yaparız bi gün inşallah % 100 türk olan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAHU KISKANMAYIN..THY YEYE ULAŞMAYA 20 YILINIZ KALDI...ARTIK BUNLARI FİLONUZDA GÖRDÜĞÜNÜZDE SUYU BEDAVA VERİRSİNİZ..VE AZ YAKSIN DİYE CİN ALİNİZ KAYSERİYE YOLLAR ORDA LPG TAKTIRIR :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bulutsuz, yağmursuz, bol güneşli havanız olsun... iyi uçuşlarınız olsun....:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Samsunuda kullansalar bu yeni B777 veya A333lara ne güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ayrica 2 A330-300 Toulousedan IST a gelecek isimleri TC-JNJ KAPADOKYA TC-JNK SANLIURFA Herkese iyi aksamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yunanlilar 777 kullanmak bilmez onlarda A340 vardi ve simdi satisa çikardilar belki eski Olympic 747-200 Pilotlari THY ye gelebilir. Pilot bulunmuyorsa eski IRAQI AIRWAYS Boeing Pilotlari da alinabilir zavallilar kaç senedir is bulamiyorlar. IRAKi kurtaran "BUSH" a tesekkürler.!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000