18 Mart 2016, Cuma 15:42:04

İlker Aycı ve Tatlıbal bir araya geldi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal bir araya geldi.
  • Tatlıbal abim öl de ölelim ıgruna Yeşilkoy hamal koop dernegi
  • türkiye'de en az 20 yıldır sendikacılık diye bir şey yoktur. anca çıkar poz verirler 10 sene sonra da milletvekili olurlar. hepinizin el birliğiyle ülkeyi teslim ettiği populist iktidarlar sendikayı bitirmiştir. dünyaya hükmeden devletimiz var, sendika sizin neyinize?
  • Butun bunlar Bahadır Altan'ın kazığıdır.
  • Ne kravatmış arkadaş ? Siz dünyaya hangi gözlükler ile bakıyorsunuz? Çıkın şu kabınızdan ! Büyük beyinliler fikirleri, orta beyinliler kişileri , küçük beyinliler olayları konuşur... Sizin TİS tamamlansın diye dört gözle bekliyoruz. Bitsin ki pegasusta organize olunsun artık.
  • tatlıbal ı tanımam, hiçbir bilgim yok kendisi hakkında. fakat sormak istediğim bir soru var. tatlıbal bildiğim kadarıyla personel işlerinde uzman olarak çalışıyor. hem aktif Ortaklık çalışanı olup hem de sendika başkanı olunabiliyor mu ? seçildiğinde görevimden istifa ettim demişti biri açıklarsa sevinirim.
  • Gelsin zam artık çocuğun okul taksidini yatırcam...
  • flydubai düşmüş rusyada kurtulan yokmuş
  • Airport Rusyada 737 dustu
  • Buradaki herkes anlasilan pazarlik yaparken kavga ediyor. Yok sari sendika yok bilmem ne. Sendika kimseyi isinden etmeden sirketi zarara sokmadan calisanlarin hakkini savunuyor. Yok biz illa grev istiyoruz derseniz unutmayin grev ve lokavt anayasal haktir. Kimse sizi tutmuyor. Yok biz bu sendikayi sevmiyoruz daha iyisini yapariz derseniz de aha size anayasal dayanak. Sendika kurarsiniz sizin gibi dusunenler gider o sendikaya. Ama yeterli uye bulursaniz ne ala bulamazsaniz oturur onunuzdekini yersiniz. Turkiye sartlarinda, yaptigimiz bu isin karsiligini en iyi alabildigimiz sirkete ve yeterli olmasa da hakkimizi savunmak konusunda geri durmayan bir sendikaya sahibiz. Ama yok siz hala eski gubleri ozluyorsaniz sizin bileceginiz is.
  • Önce THY Taşerona hayır diyebilmeli hangi sendika hangi toplu sözleşme

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal bir araya geldi.

İlker Aycı'nın makamında buluşan ikilinin görüşmelerinin olumlu bir havada gerçekleştiği ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi. İddia edildiği gibi aralarında herhangi bir sorun olmadığı bu buluşma ile ortaya çıkan Aycı ve Tatlıbal, devam eden Toplu İş Sözleşmeleri görüşmeleri ie ilgili olarak da görüşlerini dile getirdiler.

Taraflar daha sonra tekrar buluşmak üzere ayrıldılar.

©AirportHaber

İlker Aycı ve Tatlıbal bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Abım ~ 8 yıl önce
Tatlıbal abim öl de ölelim ıgruna Yeşilkoy hamal koop dernegi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni türkiyeniz ~ 8 yıl önce
türkiye'de en az 20 yıldır sendikacılık diye bir şey yoktur. anca çıkar poz verirler 10 sene sonra da milletvekili olurlar. hepinizin el birliğiyle ülkeyi teslim ettiği populist iktidarlar sendikayı bitirmiştir. dünyaya hükmeden devletimiz var, sendika sizin neyinize?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B.A ~ 8 yıl önce
Butun bunlar Bahadır Altan'ın kazığıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs kontrol km1'den. ~ 8 yıl önce
Ne kravatmış arkadaş ? Siz dünyaya hangi gözlükler ile bakıyorsunuz? Çıkın şu kabınızdan ! Büyük beyinliler fikirleri, orta beyinliler kişileri , küçük beyinliler olayları konuşur... Sizin TİS tamamlansın diye dört gözle bekliyoruz. Bitsin ki pegasusta organize olunsun artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatlıbal ~ 8 yıl önce
tatlıbal ı tanımam, hiçbir bilgim yok kendisi hakkında. fakat sormak istediğim bir soru var. tatlıbal bildiğim kadarıyla personel işlerinde uzman olarak çalışıyor. hem aktif Ortaklık çalışanı olup hem de sendika başkanı olunabiliyor mu ? seçildiğinde görevimden istifa ettim demişti biri açıklarsa sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 8 yıl önce
Vize takip işleriyle uğraşıyordu. Seçilem tüm sendika yönetim kurulu thy'den istifa ettiler. Tatlıbal da istifa etti
garip ~ 8 yıl önce
kendısı 305 işçini işten atılmasından sonra açılan işe iade davalarında işçi alehine şahitlik yapmış biridir.şimdide sendiak baskanı ve işçi haklarını savunuyor garip...
Hadi inş ~ 8 yıl önce
Gelsin zam artık çocuğun okul taksidini yatırcam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLy ~ 8 yıl önce
flydubai düşmüş rusyada kurtulan yokmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunaydin ~ 8 yıl önce
Airport Rusyada 737 dustu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabincinin dibi ~ 8 yıl önce
Buradaki herkes anlasilan pazarlik yaparken kavga ediyor. Yok sari sendika yok bilmem ne. Sendika kimseyi isinden etmeden sirketi zarara sokmadan calisanlarin hakkini savunuyor. Yok biz illa grev istiyoruz derseniz unutmayin grev ve lokavt anayasal haktir. Kimse sizi tutmuyor. Yok biz bu sendikayi sevmiyoruz daha iyisini yapariz derseniz de aha size anayasal dayanak. Sendika kurarsiniz sizin gibi dusunenler gider o sendikaya. Ama yeterli uye bulursaniz ne ala bulamazsaniz oturur onunuzdekini yersiniz. Turkiye sartlarinda, yaptigimiz bu isin karsiligini en iyi alabildigimiz sirkete ve yeterli olmasa da hakkimizi savunmak konusunda geri durmayan bir sendikaya sahibiz. Ama yok siz hala eski gubleri ozluyorsaniz sizin bileceginiz is.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 8 yıl önce
Önce THY Taşerona hayır diyebilmeli hangi sendika hangi toplu sözleşme

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000