20 Aralık 2009, Pazar 15:45:56

İstanbul yolcuları dikkat!

Türk Hava Yolları, bugün yapacağı Çanakkale seferini iptal etti.
  • uçağı güvenlik için iptal ediyorsun tamam güzel ama seferi iptal ettikten 1 saat sonra yolcuları bilgilendirmek ayıptır.
  • Sefa'cıgım selamlar. En son yayınlanan fikir fırtınasını internet sitenize koymadınız. Halen bekliyoruz. Saygılar, Selim Doğan
  • Su siralarda Istanbul'da hava muhalefeti,hava ve deniz trafigini etkiliyor,özellikle hava trafigini siddetli etkiliyor,6000-7000 feette yaklasik 50-60 knot rüzgar var.Yaklasik 100-110 km.Ve yaklasmada tek yön kullaniliyor,ve inis ve kalkislarda gecikmeler oluyor,inis ve kalkis siralarinda yogunluk var.
  • normal de gecikmeler ve iptaller yolculara telefonla bildirilmesi lazım acaba bu işlemler yapılıyormu. en azından kendi tecrübemle sabittir sunexpresste bir tek bilet detayları sms olarak geliyor ondan sonrası allaha emanetsiniz

Türk Hava Yolları, bugün 16:45'de yapacağı İstanbul - Çanakkale seferini iptal etti.

Edinilen bilgiye göre hava muhalefeti nedeniyle TK371 sefer sayılı Airbus 319 tipi uçak, kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren yoğun hava muhalefeti bekleniyor. Olumsuz hava koşullarının bir çok seferi etkileyeceği de belirtildi.

İstanbul yolcuları dikkat!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
uçağı güvenlik için iptal ediyorsun tamam güzel ama seferi iptal ettikten 1 saat sonra yolcuları bilgilendirmek ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sefa'cıgım selamlar. En son yayınlanan fikir fırtınasını internet sitenize koymadınız. Halen bekliyoruz. Saygılar, Selim Doğan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Su siralarda Istanbul'da hava muhalefeti,hava ve deniz trafigini etkiliyor,özellikle hava trafigini siddetli etkiliyor,6000-7000 feette yaklasik 50-60 knot rüzgar var.Yaklasik 100-110 km.Ve yaklasmada tek yön kullaniliyor,ve inis ve kalkislarda gecikmeler oluyor,inis ve kalkis siralarinda yogunluk var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
normal de gecikmeler ve iptaller yolculara telefonla bildirilmesi lazım acaba bu işlemler yapılıyormu. en azından kendi tecrübemle sabittir sunexpresste bir tek bilet detayları sms olarak geliyor ondan sonrası allaha emanetsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000