25 Eylül 2014, Perşembe 12:00:11

ISTANBUL AIRSHOW 2014 HEYECANI BAŞLADI

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ISTANBUL AIRSHOW 2014 bugün kapılarını ziyaretçilere açtı.
  • Öncelikle Silkway West Airlines ın B-747-800 uçağına tüm güvenlik ikazlarına rağmen son dakikaya kadar hızlı da olsa gelen ziyaretçilerin kokpite dahil uçağın her yerini görebilmelerine ,resimlemelerine kaptan ve load master ile görüşebilmelerine imkan tanıdık.Ama gel gelelim Fuar içinde AİRPORT haber in Kardeş AZERBYACAN devletine ait bu uçak ile ne bir haberi ne de bazılarının es kaza da olsa içine dahil ettiği 2-3 resmi dışında resim yayınlamaması,bilgilendirme haberi geçmemesi, Bu tip uçakla ilgili sadece Lufthansa yolcu uçağının baz alınıp bir sürü resim çekilmesini manidar filan bulmuyorum resmen tarafsız habercilik ilkesinin dışında olduğunu söyleyebilirim.Airport Haber den bir kişi bile gelip ne resim ne röpörtaj gereği duymamışken .Ulaştırma Bakanı,Sivil Havacılık, DHMİ,ve THY nın Üst yetkilileri özellikle de Sivil Havacılık Havacılık sevdalılarının oldukça yoğun ilgilerinden dolayı şirketim adına saygı ve şükranlarımı sunarım.Airport haber kendini eleştir bence bu konuda
  • 747 ne kadar kalacak?
  • Kaç gün kalacak?
  • Adamlar getirmis 747-800 unu ama icine almiyorlar neymis efendim ozel davetiye gerekliymis o zaman getirme ucagini fuara !!
  • Lufthansa uçağının neresinde inek ya da kuh yazıyor?
  • Valla a380b747 geliyor ve benim ulkemde reklamin kralini yapiyor. Istanbul air show hesapta ismi ama neyse. Elemanin biriside cikmis uzerine turk bayragi ile. Ne anlatmak istiyorsa
  • 747 ve a350 pazar gunune kadar kalacak mı?
  • Şu almanlar çok uyanık türklere nerden yaklaşıcaklarıni nasıl puan toplıycaklarını iyi biliyorlar.
  • inek ismi değil eyalet
  • pazar hariç sıradan vatandaş giremiyor yani öylemi? sadece kodamanlar,medya, ve potansiyel müşterilere mi açık olacak ilk 3 gün? illegal yollardan girmek mümkün mü :))

ISTANBUL AIRSHOW 2014, Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı bugün saat 10:00'da, İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda kapılarını 10. kez açtı.

28 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak fuar, dünyanın en önemli sivil havacılık platformları arasında yer alıyor.

Ulaştırma Bakanlığı, Sivil Havacılık ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlükleri desteğinde; Türk Hava Yolları, TAV Havalimanları Holding ve Türk Hava Yolları Teknik sponsorluğunda düzenlenen organizasyon; 40’ın üzerinde özel iş jetini, bölgesel ve uzun menzilli yolcu uçaklarını ve yeni nesil sportif hava araçlarını ziyaretçilerle buluşturmaya başladı. Airbus’ın yeni gözdesi A350 XWB ile Boeing 747-8 Intercontinental modellerinin de görücüye çıkacağı Istanbul AirShow’a bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın da katıldığı törenle kapılarını ziyaretçilere açan İstanbul AirShow’da bu yıl ilk kez yaş kısıtlaması uygulanacak. Daha önceki yıllarda kısıtlama olmaksızın her yaştan ziyaretçinin katılabildiği fuarda iki kademeli yaş sınırı getirildi.

Fuarın profesyonellere açık olacağı ilk üç günde 16 yaşından küçüklerin fuara katılmaları engellendi. Halk günü olarak belirlenen Pazar günü ise yaş sınırı 4 yaş geri çekildi ve 12 yaşından büyüklerin fuara katılabilmesine olanak verildi.

Öte yandan havacılık sektörünün alternatifsiz en büyük haber kaynağı AirportHaber de Istanbul Airshow 2014’te açılan standında ziyaretçilerini ağırlıyor.









































ISTANBUL AIRSHOW 2014 HEYECANI BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Özer Kırtay ~ 10 yıl önce
Öncelikle Silkway West Airlines ın B-747-800 uçağına tüm güvenlik ikazlarına rağmen son dakikaya kadar hızlı da olsa gelen ziyaretçilerin kokpite dahil uçağın her yerini görebilmelerine ,resimlemelerine kaptan ve load master ile görüşebilmelerine imkan tanıdık.Ama gel gelelim Fuar içinde AİRPORT haber in Kardeş AZERBYACAN devletine ait bu uçak ile ne bir haberi ne de bazılarının es kaza da olsa içine dahil ettiği 2-3 resmi dışında resim yayınlamaması,bilgilendirme haberi geçmemesi, Bu tip uçakla ilgili sadece Lufthansa yolcu uçağının baz alınıp bir sürü resim çekilmesini manidar filan bulmuyorum resmen tarafsız habercilik ilkesinin dışında olduğunu söyleyebilirim.Airport Haber den bir kişi bile gelip ne resim ne röpörtaj gereği duymamışken .Ulaştırma Bakanı,Sivil Havacılık, DHMİ,ve THY nın Üst yetkilileri özellikle de Sivil Havacılık Havacılık sevdalılarının oldukça yoğun ilgilerinden dolayı şirketim adına saygı ve şükranlarımı sunarım.Airport haber kendini eleştir bence bu konuda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
747 ne kadar kalacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kaç gün kalacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamlar getirmis 747-800 unu ama icine almiyorlar neymis efendim ozel davetiye gerekliymis o zaman getirme ucagini fuara !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lufthansa uçağının neresinde inek ya da kuh yazıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efl ~ 10 yıl önce
Holstein isimli bir inek ırkı var Almanyada. Türkiyeye çok getirilirdi. Arkadaş ona gönderme yapıyor.
mehmet el ~ 10 yıl önce
Valla a380b747 geliyor ve benim ulkemde reklamin kralini yapiyor. Istanbul air show hesapta ismi ama neyse. Elemanin biriside cikmis uzerine turk bayragi ile. Ne anlatmak istiyorsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 10 yıl önce
747 ve a350 pazar gunune kadar kalacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ~ 10 yıl önce
cargo aksam 8 de kalkacak.
TEC ~ 10 yıl önce
Şu almanlar çok uyanık türklere nerden yaklaşıcaklarıni nasıl puan toplıycaklarını iyi biliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
inek ismi değil eyalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eeee ~ 10 yıl önce
pazar hariç sıradan vatandaş giremiyor yani öylemi? sadece kodamanlar,medya, ve potansiyel müşterilere mi açık olacak ilk 3 gün? illegal yollardan girmek mümkün mü :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000