21 Aralık 2009, Pazartesi 08:54:32

İspanyollar THY'ye öfkeli!

İspanyol yetkililer, ülkelerini ziyaret eden TBMM heyetindeki vekillere, “THY neden ayrılıkçı Katalanları destekleyen Barcelona ile sponsorluk anlaşması yaptı?” diye sordu...
  • Anlamıyorum, TK sanki Eta terör örgütüne sponsor olmuş ta kıyamet kopuyor. Düne kadar dünyanın en büyük kulübü hangisi diye sorsalar şüphesiz olarak Real Madrid derdim ama şimdi biliyorm ki BARCA dünyanın en büyük kulübü, yani kulüp binasını girişinde yazdığı gibi ' Bir futbol kulübünden daha fazlası'.Bence ispanyollar Barcelona ile gurur duymalılar. Bravo THY.
  • adamlar dunya futbol tarihindeki tum rekorlari alt ust etmisler, THY de tam bu donemde sponsor olmus, bunun nesi tartisiliyor anlamadim. sanki isimsiz, basarisiz bir takima sponsor olunmus gibi bir hava var. Madrid THY'ye laf edecegine kendi sahalarinda Barcelonaya 6-2 yenildikleri icin utansinlar.
  • E zaten madrid te her türlü zorlugu çıkarıyorlar sponsorluk olsun olmasın
  • Nasıl olurda, aktarma engeli ile etik olmayacak bir şekilde,sponsorluk anlaşmasını ekarte etmeye çalışıyorlar,yasal mı bu yaptıkları..eli kolu bağlı mı yani bu kodu da thy nin..dünyaca ünlü bir kulübe,onu sponsor seçme bunu seç deme hakkını nereden buluyorlar..işalla anlaşma fesh edilmez..yazıklar olsun,bu anlaşmanın hakkını veremeyen devlet büyüklerimize !
  • VERIN MILLIYET E BIRAZ REKLAM ANLASILDI DERTLERI...
  • BU KADAR PROVOKATIF YAYINLARI ARKA ARKAYA YAPAN MILLIYET GAZETESI NE GEREKEN HUKUKSAL GIRISIMIN YAPILMASINI BEKLIYORUM. ACABA THY DEN YETERINCE REKLEM ALAMAMASI BUNDA BIR ETKEN MI? EY YONETIM! SUNLARA BIRAZ REKLAM VERINDE HERGUN THY REKLAMI YAPSINLAR! ALCISIZ...
  • KISKANANLAR ÇATLASIN BARCELONA RESMİ SİTESİNDE THY LOGOSU GÜNCELLENMİŞ.HAYIRI OLSUN
  • ne alaka ya ne korkuyorsunuz hemen. yok kriz olur yok bilmem bisey olur. thy bir dünya devini bir noktadan bir noktaya tasiyor,baska bisey de yok. sanki thy nin katalonya eyalet kurma gücü varda. lafim sizlere ugrasmayin adam olun herkes hattini bilmeli
  • Herkes bizim ic isimize karisirken iyi de biz Barcelonaýa sponsor olunca mi kotu? THY yonetimini elestirsekde eger bu is hakikaten dedikleri paraya yapildi ise buyuk basari. Bu arada Jet Airways lease 777 lerin business class koltuk kiliflarini hala niye degistirmemis THY?
  • onlarda pkk ya destek vermislerdi zamaninda magara lara yapilan baskinlarda cok sayida ispanya ordusuna ait mayin bulunmustu.

Barcelona ile Real Madrid kulüpleri arasındaki ezeli rekabet, İspanya’ya resmi ziyarette bulunan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’na da şok yaşattı. İspanya’yı 14-16 Aralık tarihlerinde ziyaret eden 7 kişilik heyet, Eşitlik Bakanlığı ve diğer İspanyol muhataplarıyla temaslarda bulundu.
İspanyol yetkililer, THY’nin Barcelona ile imzaladığı 8 milyon euro’luk sponsorluk anlaşmasını gündeme getirerek, duydukları rahatsızlığı ifade etti. CHP İzmir Ahmet Ersin, yaşananları Milliyet’e şöyle aktardı:

‘Rehber bile sordu’

“Birkaç sohbette, İspanyollar THY ile Barcelona arasındaki sponsorluk anlaşmasından duydukları rahatsızlıkları anlattılar. Barcelona Kulübü’nün ayrılıkçı Katalanları desteklediğini söylediler. Real Madrid ile Barcelona arasında keskin rekabet kültürü olduğunu anımsatan İspanyollar, bize ‘Bu diplomatik soruna dönüşecek kadar sorun çıkarabilir. THY’nin Madrid seferleri sorun olabilir. THY neden Real Madrid’le anlaşma yapmadı? Bu işin önünü arkası iyi planlanmamış. Ciddi soruna dönüşebilir’ dediler. Biz de ‘THY niye böyle bir uygulamaya gitti. Hangi kriterleri dikkate aldı. Bahsettiği noktaları hangi boyutta değerlendirerek anlaşma imzaladı bilemiyoruz’ demekle yetindik.”

