20 Kasım 2016, Pazar 10:22:30

İlker Aycı'dan Pakistan'da THY atağı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan ziyaretindeki heyette bulunan THY Yönetim Kurulu Başkanı İler Aycı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'e THY'nin ortak bir şirketle Pakistan iç hatlarına girmek istediğini belirtti.
  • yıllar öncede bir afrika ülkesinde benzer bir plan yapılmıştı başında da sami alan denen adam vardı sonra bu işte bir sürü yolsuzluk,suistimal yapıldığı ortaya çıktı sami efendi kapı önüne kondu! hezimetle sonuçlanan bosna airlines ortaklığını da unutmayalım! hiçbir şeyden ders alamamış bu tepeden inme havacı yöneticiler hala hava civa işlerle uğraşıyorlar! hem durumumuz iyi değil tasarruf yapmalıyız,uçakları yatırmalıyız,hatları kapamalıyız diyorlar hem de abuk sabuk fikirler ortaya atıyorlar!
  • Pakistan Hindistan niteliksiz ve asiri nufus. somurge. kafasi az bucuk calisan da uk ve amerikada. batili zaten aliyor zenginligini sana birsey birakmaz. ayrica su adamin tipi hic hosuma gitmiyor eskisi daha samimiydi.
  • İstisnasız her gün buradaki yorumları okuyorum ve görüyorum ki benim ülkemde potansiyeli olan ne gelir yönetimi uzmanları, ne ekonomi bakanları, ne yönetim kurulu başkanları var maşallah :)
  • başkan bizleri ortak kuracağınız havayoluna bari işe alın. işsizlikten kırılıyoruz başkan.
  • yönetmek icin vizyon ve ileri görüşlü olmak lazim biatçı değil
  • İa p ve fetöcü dür.
  • uçakalr elde kaldı ortak havayolu kuralım:) hocam japon yeni sizece ne olur kredi alalım mı:)
  • Baskanim dik dur egilme THY seninle.
  • ticaret yaparken yonunuz batiya, Ibadet yaparken de kibleye donmeli derdi rahmetli, gerci sizin kibleniz dune kadar Pensilllivannya idi. konuya gelirsek Pakilerden bir is cikmaz. belki gider wetlease ucarsiniz, o da max 3-5 ay.
  • Kursunlar tabii. Kuru lafla icraat pek tatlı oluyor. Pakijet uçmayan kalmasın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan'a yaptığı ziyarete eşlik eden heyette THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da bulunuyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenen yemek davetinde THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'yı yanına davet ederek Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile bir araya getirdi.

Aycı, THY'nin koltuk firması Turkish Seat Industries'in (TSI) Pakistan Havayolları (PIA) filosundaki Boeing B777-300ER tipi uçaklar için girdiği ihaleden Şerif'e bahsetti. Aycı'nın, dünyanın en büyük birkaç uçak koltuğu üreticisi ile yarıştığını anlattıktan sonra destek istediği kaydedildi.

Öte yandan Aycı, Pakistan Havayolları ile THY'nin Pakistan iç hatlarında uçacak bir ortak havayolu kurma fikrini de Şerif'le paylaştığı ve Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'in de Aycı'nın bu fiktine sıcak baktığı ve Pakistan Havayolları yönetimiyle konuşacağını belirttiği ifade edildi.

İlker Aycı'dan Pakistan'da THY atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

palavra işler ~ 7 yıl önce
yıllar öncede bir afrika ülkesinde benzer bir plan yapılmıştı başında da sami alan denen adam vardı sonra bu işte bir sürü yolsuzluk,suistimal yapıldığı ortaya çıktı sami efendi kapı önüne kondu! hezimetle sonuçlanan bosna airlines ortaklığını da unutmayalım! hiçbir şeyden ders alamamış bu tepeden inme havacı yöneticiler hala hava civa işlerle uğraşıyorlar! hem durumumuz iyi değil tasarruf yapmalıyız,uçakları yatırmalıyız,hatları kapamalıyız diyorlar hem de abuk sabuk fikirler ortaya atıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskilerden ~ 7 yıl önce
Pakistan Hindistan niteliksiz ve asiri nufus. somurge. kafasi az bucuk calisan da uk ve amerikada. batili zaten aliyor zenginligini sana birsey birakmaz. ayrica su adamin tipi hic hosuma gitmiyor eskisi daha samimiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..! ~ 7 yıl önce
İstisnasız her gün buradaki yorumları okuyorum ve görüyorum ki benim ülkemde potansiyeli olan ne gelir yönetimi uzmanları, ne ekonomi bakanları, ne yönetim kurulu başkanları var maşallah :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 7 yıl önce
başkan bizleri ortak kuracağınız havayoluna bari işe alın. işsizlikten kırılıyoruz başkan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıfır ~ 7 yıl önce
yönetmek icin vizyon ve ileri görüşlü olmak lazim biatçı değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İ a p ~ 7 yıl önce
İa p ve fetöcü dür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
uçakalr elde kaldı ortak havayolu kuralım:) hocam japon yeni sizece ne olur kredi alalım mı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskanim ~ 7 yıl önce
Baskanim dik dur egilme THY seninle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 7 yıl önce
kardeş şu günlerde zor biraz 90 derece eğildi:)
dede nasihati ~ 7 yıl önce
ticaret yaparken yonunuz batiya, Ibadet yaparken de kibleye donmeli derdi rahmetli, gerci sizin kibleniz dune kadar Pensilllivannya idi. konuya gelirsek Pakilerden bir is cikmaz. belki gider wetlease ucarsiniz, o da max 3-5 ay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 7 yıl önce
Kursunlar tabii. Kuru lafla icraat pek tatlı oluyor. Pakijet uçmayan kalmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000