14 Aralık 2015, Pazartesi 09:29:57

İlker Aycı'dan EURO 2016 açıklaması

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı EURO 2016'ya sponsor oluşlarının öyküsünü Yüzde yüz futbol programında anlattı
  • sac paralari sponsorluklara bilmem neye ! millet aptal bir biz zekiyiz elin adamlarina bu kadar para saciyoruz! adamlar arap gibi para sacma meraklisi turkler varken bizim sirtimiz yere gelmez,cebimiz doluyor sayelerinde diye biyik altindan guluyorlar! ileri ulkeler, reklama vs bu kadar para sacan sirketler icin ya kusuru cok ortmek icin ya da piyasaya yeni girmistir ismini duyurmak icin para sacar der!
  • arkadaşalr musul artık bizim fethettik şimdi dönüyoruz:)
  • İlker Bey, bir el atın da Fernandao'yu da Türk yapalım bir zahmet. tşk.
  • valla arkadaşlar bunların hepsi yalan dünya ama bir gerçek var FED!!! Usd a dikkat borca giren yanar:(
  • açıkça billur geçiliyoruz sanırım...
  • Yani? Anlamadim ki, sasirmali miyiz tebrik mi etmeliyiz, vay be mi demeliyiz?? Misal, Manchester United'a ne zaman sponsor oldular, Wayne Rooney sakatlanmadan 3 mac once mi City derbisinden 10 gun sonra mi? Bunu da bilmek isteriz, onemli.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı EURO 2016'ya sponsor oluşlarının öyküsünü Yüzde yüz futbol programında Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'e anlattı.

UEFA ile imzaları, Milli Takımımızın eleme maçlarının bitimine 2 maç kala attıklarını belirterek ilginç bir detay veren İlker Aycı, 'Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinin ilk havayolu şirketiyiz. Hem Türk futboluna, hem de ülkemize hayırlı olsun' dedi.

Barcelona ve Manchester United'ın ardından Boussia Dortmund ve Marsilya ile de sponsorluk görüşmesi yaptıklarını belirten Aycı, Türkiye'de fazla sponsorluk yapmadıkları yönündeki eleştirilere de yanıt verdi.

Aycı; 'THY şu anda A Milli Futbol Takımımızın ana sponsoru. Aynı zamanda bizim alt futbol liglerine kadar inen ve takımların indirimli seyahat etmelerini sağlayan bir sponsorluğumuz var. Artık takımlarımız otobüsle seyahat etmiyor, güvenle uçuyor. Ayrıca şampiyon olan 5 büyük takımımızın Avrupa sponsoruyuz' dedi. (Ntvspor)

İlker Aycı'dan EURO 2016 açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

tk ~ 8 yıl önce
sac paralari sponsorluklara bilmem neye ! millet aptal bir biz zekiyiz elin adamlarina bu kadar para saciyoruz! adamlar arap gibi para sacma meraklisi turkler varken bizim sirtimiz yere gelmez,cebimiz doluyor sayelerinde diye biyik altindan guluyorlar! ileri ulkeler, reklama vs bu kadar para sacan sirketler icin ya kusuru cok ortmek icin ya da piyasaya yeni girmistir ismini duyurmak icin para sacar der!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
musul ~ 8 yıl önce
arkadaşalr musul artık bizim fethettik şimdi dönüyoruz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerkük ~ 8 yıl önce
musuldan paket olana skerlerimiz şimdi kerkük yolunda:) yürü beee
ferdinand ~ 8 yıl önce
İlker Bey, bir el atın da Fernandao'yu da Türk yapalım bir zahmet. tşk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FED ~ 8 yıl önce
valla arkadaşlar bunların hepsi yalan dünya ama bir gerçek var FED!!! Usd a dikkat borca giren yanar:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mason ~ 8 yıl önce
kardeş 33. dereceden masonum. dolar ile ilgili gelişmeleri bana sorabilirsiniz.
yine geldi ~ 8 yıl önce
FEDi boşverde, FETÖ den ne haber :)
32. ~ 8 yıl önce
Yukarda 33. derece olan arkadasi tanirim. Olay hakkinda bilgisi yoktur. Bana sorun, ayrica benden sonraki bütün yorumlar da yalan
billur ~ 8 yıl önce
açıkça billur geçiliyoruz sanırım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 8 yıl önce
Yani? Anlamadim ki, sasirmali miyiz tebrik mi etmeliyiz, vay be mi demeliyiz?? Misal, Manchester United'a ne zaman sponsor oldular, Wayne Rooney sakatlanmadan 3 mac once mi City derbisinden 10 gun sonra mi? Bunu da bilmek isteriz, onemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000