18 Ekim 2012, Perşembe 08:35:39

İŞ ADAMLARI SEFER ARTIŞI İSTİYOR

Denizlili işadamları uçak seferlerinin artırılmasını istiyor...
  • pegasus denizli ye gelsin
  • pegasus denizli ye ucmali
  • Piyasanın dengelenmesi adına PGS de Denizli pazarına girmeli... Ya da Borajet...
  • DNZ hattı yaz-kış aynı trendi gösterir..Yaz sezonunda 3 sefer konuldu ve doluluk yadsınmayacak seviyededir.Kışın neden ikiye düşürülür anlaması zor.Sattler konusunda mutlak ayarlaqma yapılmalı,gün ortasına da bir sefer gereklidir.(DNZ nin yurt içi vede yurt dışı bağlantısı da fazladır)
  • Bence denziliye sivil havayolu sirketleri girmeli ciddi bir potansiyel var butun ucaklar dolu dusunun thy tek oldugu halde biraz daha rekabet girince dolayisiyla talepde artacaktir ki zaten havalimaninin yolcu sikintisi yok.

Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği (DESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Başöz, uçak seferlerinin artırılmasını istedi.

Artan yolcu talebinin İzmir üzerinden karşılanmasının kendilerine sıkıntı vereceğini dile getiren DESİAD Başkanı Mehmet Salih Başöz, "27 Ekim 2012 Cumartesi günü THY kış tarifesi nedeniyle son kez Denizli'den İstanbul'a 3 kez sefer yapacak. Sabah 5.50, 8.45 ve akşam 19.15 saatlerinde Denizli'den gidiş, fakat 6.25 ve 17.20'de toplam 2 kez dönüş yaşanacak. Artan yolcu talebinin İzmir üzerinden karşılanması nedeniyle pek çok aracın İzmir Adnan Menderes Havalimanı -Denizli arasında gidip gelmesi gerekecek. Bunun azaltılması için sabah erken saatlerde ilave Denizli -İstanbul veya Denizli - Sabiha Gökçen uçuşlarının devreye sokulması, hem işadamlarımızı ve hem de diğer yolcularımızı rahatlatacak. Türkiye'nin en dolu çalışan hatlarından birisi olan Denizli Çardak uçuşlarının artırılması, Denizlili işadamları olarak hepimizi mutlu edecek, ticaretimizin ve turizmin canlı kalmasını sağlayacaktır" dedi.

İŞ ADAMLARI SEFER ARTIŞI İSTİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
pegasus denizli ye gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
pegasus denizli ye ucmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Beygir Şart... ~ 12 yıl önce
Piyasanın dengelenmesi adına PGS de Denizli pazarına girmeli... Ya da Borajet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.VOLKAN (EM THY MD) ~ 12 yıl önce
DNZ hattı yaz-kış aynı trendi gösterir..Yaz sezonunda 3 sefer konuldu ve doluluk yadsınmayacak seviyededir.Kışın neden ikiye düşürülür anlaması zor.Sattler konusunda mutlak ayarlaqma yapılmalı,gün ortasına da bir sefer gereklidir.(DNZ nin yurt içi vede yurt dışı bağlantısı da fazladır)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 12 yıl önce
Bence denziliye sivil havayolu sirketleri girmeli ciddi bir potansiyel var butun ucaklar dolu dusunun thy tek oldugu halde biraz daha rekabet girince dolayisiyla talepde artacaktir ki zaten havalimaninin yolcu sikintisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000