19 Aralık 2010, Pazar 17:08:33

İSTANBUL ÇIKIŞLI UÇUŞLAR DA ETKİLENDİ

Avrupa'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve tipi Türkiye'deki hava trafiğini etkiledi.
  • Görülüyor kü tabiata karşı bihçbir şey teknoloji ekipman fayda etmiyor. Yer Avrupa birliği ülkeleri. Yolcular ya havaalanında yatacak ya da geri otele dönecek varsa yakınlarına evine dönecek ve bekleyecek o kadar.. Ama bu kar yağışı istanbulda olsa ortalık yıkılırdı uçaklar neden kalmıyor bağıran çağıran ne thy kalırdı ne temel kotil halbuki hiç alakası olmayan şeyler. Hava durumu ile ne alakası olur ama bişzim zeki, üstün özellikle bazı insanlarımız anlayamazlar onlar için özel hizmet lazım..
  • antartika felc ayol. bugun ucacagim bileti ayin 31ine verdiler.
  • Londra felç, bugün uçaçağım bileti cuma gününe değiştirdiler, hani ek sefer ?

İstanbul'dan karşılıklı gerçekleştirilmesi planlanan Londra, Frankfurt ve Paris uçuşları iptal edildi.

Avrupa'nın birçok yerine yapılacak uçuşlarda da gecikmeler yaşanıyor. Air France Havayolları'nın AF1591 sefer sayılı İstanbul-Paris uçuşu, Türk Hava Yolları'nın (THY) TK1593 sefer sayılı İstanbul-Frankfurt uçuşu, British Airways'in BA677 sefer sayı İstanbul-Londra ve 1535 BA 676 sefer sayılı Londra-İstanbul uçuşu, THY'nin 1588 sefer sayılı Frankfurt-İstanbul uçuşu ve THY'nin 1822 sefer sayılı Paris-İstanbul uçuşu Avrupa'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Öte yandan, Frankfurt Havalimanı'nda 1300 uçak seferinin 470'inin iptal edildiği öğrenildi.
 

İSTANBUL ÇIKIŞLI UÇUŞLAR DA ETKİLENDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Görülüyor kü tabiata karşı bihçbir şey teknoloji ekipman fayda etmiyor. Yer Avrupa birliği ülkeleri. Yolcular ya havaalanında yatacak ya da geri otele dönecek varsa yakınlarına evine dönecek ve bekleyecek o kadar.. Ama bu kar yağışı istanbulda olsa ortalık yıkılırdı uçaklar neden kalmıyor bağıran çağıran ne thy kalırdı ne temel kotil halbuki hiç alakası olmayan şeyler. Hava durumu ile ne alakası olur ama bişzim zeki, üstün özellikle bazı insanlarımız anlayamazlar onlar için özel hizmet lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
antartika felc ayol. bugun ucacagim bileti ayin 31ine verdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Londra felç, bugün uçaçağım bileti cuma gününe değiştirdiler, hani ek sefer ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000