Ersin, komisyona rehberlik eden kişinin bile Real Madrid arasında ezeli rekabete değinerek, “THY’nin yaptığı hiç iyi olmadı. Zorluklar çıkabilir” dediğini söyledi.

THY uçağı yine aktarmalı uçtu

Abu Dabi’de oynanan Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı kazanarak bu sezon 6. kupayı da müzesine götüren Barcelona, özel maç için THY yollarına ait Barcelona logolu özel Marmara uçağıyla Kuveyt’e geçti. Barcelona’lı futbolcuların ailelerini taşıyan THY uçağı ise İstanbul aktarmalı olarak İspanya’ya gitti. İspanya Sivil Havacılık Kurumu’nun İspanya’dan direkt uçuş izni vermediği THY uçağı, Barcelona futbol takımını İstanbul aktarmalı olarak Abu Dabi’ye götürmüştü.

Bir sezonda 6 kupa

Abu Dabi’deki FIFA Kıtalararası Kulüpler Futbol Şampiyonası’nın finalinde Arjantin ekibi Estudiantes’i 2-1 yenerek, bu sezon 6. kupasını kazanan Barcelona, THY’ye ait özel bir uçakla Kuveyt’e gitti. Katalan kulübünün logosunu taşıyan “Marmara” adlı uçağın üzerinde “Dünya’nın tek şampiyonu-bir sezonda 6 kupa”, “Bir kulüpten daha fazlası” ve “Barcelona’nın resmi sponsoru” ibareleriyle, kupaların resimlerinin bulunduğu görüldü. Barcelona bu sezon Şampiyonlar Ligi, İspanya Lig, İspanya Kral kupaları ile UEFA ve İspanya Süper Kupaları’nı kazanmıştı. Barcelona ile Kuveyt temsilcisi Kazma Sporting Club arasındaki özel maç bugün TSİ 18.15’te oynanacak.

(Milliyet)

İspanyollar THY'ye öfkeli!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
Anlamıyorum, TK sanki Eta terör örgütüne sponsor olmuş ta kıyamet kopuyor. Düne kadar dünyanın en büyük kulübü hangisi diye sorsalar şüphesiz olarak Real Madrid derdim ama şimdi biliyorm ki BARCA dünyanın en büyük kulübü, yani kulüp binasını girişinde yazdığı gibi ' Bir futbol kulübünden daha fazlası'.Bence ispanyollar Barcelona ile gurur duymalılar. Bravo THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamlar dunya futbol tarihindeki tum rekorlari alt ust etmisler, THY de tam bu donemde sponsor olmus, bunun nesi tartisiliyor anlamadim. sanki isimsiz, basarisiz bir takima sponsor olunmus gibi bir hava var. Madrid THY'ye laf edecegine kendi sahalarinda Barcelonaya 6-2 yenildikleri icin utansinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
E zaten madrid te her türlü zorlugu çıkarıyorlar sponsorluk olsun olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl olurda, aktarma engeli ile etik olmayacak bir şekilde,sponsorluk anlaşmasını ekarte etmeye çalışıyorlar,yasal mı bu yaptıkları..eli kolu bağlı mı yani bu kodu da thy nin..dünyaca ünlü bir kulübe,onu sponsor seçme bunu seç deme hakkını nereden buluyorlar..işalla anlaşma fesh edilmez..yazıklar olsun,bu anlaşmanın hakkını veremeyen devlet büyüklerimize !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VERIN MILLIYET E BIRAZ REKLAM ANLASILDI DERTLERI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU KADAR PROVOKATIF YAYINLARI ARKA ARKAYA YAPAN MILLIYET GAZETESI NE GEREKEN HUKUKSAL GIRISIMIN YAPILMASINI BEKLIYORUM. ACABA THY DEN YETERINCE REKLEM ALAMAMASI BUNDA BIR ETKEN MI? EY YONETIM! SUNLARA BIRAZ REKLAM VERINDE HERGUN THY REKLAMI YAPSINLAR! ALCISIZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KISKANANLAR ÇATLASIN BARCELONA RESMİ SİTESİNDE THY LOGOSU GÜNCELLENMİŞ.HAYIRI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne alaka ya ne korkuyorsunuz hemen. yok kriz olur yok bilmem bisey olur. thy bir dünya devini bir noktadan bir noktaya tasiyor,baska bisey de yok. sanki thy nin katalonya eyalet kurma gücü varda. lafim sizlere ugrasmayin adam olun herkes hattini bilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herkes bizim ic isimize karisirken iyi de biz Barcelonaýa sponsor olunca mi kotu? THY yonetimini elestirsekde eger bu is hakikaten dedikleri paraya yapildi ise buyuk basari. Bu arada Jet Airways lease 777 lerin business class koltuk kiliflarini hala niye degistirmemis THY?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
onlarda pkk ya destek vermislerdi zamaninda magara lara yapilan baskinlarda cok sayida ispanya ordusuna ait mayin bulunmustu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000