11 Eylül 2008, Perşembe 08:24:01

Ispartalılara uçak müjdesi!

Türk Hava Yolları (THY)'nın Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'ndan İstanbul- Isparta seferleri başlatma konusu netlik kazandı. Yakın bir tarihte THY yetkililerinin uçak seferinin başlayacağı tarih, uçuş günleri ve saatlerini bildireceği belirtildi.
  • Isparta' artık üretemeyen sadece tüketime yönelmiş,yenilen yastık altı paraları ile git gide fakirleşen bir şehir,burda potansiyel güçlü olmayacağı için uçak seferleride düzene oturmaz, iki ay sonra bu seferler tekrar iptal olur.
  • Hayırlısı Olsun...

THY Genel Müdürlüğü, 27 Kasım 2007'de meydana gelen uçak kazası sonrasında iptal edilen seferlerin yeniden başlatılması konusunda bir süredir çalışma yürütüyordu.

Isparta Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; AK Parti Isparta Milletvekilleri Sait Dilek, Süreyya Bilgiç, Haydar Kurt ile Belediye Başkanı Hasan Balaman ve AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş'tan oluşan heyetin THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile yaptığı görüşmeden olumlu karar çıktığı belirtildi.

Açıklamada, yakın bir tarihte THY yetkililerinin de katılacağı toplantıda, uçak seferinin başlayacağı tarih, uçuş günleri ve saatlerinin bildirileceği belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Isparta'nın ekonomik ve ticari hayatı bakımından önem taşıyan ve ne yazık ki bir türlü düzene girmeyen Süleyman Demirel havalimanı 10 aylık bir süreden sonra yeniden hareketlenmeye hazırlanıyor. THY, uçak seferlerinin İstanbul'dan Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na tekrar yapılması için THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Genel Müdür Yardımcısı Ticaret Müdürü Orhan Sivrikaya, Pazarlama ve Satış Başkanı Faruk Çizmecioğlu, Üretim Planlama Başkanı M. Akif Konar ile THY Genel Müdürlük binasında yapılan toplantıda Isparta ve civar iller için müjdeli karar çıkmıştır."

Ispartalılara uçak müjdesi!

Yorumlar

Ispartalı ~ 16 yıl önce
Isparta' artık üretemeyen sadece tüketime yönelmiş,yenilen yastık altı paraları ile git gide fakirleşen bir şehir,burda potansiyel güçlü olmayacağı için uçak seferleride düzene oturmaz, iki ay sonra bu seferler tekrar iptal olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Hayırlısı Olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000